Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniferkawaszaa

chcialam sie wam pochwalic

Polecane posty

Gość jenniferkawaszaa

ze mam zamowiona wycieczke na listopad na Karaiby-Dominikana -rejon Punta cana ...tam gdzie plaze sa biale a woda przejrzysta..:)

Gość clfjzxjckxjcl
na listopad?? to życze powodzenia.... tam upały są w lutym.... a w okresie letnim i jesiennym sa huragany....

Gość
a co z moimi tzytzkami ? :classic_cool: :)

Gość jenniferkawaszaa
:) nam pani polecala listopad bo jest juz pora sucha:) nie jest za goraco ani za zimno:) a do lutego nie chce mi sie czekac:P

Gość clfjzxjckxjcl
jedziesz do hotelu, czy płyniesz katamaranem po wyspach?? ja akurat pływałam katamaranem po wyspach

Gość la donna
Kotus, dominikana to jedna z najtanszych wysp karaibskich, takze nie masz czym sie chwalic:)

Gość jenniferkawaszaa
do hotelu: Hotel Grand Palladium Bavaro Resort & Spa 5* / Punta Cana :) moze na miejscu wykupimy sobie kilka wycieczek fakultatywnych na pewno zawitamy na wyspe Saona wkonuc mamy 2 tygodnie...

Gość jenniferkawaszaa
:) la donna nie ma co zazdrozoscic kotuś;)

Gość clfjzxjckxjcl
rejsu nie polecam dla osob majacych chorobe morska :)

Gość jenniferkawaszaa
byles /bylas na wyspie saona?slyszalam ze tam jest jak raju?

Jenifer -> A ja myśle, że nie umiesz odróżnicz fikcji od rzeczywistości... Obudź się, masz jeszcze przeciesz tyle garów do zmywania...

Gość a to ty jeniferko
pasozycie i daromozdjadzie co sobie zrobiłas bachora w wieku 19 lat i złapalas na nie swojego meża, ktory teraz zapierdala od switu do noicy na twoje wiodzimisie. Rzygac mi sie chce jak mysle o takich dziwkach

Gość clfjzxjckxjcl
byłam na wyspie saona i jest pięknie, zresztą na Karaibach ogólnie jest jak w raju:) najlepsza wycieczka w życiu polecam gorąco

Gość jenniferkawaszaa
moj facet teraz smacznie spi z dzieckiem i wrocil o 13 z pracy:) wiec sie nie narobil ...obiecuje ze jak wroce nie omieszkam wkleic moich fotek z wakacji i wtedy zobaczymy co to fikcja a co rzeczywstosc niewidzialny;) radze wracac do pracy za marne grosze

Gość jenniferkawaszaa
clfjzxjckxjcl - czyli nie bede zalowac?:) slyszalam ze od pazdziernika dopiero pora sucha ..wiec jeszcze tak czy siak 3 miesiace musze czekac..ehh nie moge sie juz doczekac ,boje sie lotu bo lot ponoc 12 godzin trwa...

Gość matkaswojej corki
zal dupe ściska że ktos ma kase albo że sobie przyoszczędzi na wycieczke, nie warto sie przejmować, na kafeterii sami zazdrosni ludzie są

Fotki możesz sobie wkleic, oczywiście jak się znasz na photoshopie... Do mojej pracy by Cię nawet nie wpuścili, bo byś sie musiała elegancko ubrać a nie jak "Tania" dziewczyna (wiesz co mam na myśli)

Gość jenniferkawaszaa
matkaswojej corki -wkoncu ktos normalny ,dziekuje za wstawiennictwo ,niektorzy ludzie niestety maja kompleks niższosci ...i musza to jakos sobie odreagowac

Gość clfjzxjckxjcl
ja akurat byłam w lutym i pogode miałam super, pani z biura podróży powiedziała że to jest najlepsza pora bo nie ma huragananów:)

Gość matkaswojej corki
wkurwiają mnie tacy zazdrośni ludzie ohhhh

Gość jenniferkawaszaa
niewidzialny - nie chodz ubrana jak "tania" dziewczyna sorki ale pozory myl a zwlaszcza twoja chlopska intucicja ,widzisz roznimy sie tym ze ty musisz harowac zeby cos zarobic a ja nie musze i mam na wszystko;)

Gość niebieski...
nie rozumiem dlaczego sie musisz tym chwalic, chcesz sie dowartościowac

Gość jenniferkawaszaa
matkaswojej corki niestety jak ktos ma na przecietne zycie a widzi ze komus sie wiedzie to uwydatnia sie taka cecha jak zazdrosć...

Gość clfjzxjckxjcl
a skad wylatujesz?? jakbym mogła leciałabym jeszcze raz ale przelot jest najdroższy bo 8 tys

Gość jenniferkawaszaa
z Warszawy :)

Gość la donna
Kotus, zazdroscic to ty mi mozesz mojej wyprawy do Peru, zwiedzania Machu Picchu, a nie ja tobie lezenia na plazy:) Za granica nawet ludzi na benefitach stac na dominikane, a w Polacy mysla, ze to szczyt luksusu:D