Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak lubie sushi

Wpadlam w nalog jedzenia SUSHI

Polecane posty

Gość Nataliaaaaa
Natalia widziala sushi i tez myslala ze jest takie niskokaloryczne, ale nie jest, bo tez byla od niego uzalezniona i jadala go w najlepszych japonskich knajpach. I teraz zmadrzaja i po prostu usuwa ryz, albo zamawia brazaowy a jeszcze zamawia sashimi zamiast shushi.

Gość mi suszi
tak srednio smakuje, ale jak lubisz rob sama i wcalnie nie jest takie drogie! kawalek lososia, ryz, sosy, no chyba ze chcesz wymyslac :P

Gość a japonczycy od wiekow jedza
i sa zdrowi -ciekawe co>?

Gość miwakoo-okinawa
Dla Japończyków sushi nie jest tylko jedzeniem. To styl życia połączony z filozofią zdrowego żywienia. Europejczycy jeszcze do niedawna jedli sushi, bo było czymś nowym, egzotycznym i stało się po prostu modne. Ale w końcu doceniliśmy jego prawdziwe zalety. Jemy je, bo jest smaczne i bardzo zdrowe. Kiedy słyszymy sushi, myślimy: surowa ryba. A to błąd. - Takie twierdzenie wynika z niewiedzy, bo tak naprawdę sercem sushi jest ryż - Ryba jest takim samym dodatkiem, jak owoce morza, grzyby czy warzywa

Gość Zaraz ide sobie kupic
Bo uwielbiam

Widzę, że pełno w tym wątku nałogowców sushi:) i dobrze w sumie, bo to pyszna przekąska, a jak jest jeszcze świeża, to się można ją zajadać i zajadać. Fakt, że musi być dobrze przyrządzana, bo nie wszędzie niestety robią ta potrawę smaczną. Czy znacie może jakieś miejsca, które warto byłoby odwiedzić w kontekście zjedzenia sushi? Jak macie jakieś sprawdzone, to wrzucajcie namiary.

Gość szuszka
Przyznam się,że tak naprawdę od niedawna jestem miłośniczką sushi. Jakoś przez bardzo długi czas nie mogłam się zmusić do zjedzenia surowej ryby. Teraz jest to jedne z moich ulubionych dań, a świadomość,że ma tak mało kalorii jest bardzo miła.Jest coraz więcej naprawdę fajnych miejsc w których przygotowuję we właściwy sposób suhi, między innymi w Sensi sushi w Warszawie. Dopór odpowiedniej restauracji jest ważny( szczególnie przy pierwszym podejściu do sushi), bo można się zrazić i nigdy nie odkryć cudownych walorów smakowych tej potrawy

Gość gość
czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :)

Gość gość
gość 2015.10.13 czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :) Ja jadłam! bardzo dobre sushi - chyba najlepsze jakie "ustrzelilam" w Warszawie! idz!

Gość gość
dzięki ale nie lubię surowej ryby :( blee

Gość gość
Ja wpadłam w nałóg jedzenia śledzi.

Gość gość
gość 2015.12.08 gość 2015.10.13 czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :) Ja jadłam! bardzo dobre sushi - chyba najlepsze jakie "ustrzelilam" w Warszawie! idz! Też jadłam- bardzo polecam! Jest pyszne! Naprawdę!

Gość kochamsushi77
Też uwielbiam jeść sushi, które pokochałam dzięki mojemu chłopakowi:) Najczęściej jadamy je w Nanaki Sushi!Jest rewelacyjnie pyszne;)

Gość Justinberak
Ja też!!Sushi jest rewelacyjne!!Uwielbiam je po prostu!Jadam je w Sushi Wesoła i nie zamieniłabym tego sushi baru na żaden inny!!Sushi u nich jest obłędnie pyszne!

Gość Tomek

Zgadzam się z moją poprzedniczką... jeśli sushi to tylko w Sushi Wesoła!!Niebo w gębie!!