Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hic sunt leones

Dlaczego uznaje się, iż kobieta jest zjawiskiem absolutnie wyjątkowym?

Polecane posty

"Dlaczego uznaje się, iż kobieta jest zjawiskiem absolutnie wyjątkowym? " Niby kto tak uznaje ?? Ja coś takiego pierwsze słyszę "Bo tak na prawdę jest o wiele bardziej skąplikowana niż męzczyzna" Skomplikowana ?? Mowa zapewne o cyklu miesiączkowym i związanym z tym wahaniem nastroju :D :D Kobieta jest prosta jak budowa cepa, większość facetów zaczyna to rozumieć z wiekiem ;)

Gość lamka 2
Bo kobieta jest zwieczeniem stworzenia świata, jest korona tego pieknego działa. Oczywiscie kobieta przez duze K, a nie lachon czy inna tego typu niewiasta.

Genialny to nie jest, ale Al Pacino mnie nie zawiódł:) Ja go oglądałam już ładnych pare lat temu, ale niektóre przemyślenia zostały w głowie... Główny bohater mówił, że w chwili gdy przestajemy patrzeć na kobiety umieramy:) Czyż to nie piękne? Dziś już nikt tak nie mówi... On nawet jak mówił, że w kobiecie najważniejsza jest cipka to robił to niesamowicie:D

Gość Hic sunt leones
Skoro tak, to źle sądziłeś, przyjacielu.

kobieta jest wyjątkowa jeżeli sama się za taką postrzega.... a to potem działa na otoczenie... jest wyjątkowa jesli się ceni ma zasady... tak myślę...

Gość Hic sunt leones
Ciągle się zastanawiam nad prymitywizmem niektórych facetów i poziomem ich wypowiedzi. Odnoszą się do kobiet w sposób niewybredny, częstokroć chamski a jednocześnie z nimi zadają. Zachowując się w ten właśnie sposób wobec kobiety, mężczyzna automatycznie depcze swoją własną, męską godność.

Gość agamalina
zdecydowanie Zenon to ten 3 :p

Gość Hic sunt leones
Obrażając kobiety? Milenka?

"w całym swoim zyciu nie spotkałam się osobiście z chamskim względem mnie, wulgarnym, niegrzecznym mężczyzną" Nie przechodziłaś nigdy koło placu budowy?:)

sa tacy co nie chcą wyjść na mięczaka... z czasem to się zmienia jak zaczyna im zalezeć.... potem miękna... i ich męskie ego też

Gość Hic sunt leones
Upierasz się, Mi mała, że nigdy nie spotkałaś się z chamskim facetem? Przecież tutaj już by się pewnie ze trzech znalazło.

"Ja nawet wczoraj spotkałam się z "Hej blondyna, chcesz mieć syna?"" No, ale to jest normalne pytanie, co w tym chamskiego ?? :D :D Kumpel jest elektrykiem, i opowiadał jak raz jego starszy kolega z pracy na słupie coś robił, przechodziła fajna laska i ten z góry, krzyknął tekstem gimnazjalistów: "kto cię dyma jak mnie ni ma" Ona go przepięknie zgasiła: "napewno nie taki chvj jak ty" :D :D :D :D

Hic sunt leones - coś ty taki przewrażliwiony, że wszędzie chamstwo widzisz ?? Na uczuciowca to ty nigdy żadnej laski nie wyrwiesz :D :D

"Ja nawet wczoraj spotkałam się z "Hej blondyna, chcesz mieć syna?"" No, ale to jest normalne pytanie, co w tym chamskiego ?? No nie oszukujmy się, dla mnie ten tekst był odrobinę impertynencki:) Aczkolwiek odpowiedziałam bardzo sympatycznie:)

"No nie oszukujmy się, dla mnie ten tekst był odrobinę impertynencki Aczkolwiek odpowiedziałam bardzo sympatycznie" Grunt to nie brać wszystkiego dosłownie ;)

Gość Hic sunt leones
Takie pytanie zadane obcej kobiecie świadczy przynajmniej o braku dobrego wychowania.

Grunt to nie brać wszystkiego dosłownie Ej, to on nie chciał zrobić sobie ze mną potomka? SERIO?:D Ale taki fajniutki był nawet, opalony...

Gość Hic sunt leones
Na mój gust, jest to w pierwszym rzędzie skutkiem braku kindersztuby. Mamusia nie nauczyła, a może przede wszystkim tata nie nauczył. Jest zresztą dość prawdopodobnie, że synek się takich zachowań nauczył od tatusia.

"Takie pytanie zadane obcej kobiecie świadczy przynajmniej o braku dobrego wychowania." To norma wśród robotniczej braci ;)

Gość Hic sunt leones
Nie tylko robotniczej, ale mniejsza z tym. Wracamy do zasadniczego tematu.