Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

co bedziecie dzis robic ?

Polecane posty

co zamierzacie dzis robic ?:) ja wlasnie sie wykapalam:P i zaraz ide suszyc wlosy :P:P i modelowac:) tzn prostowaC:P a pozniej wychodze na solarium i spacer:) a wy ?:) ..

Gość ZOLZA12
a ja siedzę w pracy, a zaraz po pracy jadę na strzelnice.

A nic ciekawego w sumie... Podkład w płynie, na to trochę pudru, oczy obrysowałam po zewnętrznej stronie czarną kredką, roztarłam ją i wytuszowałam rzęsy. Miałam ochotę na coś więcej, ale wyglądałabym na starszą, a bez tego ludzie myślą, że mam ze 3 lata więcej, niż naprawdę. :P

bede sie nudzic :( niemam w angli przyjaciol a wogule dlaczego niszczysz se wlosy ? :P nie chce sie chwalic ale ja mam bardzo mocne wlosy bo nie susze nie sprejuje nie zeluje nie prostuje i mam geste mocne i robi mi sie odcien od slonca mam ciemne brazowe wlosy i mi sie robi taki jasny NIENAWIDZE SIE CHWALIC ale musialam to powiedziec :P

solara\ ? kurde jak nie czytalyscie wczesniejszych postow to sie nie wypowiadajcie ..... powiedzialam ze cchce tylko ladnie zlapac opalenizne nie chodze non stop ! ludzie boze czemu wy bezpodstawnie oceniacie!!\ wlasnie wy sie zachowujecie jak bezmozgie yetiiii!!!:/ nie znajac czlowieka oceniacie

a ja maluje zawsz sie tez tak podklad puder oczy kredka gorna powieke eye leinerem... czy jak to sie pisze hehe:) powieke jakims cieniem zazwyczaj zlotym.. usta pomadką i blyszczykiem no i rzesy :) ale bardzo mlodo wygladam i w miare tak to wyglada bardzo naturalny makijaz:) a co do wlosow ktos mowil... to zawsze prostuje niestety jestem od tego uzalezniona:)

powiedzialam ze cchce tylko ladnie zlapac opalenizne nie chodze non stop ! ludzie boze czemu wy bezpodstawnie oceniacie!! -----> ciekawie gdzie to napisałaś bo ja nie widze moze jestem slepa???

oprócz mnie :P moze poprostu niechce sie jei opalac a w solarium to tylka kilka minut i gotowe ale zeczywiscie niezdrowe wiec nigdy nie pujde ale jest tez 2 powod jak oglondalam oszukac przeznaczenie to jak widzialam ta scenke ze solarium to nielubie jak mama tam chodzi chociasz to tylko film i nie wierze bylam bym swietna doktorka takie ochydne zeczy mnie nie obrzydzaja :) :D wiem ze glupoty wypisuje sorki :(

będę się nudzić siedząc przed tv i kompem :o ale włosy też by pasowało mi umyć bo wstyd :D pasowało by posprzątać jeszcze,ale jakoś nie bardzo mi się chce

dziubek -> dziewczyno rozbrajasz mnie... w innych topikach chyba z dwa razy pisalam!! :/ a ty oceniasz bezpodstawnie mnie ze jestem solara a tak na prawde nie jestem !! ale nie bede ci sie tlumaczyc .....

Niki, też nie chodzę do solarium, bo od razu mam przed oczami tą scenę z filmu, jak sobie pomyślę o tym miejscu. :D

to jest super film . Mieliście kiedyś przeczucie, które się sprawdziło? Wybierający się na wycieczkę szkolną Alex miał. Tuż przed odlotem jego samolotu do Paryża Alex (Devon Sava) widzi oczami duszy, jak maszyna wybucha niedługo po starcie. Przerażony chłopak z marnym skutkiem próbuje ostrzec pasażerów przed grożącym im niebezpieczeństwem. Za wywołane zamieszanie zostaje wraz z kilkorgiem kolegów usunięty z samolotu - na szczęście, gdyż dzięki temu unikają oni śmierci. Szczęście z ocalenia życia nie trwa jednak długo. Bo czy rzeczywiście można uciec od swojego losu? Kiedy niedoszłe ofiary powietrznej katastrofy zaczynają ginąć w nieszczęśliwych wypadkach, wszystko wskazuje na to, że śmierć była im pisana i nie da się oszukać przeznaczenia... to jest opis oszukac przeznaczenie 1 a tamto bylo oszukac przeznaczenie 3 :P polecam

i tak jesteś solarą :-o juz widzę te proste jak drut platynowe, wysuszone na solarium kłaki i tapetę w kolorze cegły...

bez przesady :p ja sie kiedys tez bałam na łozko isc ale jakos sie przemogłam jest wygodnie i fajnie:) i nie obawiam sie ze cos takiego sie stanie:D:D

dobra dla ciebie moge byc tapeciara lachara dziwka itd w dupie to mam !!!!:) a ty dla mnie jestes bezmozgiem oceniajacym bezpodstawnie :) ale nie bede sie klocila bede madrzejsza:)!

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
Natalinkaaa- nie przejmuj sie:) jest tu dużo zazdrosnych kobiet ,ktorą leczą w ten sposob swoje kompleksy... mam kolezanke sliczną farbowaną jasną blondyneczke(nie platyne,a blonydnke wyglądającą jakby to byl jej naturalny kolor) chodzi na solarium od czasu do czasu ma delikatną opalenizne dosłownie brzoskwioniową..bardzo jej zazdroszcze urody ,w życiu nie widzialam ładniejszej dziewczyny ...jest zadbana,naturalnie wygląda i nie bije od niej tandetą wręcz przeciwnie...elegancko sie ubiera jak z wybiegu jest marzeniem niejednego faceta ..i wcale jej nie wyzywaj od solar,tapeciar itp. Ludzie nauczcie sie,ze nie wolno kogos obrażac jak sie osoby nie widziało na oczy i nic sie o niej nie wie ! :O jak ktos lubi byc solarą to jej sprawa ,a wam gówno do tego.. co za kraj :O nienawidze Polaków.. nic sie tu nie zmienia ,aż przykro patrzec

moge się załozyc, ze jestem szczuplejsza od ciebie :-o i nie mam zamiaru siedzieć (lub lezeć, jak ty) na tyłku, tylko wykorzystać piękną pogodę i pocieszyć się latem.