Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska Masakria

Pokaz mi swój profil na NK, a powiem ci jaki jestes. Zgadzacie sie z tym???

Polecane posty

Gość Laska Masakria

Gdzie ktos tak napisał. Zgadzacie się ze po profilu danej osoby można ocenić jaka ta osoba jest? Bo wg mnie to kompletna bzdura. Jak można oceniac po zdjeciach kogos??

Pewnie, że można. I nie tylko po zdjęciach, ale chociażby po tym, co ma napisane w 'o sobie'. Np. jak w 'o sobie' chwali się, jakie to ma piękne auto, jakie super mieszkanie, to wiadomo, że jest pieprzonym szpanerem. :P

Gość Jejuchnno
Ale przewaznie wszyscy nic nie maja napisanego w o sobie.

Gość lamka 2
Moim zdaniem mozna wyczytac podstawowa ceche, a mianowicie niedowartosciowanie. Mialam na naszej klasie 3 osoby, ktore codziennie! wstawialy nowe fotki. Jednego mam takiego artyste, ktory np. wstawil i wstawaia nadal cykl swoich ujec z roznymi minami i ogolnie ma tych fotek juz niezliczona ilosc. No i jeszcze komentarze, na cala strone, jakies wewnetrzne przemyslenia etc.

Gość daphniatko
a ja mam 2 fotki w swoim profilu, jedną sama, drugą z partnerem, w rubryce "o sobie" nie mam nic...mam ok 300 znajomych skoro uważacie, że mozna powiedziec na tej podstwaie jaka jestem, to proszę ....jaka jestem?

Gość ceerre
Do daphniatko: jestes chwalipieta bo pokazujesz sie ze swoim facetem, a profil jest twoj i to z toba maja sie kontktowac osoby a nie z twoim facetem. Poza tym juz uchylasz rabka tajemnicy co sie dzieje u ciebie w zyciu a na tym portalu nie o to chodzi- chodzi o to zeby ktos mogl cie znalezc.

A ja nie mam profilu na NK. I co to o mnie mówi, oprócz tego, że "nie istnieje"?:P

Gość daphniatko
upss, nie przyszło mi do głowy że partnerem mozna się chwalic, dla mnie to rzecz naturalna, jesteśmy razem 10 lat i większośc znajomych, to nasi wspólni znajomi... i myslę, ze miło im widziec nas dalej razem więc cerre..mylisz się:P a tak swoją droga, to Ty codziennie robisz sama sobbie foty komórką, po to żeby je zamieścic na nk?

Gość ja pitdrole
Nie, nie uwazam. Sama daje duzo zdjec a nie jestem lanserka.

Gość Wamosss
Tak zgadzam sie. Osoba ktora ma 50-100 zdjec to ekshibicjonista i musi wszystko wszystkim pokazywac- forma chwalenia sie.

Gość misiaelllla
[zgłoś do usunięcia]nienia A ja nie mam profilu na NK. I co to o mnie mówi, oprócz tego, że "nie istnieje"? to tak samo jak ja-nk to wiocha i obciach oraz tania rozrywka dla małolatów

Gość preaemtol
Nie uwazam tak. Wiesz.. konto na nk maja dyrektorzy, kierownicy, nauczyciele,lekarze. NIe widze w tym nic zlego.

Gość misiaelllla
preaemtol Nie uwazam tak. Wiesz.. konto na nk maja dyrektorzy, kierownicy, nauczyciele,lekarze. NIe widze w tym nic zlego. wykształcenie ani stanowisko nie świadczą o posiadaniu stylu

Gość Mam probolemu
Nie. Mam 50 zdjec i zdrowe podejscie do zycia.