Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała 25 latka

Jak sobie radzić z wyszczekanymi ludzmi ???

Polecane posty

Gość nieśmiała 25 latka

Gość Dać w ryło to przestaną
szczekać :O

Gość sforne gacie
unikac :o

Gość sforne gacie
Mysliscie ze brak wygadania wynika z mniejszej inteligencji?> No bo wynikac z czegos musi. Znaczy ze jestesmy bardziej tepi?

Gość nieśmiała 25 latka
...Mam znajomego, który wyżej sra niż dupe ma i nawet, gdy nie ma racji to i tak każdemu wciska swoją rację. Wszystko wiedzący, a Ty jesteś szarą myszką przy nim... I mało tego od razy potrafi Cie zawstydzić, że Ci w pięty pójdzie.

Gość Ja jestem superinteligentny
i nigdy nie szczekam.:) A tym co szczekają zwykle daje w ryj tak profilaktycznie aby przymnie nie szczekali bo jestem niespotykanie spokojny człowiek. :)

Gość sforne gacie
Pewnie niektorzy mysla sobie ze niesmiali ludzi uniakaja towarzystwa bo maja jakies fobie spoleczne u mnie to jest odwrootnie, gdybym wiedziala ze z kazdej sytuacji wyjde z twarza, na sloscliwosci odpowiem tak ze kogos zatka to bym nie unikala. Inna sprawa ze mam w glowie taki metlik i jedyne na co jest mnie stac to jakies nietrztmajace sioe kupy zalosne odburkniecie :O

i jeszcze dodam że taki szczekający to zwykle człek z kompleksami a szczeka bo się boi ze ktoś go rozszyfruje że jest zwykłą dupą wołową. :)

Gość sforne gacie
Moze i jest dupa ale ten kto sie nie zaglebia w ludzka psychike tego nie wie. A szczekajacy jest uwazany za przezabawnego i inteligentnego goscia a my wychodzimy na sztywniakow i gburow

Gość gÓpia
Tacy ludzie zawsze mnie wkurzali, ale są na swój sposób śmieszni. Żyj i pozwól żyć innym :P

Gość sforne gacie
Niesmiali i wrazliwy maja przejebane w dziejszych czasach. jedyne do czego sie nadaja to zeby ktos im sie wyplakal w rekaw i do niezdradzania tajemnic

No to poza daniem ryj można "uderzyć" takiego pieska w jego czuły punkt. Już nie będzie taki zabawny wtedy. :)

Gość gÓpia
hahaha szczerze mówiąc to nie wiem, czy w ogóle znam jakiś nieśmiałych jak sie tak zastanowię...każdy chce być na czasie ;/

Gość nieśmiała 25 latka
Po co wprowadzacie modę TRENDY??? Czy nie lepsze jest bycie naturalnym??? Dlaczego naturalnośc nie jest akceptowana, skoro jestem niesmiała, dlaczego inni tego nie akceptują i traktują mnie jak dzika !!! Do cholery nie chcę już tak.

Gość Extra *
tacy szczekajacy szczekaja tylko w towarzystwie niesmialych :) wsrod inteligentnych trzymaja mordy w kagancu bo boja sie osmieszyć... mowie ci to ja ktory zajmuje sie wyhaczaniem szczekajacych i ich osmieszaniem w towarzystwie niesmialych ....

Gość 5674
Mnie najbardziej śmieszą ci wyszczekani jak ubzdurają sobie że osoba nieśmiała jest głupia i nic nie potrafi. Jak później na własne oczy przekonają się że ta cicha osoba umie coś lepiej od nich to najpierw w to nie wierzą, później im głupio. Bo oni najczęściej potrafią się tylko chwalić, są tylko mocni w gębie.

wyszczekani ale w jaki sposób? inteligentny czy głupio mądry? Ci drudzy zazwyczaj chcą zabłysnąć swoim szczekaniem, tak naprawdę niewiele trzeba aby zamknęli mordy.