Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxsloncexxxx

Jak zdobyć chłopaka ??

Polecane posty

Gość xxxxsloncexxxx

Hej. Pisałam z chłopakiem ponad 3 miesiące przez internet.Mieliśmy już nawet wspólne plany - że będziemy razem.Nie spotkaliśmy się ponieważ on ciągle był na jakimś wyjeżdzie.Już mieliśmy się spotkać i okazało się,że ma panne.Powiedział,że z nią trochę dłużej pisze na necie i dlatego ją wybrał.Poczułam się jak jakaś idiotka.On zapewniał mnie,że tylko ze mną piszę,a że inne to tylko koleżanki.On jest z nią może z 2 tyg.Mówi,że między nimi nie ma chemii.Że muszę się o niego postarać,żeby go zdobyć.Więc doradźcie mi co mam zrobić,żeby mnie wybrał ?? Chcę go jej odbić !!! Zależy mi na nim... Proszę o pomoc :):) CZEKAM

Gość Finduilas
że masz się postarać? co???????????????????????? to Ty masz być wygrana na loterii - nie on

Gość do findu..cos tam
taa jasne zachowujcie sie tak dalej baby zero starań bo same sie uważacie za wygraną na loterii jeszcze do tego przeklinajcie plujcie pijcie wino na ławce w parku nawet za4,50 nie owinięte w papier nie myjcie sie i miejcie warkoczyki pod pachami a potem żale przeciez jestem wygraną na loterii czemu on mnie nie chce czemu pisze z innymi czemu mnie spławił ,czemu nie rzuciłdla mnie dziewczyny bo jestem zajebista wygraną przecież aleście gupie baby(nie wszystkie owszem to tylko do tej części która obrazi się na ten wpis;) )

Gość Finduilas
no proszę Cię! jak facet mówi dziewczynie, że ma się o niego postarać to nich spada na drzewo

Gość co za dzieci tutaj sa
rozloz przed nim nogi

Gość Finduilas
i jestem z tych starszych, co etap picia wina w parku mają już dawno za sobą a ten koleś, o którym autorka piszę ma dwie, będzie sobie wybierał, która lepsza? a ile on ma w rozumie? będzie sobie patrzył jak dwie o niego się starają i będzie je miał głęboko gdzieś, bo tak naprawdę żadna nie jest dla niego ważna

Gość Finduilas
i dziewczyna powinna mieć przede wszystkim jakąś godność (co również oznacza, że nie będzie chlać, czy przystawiać się do facetów) "musisz się bardziej postarać" - nie, to nie, znajdzie się inny, który Cię doceni

Gość masz sie czym chwalić
Finduilas i jestem z tych starszych, co etap picia wina w parku mają już dawno za sobą a ten koleś, o którym autorka piszę ma dwie, będzie sobie wybierał, która lepsza? a ile on ma w rozumie? będzie sobie patrzył jak dwie o niego się starają i będzie je miał głęboko gdzieś, bo tak naprawdę żadna nie jest dla niego ważna no to ładnie picie wina w parku na ławce jak koles stula to trzeba mieć go w dupie i se innego szukać jak ma inną sorki

Gość Finduilas
ok, w parku wina nie piłam (na ulicach też nie) - chciałam powiedzieć (z przymrużeniem oka), że durną małolatą już nie jestem - ale to tak na marginesie w każdym bądź razie - taki koleś jest jeszcze gówniarzem i nie warto za nim się uganiać oj... dzisiaj zbyt łatwo mnie wyprowadzić z równowagi