Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczucha

oszukali mnie!!!!

Polecane posty

Gość pieczucha

oszukali mnie w serwisie ROMETA!!! zostawiłam wczoraj skuter do przeglądu, dziś odebrałam. Zapłaciłam 60zł za to że sobie postał tylko tam! olej nie wymieniony, obroty żle ustawione...:( co ja mam teraz zrobić? jechać tam jeszcze raz i zrobić wojnę?:(

Gość ja bym pojechała i zrobiła
karczemna awanture :O Albo sprowadziła im jakiegos z gazety ... Zatłukłabym samą gęba 😡

Gość pieczucha
chyba naprawdę się tam wybiorę po pracy...kurdę tacy serwisanci to jednak są nieobliczalni, zaufasz człowiekowi a on Cię w ch*** zrobi:( myślą , że jak kobieta to się totalnie nie zna:/co za dyskryminacja!!!!!!!!

Gość pieczucha
ale co ja mam tam powiedzieć?????

jeśli niczego tam nie wskurasz, w starostwie czeka na Ciebie Rzecznik Praw Konsumenta. On zajmie się tym, takie dziady najbardziej się go boją, bo on może dać mandat parę tysięcy. Jeszcze Cię przeproszą

Gość pieczucha
no tak, tylko est jeden mankament:( ja coś podpisywałam tam, nawet nie wiem co to było...chyba,że mi olej wymienili:/ czy to coś zmienia? pewnie tak i to dużo, ale sprzedawca wykorzystał to,że się spieszyłam strasznie i mi to podsunął:/ a w ogóle to można zrezygnować z gwarancji i naprawiać u prawdziwego mechanika? bo właściwie serwisanci to nic nie wiedzą, sam mi się dziś jeden przyznał, że on nic nie wie, ale coś tam pogrzebał i powinien chodzić, wyobrażacie to sobie? są jakieś konsekwencje ze zrezygnowania z gwarancji? już wolę zaplacic komuś , kto się na tym zna, a nie jakiemuś szczeniakowi, który nie potrafi przeglądu zrobić. :////

Gość pieczucha
co o tym sadzicie? jest tam kto?????:(

Gość pieczucha
odświeżam!!napisze ktoś?