Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cierpka_cytryna

jak przetrwać rostanie

Polecane posty

Gość Lolokowska
Musisz się czymś zająć. Powoli szukaj jakiegoś zajęcia, np książka czy film, początkowo będzie Ci trudno skupic się na czymś innym, bo myśli będą kłębiły się wokół niego, ale z czasem będzie coraz lepiej i łatwiej. Mogą pojawić się chwile słabości, typu płacz i nieodparta pokusa by być blisko niego, wtedy zaciśnij zęby, wylej z siebie żal i miej świadomość, że to tylko chwila słabości. Nie masz znajomych, to staraj się nawiązać jakieś wyjdź na spacer, do parku, nie uciekaj przed ludźmi, choć teraz wydaje Ci się, że najbardziej chciałabyś się schowac przed światem, nie rób tego wyjdź do ludzi!!! powodzenia.

okłamał mnie w pewnej kwestii tak, że nie mogłam wyjechać z nim na 8 dni do Macedonii. W rezultacie pojechał sam. niby jesteśmy razem, ale ból kłamstwa rozstania i tego co mi zrobił jest bardzo silny. Tęsknie i jest we mnie złość niby był skruszony przepraszał i było miło, ale teraz ma wyłączony telefon jestem załamana siedzę w domu płacze.

Specjalnie zrobił tak żebyś nie mogła z nim jechać?? Z kim w końcu pojechał?? Jak długo z nim jesteś i ile macie lat??

on mówi że mu odpieprzyło dlatego nie mówił nic. później próbował nie jechać ale się nie dało. i pojechał z nikim szczególnym ale pojechał i mnie zostawił jesteśmy razem ponad 4 lata i mamy 21

O wow po takim czasie takie świństwo.. odpieprzyło mu?? W jakim sensie?? Dziwny on jest z tego co piszesz..

no że nie wiedział czy chce jechać tam ze mną czy nie... kurcze kocham go ale zrobił mi straszne świństwo i teraz ma wyłączony tel i nic nie pisze i wogóle chyba powoli zaczynam rozumieć że robi mnie w balona i muszę to skończyć tylko jak skoro kocham go bardzo mocno

Myślisz że mógł tam pojechać z inną?? Nie chcę Ci mieszać w głowie ale szczerze mówiąc to mi się wydaje że może nie wiedział czy tamta będzie mogła jechać i dlatego nic nie mówił. A gdyby ona nie jechała to by zabrał Ciebie. Trochę to podejrzane.. A on ma roaming??

własnie próbowałam dodzownić się do niego. I jak to robiłam od 3 h to dostawałam wiadomość po macedońsku, że wybierany numer jest niedostępny a teraz dostałam tą informacje po Polsku. Czy to możliwe, żeby za granicą takie inf były po Polsku czy on już jest w POLSCE ?

Gość tgdea
spoko, kobiety tak maja czasami tez, ze jak sie zbliza jakas okazja, wyjazd, to robia wszystko, zeby sie poklocic, potem oczywiscie zal, nici z wyjazdu czy wyjscia, wszystkiemu winien facet i placz potem i rzucanie i odtracenie osoby:( taaa......