Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniferkawaszaa

chcialam sie wam pochwalic

Polecane posty

Gość jenniferkawaszaa
no my mysle ze na tyg w 25 tys sie zmiescimy moze 30..

Gość clfjzxjckxjcl
i dokąd?? bo bezpośredniego nie ma:)

Gość jenniferkawaszaa
la donna la donna za granica to robia przegrancy zyciowi..za granica wycieczki sa duzo tansze ...zapomialas dodac

Gość jenniferkawaszaa
nie wiem jeszcze musimy sie skontaktowac z biurem ,jak narazie wybieramy termin ... i jeszcze nie wiemy czy ten hotel ...moze polecisz mi jakis dobry hotel w tym rejonie

Gość la donna
Przegrancy zyciowi, ktorzy na co dzien maja to, co dla ciebie jest luksusem:D Adios ciulaczko🖐️

Gość jenniferkawaszaa
niewidzialny_ i kto cie przyjal do pracy z takimi "tanimi" zartami? przeciez ponoc tam sami porzadni ludzie pracuja;)

Gość jenniferkawaszaa
la donna ktos kto nie potrafi sobie poradzic w polskich warunkach i zarobic kase w ojczyznie to przegraniec ,wstyd ze muszisz obcokrajowcom wycierac doopy za przeproszeniem;) zeby zyc godnie

Gość clfjzxjckxjcl
ja cale 2 tyg plywalam jachtem:) takze nie byłam w hotelu. spadam paaaaaaa

to moze pochwal sie lepiej swoim znajomym w realu bo tutaj to i tak nikt nie będzie zazdroscił Tobie tej wycieczki zbytnio:P

Gość la donna
Jedyna osoba, ktorej wycieram dupe jestem ja sama, w przeciwienstwie do ciebie, a teraz idz juz do kibelka, bo zaraz zesrasz sie na zielono z zazdrosci:D

Gość aj jeniffer jeniffer
ty znowu tu :O:O w osostatnim poscie pare dni temu chwalilas sie ze bedziesz teraz wiecej zarabiac ok 50 tys na miesiac:D i stac cie tylko na taka wycieczke?????????? a do tej osoby co ja broni - nie znasz tej osoby, jej potrzebny psycholog oj przepraszam bardzo dobry psychiatra i hospitalizacja w najlepszym wariatkowie:D:D:D:D jeniffer ty i ta twoja durnaaaaaaaaaa wyobraznia jeszcze ciebie tu trzeba akurat dzis:D:D:D:D::D:DD::O:O:OO:O:O: znowu koszmary bede miala:O:O:O

Gość jenniferkawaszaa
la donna ja jestem pania u siebie i na dzien zarabiam tyle co inni w miesiac;) wiec nikomu nie zazdrosze a zwlaszcza pomywaczom na zachodzie

Gość jenniferkawaszaa
aj jeniffer jeniffer - od wrzesnia 80tys! nie zapominaj ,to mentalnosc przecietniaczka ze wszystko co zarobi musi wydać i tak wlasnie w spoleczenstwie mamy biedakow ktorzy wszystko co zarobia wydaja;)buhaha

ooo przepraszam madamme :D:D:D 80 tys boze to dopiero z toba nie pogadamy :D:D:D:DD:D:D idz sie leczyc :D:D

Gość niebieski...
jennifer nie odpowiedziałas mi na pytanie dlaczego sie tak chwalisz jak małe dziecko z przedszkola, chcesz sie dowartościowac???

Gość jenniferkawaszaa
nie musze sie leczyc predzej ty ze swojej zazdrosci;)

Gość jenniferkawaszaa
niebieski... jestes dla mnie za male gówno zeby musiec sie przed toba tlumaczyć...

Gość niebieski...
iq=0

ale ja nie jestem ani troche zazdrosna :D tylko mnie smieszysz :D:D:D:D i to bardzoo :D:D:D:D a leczyc to cie musieli ale od bardzo dawna bo juz teraz niestety za pozno :D kurwa gdzie sie rodza takie kurwa balwany ???:D

Gość niebieski...
moje iq=-100

nawpierdalalas sie psychotropow czy jak ???

Gość jenniferkawaszaa
aj jennifer jennifer nie rozmawiam z takimi biedaczkami jak ty...;) jestes do mnie za niska klasa i kasa!

a z kad ci do glowy przyszlo ze ja biedaczka? tutaj nikt z toba rozmawiac nie chce po pierwsze :D:D:D:D ty durnoto chodzaca:D z kad ci takie cos do leba przyszlo ?:D:D

Gość jenniferkawaszaa
"leba" -z jakiego to jezyka pochodzi dziecinko?;) polecam powrocic do szkoly;)

olejmy nasza chora kafetarianke (pseudo bogaczke z marzeniami ze hej) to s´wkoncu odejdzie i miejmy nadzieje ze na dobre ;) milego urlopu zycze :) oraz jeszcze wiecej pieniedzy ;) papapap jeniferko

Gość psychoanaliza jennifer
Jennifer-panna ze średnio zamożnego domu która wpadła ze starszym gościem i jego pieniadze przewrocily jej w glowie.Nie musi nic robic,na wszystkich patrzy z gory i sra sie jego pieniedzmi ktorych samam w zyciu nie potrafilaby zarobic-kariera kosmetyczki co najwyzej moglaby ja czekac.Zadziera nosa i chwali sie na forum bo przez swoj charakter nie ma przyjaciol wiec dzieli sie swa zółcią na forum. A w głebi duszy boli ją że jej facet kochał swoją eks i może nadal kocha a z nią jest ze względu na dziecko

leba- i widac kto tu powinnien sie do szkoly wrocic :D:D:D pappa jeniferko viel glück du arme arme sau !!!!!!!!!!!!!! :D

Gość jenniferkawaszaa
psychoanaliza jenniger kiepski z ciebie psycholog mojego faceta naywasz starszym gosciem 29 lat to chyba nie dziadek hahahha :) ale sie ubawilam jak to czytalam ,wymysl jakas ciekawsza wersje

psychoanaliza jeniffer - ale kto jej uwiezyl ze ma bogatego meza i tyle kasiory etc... no nikt to wymysl z jej malej glupiej glowki :D:D:D:D wszystko te jedna wielka bajkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa