Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniferkawaszaa

chcialam sie wam pochwalic

Polecane posty

Gość jenniferkawaszaa
psychoanaliza jennifer zapomialas ze slub bierze ze mna z litosci ;)hahaha

Gość psychoanaliza jennifer
widzialam ja na nk to prawda ze ma kase ale i problemy ze soba

Gość jenniferkawaszaa
aj jeniffer jeniffer -:) idz dziecinko zarabiac marne grosiki

Gość aj jeniffer jeniffer
psychoanaliza jennifer widzialam ja na nk to prawda ze ma kase ale i problemy ze soba to daj nam namiary i wklej zdjecie badz i cala nk :D:Dtej malpy heheheheh jeniferkawasza - mi wystarczaja nawet drobniaki :D byle mam w glowie wiecej niz ty , a z jezykami obcymi u ciebie nulllllll :D

Gość psychoanaliza jennifer
jak twoj facet cie kopnie w rogi to bedziesz zyla za 500 zl alimentow slubu jeszcze nie masz z tym frajerem nawet po slubie ci sie jego siano nie nalezy bo mial biznes przed slubem

Gość jenniferkawaszaa
psychoanaliza jennifer - mylisz sie kochana bo wszystkie jego interesy sa juz przepisane na mnie:) zrobil to 3 miesiace temu:) wiec jestem bogata i bede juz do konca zycia ustawiona ha! i co łyso?:)

ojj slubu nie masz :D oj a jeszcze spisze intercyze i jenifferka bedzie w w orku po ziemniakach chodzic :D:D:D:D oj ty biedaczku trzasnij portkami :D:D:D okradnij go szybko bo jeszcze cie z torbami pusci , o ile jakiekolwiek swoje masz hahahahahahahhahaha zal mi ciebie juz :D:D:D:DD:DD:D:D::D:D

Gość jenniferkawaszaa
aj jeniffer jeniffer ty nwawet z towimi jezykami niegdy nie zarobisz tyle co ja hahahaha schowaj sie bidulko

psychoanaliza jeniffer daj na nia namiary kazdy chce ta suke poznac :D:D no daj no daj jeniferkawasza - zebys sie nie zdziwila :Pz tym przepisaniem hahahaha

Gość jenniferkawaszaa
:) suka to ty do tego zazdrosna i biedna jak mysz koscielna

jenniferkawaszaa aj jeniffer jeniffer ty nwawet z towimi jezykami niegdy nie zarobisz tyle co ja hahahaha schowaj sie bidulko ja jestem madra kochana a ty jestes tempa jak wol hahahahahah czym nam sie jeszcze pochwalisz ? moze ci potrzebna dobra wrozka polece ci jedna , ale czy bys wydala tysiac zl. zeby sie biznes jak najlepiej rozwinal :D

Gość jenniferkawaszaa
aj jennifer jennifer przyznaj sie ze dorabiasz we wloskiej restauracji..;)

ja nie daje dupy pierwszemu lepszemu :D za kase:D:D: bleee zazdrosna nie jestem akurat nie o twoje bogactwo :D:D wrecz mnie to smieszy :D ubawiam sie swietnie przy tym wiec wychodzi na to ze ty jestes tania suka , bez wyksztalcenia , bez zadnego jezyka obcego , zlapalas jakiegos fagasa ktory cie kopnie i pamietaj majatek mozna przepisac :P:P oj marne ci zycie zobaczysz ajjj biedna nie jestem , ani bogata , zyj sobie zyj wspaniale .... ale niedlugo kochana ....................

Gość jenniferkawaszaa
ups zatkalo kakao

nie nie pracuje w wloskiej restauracji :d tu sie przeliczylas:D:P

Gość jenniferkawaszaa
aj jeniffer jeniffer - bede zyla:) i uzywala a ty niestety musisz dalej biede klepac i de z dzieckiem na spacerek papa wiesniaro z niemczech

Gość jenniferkawaszaa
kuleżanka mozesz mi skoczyć i wylizac jak chcesz

to zenam jezyk niemiecki nie oznacza ze mieszkam w de :D w dodatku posluguje sie angielskim biegle co tez kochana nie ozn ze mieszkam w Angli sama jestes wiesniara :D no daj nam link na nk badz wklej zdjecie z twoimi bogactwami :D bo jestem ciekawa twoich bustwow :=)

a ja tam wole i biede klepac cale zycie :) niz miec twoje zycie - rodzine mialas biedna ,wychowali cie zebys pierwszemu lepszemu tylka nadstawila :D:D zeby bogaty byl :D:D:D no udalo ci sie , ale nie martw sie moze ci sie karty odwroca hahahha i z bogatej madamme bedziesz biede klepac :D:D:D:D to dopiero przesrane :D:D ciekawe co nam wtedy napiszesz na kafe :D:DD:D: rozumiesz to ze jestes tempa???? i glupia jak but??? chora psychicznie ?

A tak po za tym niemasz się czym chwalić bo sa lepsze miejsca na wakacje niż te twoje wyspy:):) mogłaś wybrać bardziej orginalne miejsce hahahaaaaaaa

kuleżanka aj jeniffer jeniffer-----koleżanka nam uciekła :/ nie martw sie przyjdzie i nadal chwalic sie bedzie :D:D to juz szczyt zalosnosci :D:D:D jej topiki :D:D:D:D:DD:D:D:D:D udziela sie pewnie gdzie indziej hahahaha chora ta osoba jest :D

Gość ANNA56
ALE DLACZEGO OD RAZU ZAZDROSCIC. MI UDALO SIE W ZYCIU BYC 3 MCE W AUSTRALII, NIGDY W ZYCIU NIE POMYSLALABYM ZE TAM BEDE, CHYBA ZE PALCEM PO GLOBUSIE, ALE OD CZEGO MA SIE PRZYJACIOL, ONI FUNDNELI MI PODROZ I POBYT U NICH, DZIEKI IM ZA TO , BEDE ICH DLUZNICZKA, BYLY TO WAKACJE MOJEGO ZYCIA, ANIA I WALDEK "DZIEKI" MARZENIA SIE SPELNIAJA,

kochana jenifferka nasza:D:D: myslalam ze za maz juz wyszlas , otoz chwalilas sie pare miesiecy temu ze wychodzisz za maz i 100tys wyjdzie cie slub a tu jeszcze go nie bylo :O:O:O:D:D:D:D:D cos mi sie zdaje ze ten twoj z torbami przeprszam z reklamowka cie pusci :D:D:D:DD: hahaahahahah

:(:( poszla :(:(:O:OO:O ale napewno powroci hahaha

Gość 433h35h3553h53
jenniferkawaszaa jakbys podala adres gdzie mieszkasz to z checia bym urwal leb tobie i twojemu fagasowi. zostalo twoje IP po postach, moze uda sie dojsc gdzie mieszkasz w tej wawie. super masz duzo pieniedzy, poszczescilo ci sie w zyciu, ale pokazujesz tutaj, ze jestes idiotką i nie zaslugujesz na to. dlatego nie gryzloby mnie sumienie jakbym cie zabil. dawaj adres :)

Gość ahikko
jesli chodzi o DOminikane to jest super strona - konradtravel.pl