Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta2009

Ważna sprawa!

Polecane posty

zebrac sie w koło przy ognisku i odmawiac śpiewy o miesiączkę no i jakas ofiara by się przydała...:)

Gość panienka N-ka
wywołania miesiączki? chodzi ci o aborcje ? ;>

Nie o aborcję. Po prostu dzis powinnam dostac okres i się denerwuje bardzo , poniewaz mielismy mały wypadek z mężem. Tylko się nie smiejcie ale... pekła nam gumka... I cholernie sie boję. Chciałam jakoś przyspieszyc miesiaczkę. Na pewno znacie kobietki jakies skuteczne metody.

Kurde nie ma tu zadnej kobiety , która miala podobny problem? Na pewno znacie jakies domowe sposoby. Bardzo prosze niech ktos mi pomoże.

Gość panienka N-ka
jesli zaszlas w ciaze to nie ''przyspieszysz miesiaczki '' tylko dokonasz aborcji i o to ci wlasnie chodzi :P btw nie przyspieszysz nie opznisz inaczej niz lekami u lekarza a jesli zaszlas w ciaze to te leki nic nie dadza /uszkodza plod nie wiem ile temu to ci sie zdarzylo ale do 3 dni mozesz wziac tabletke po :) (pytaj w aptece) a po 3-ch dniach radze test ciazowy

Dzięki panienka. Minęło o wiele wiecej niz trzy dni. A czy takie leki nie są w stanie wywołac miesiaczki jesli sie jest w ciaży? No bo kurwa nie moge byc teraz w ciazy , zabiłabym się chyba.

Gość
jesli juz to luteina, na recepte. walnij sie w brzuch ponadto, efekt gwarantowany.

Gość panienka N-ka
jesli jestes w ciazy no to tabletki poronne itd - wpolsce chyba niedozwolone ? +mozna probowac duzo cwiczyc,podnosic rece i miec nadzieje na poronienie...aczkolwiek ja tego nie pochwalam zamiast sie stresowac lec do apteki po tescik :),tym bardziej , ze jesli sie boisz ciazy to mozesz miec urojona-jak chyba polowa kafeterianek :P ktore sobie wmawiaja ze chociaz maja miesiaczke i robily tylko anala to sa w ciazy bo je brzuch boli :/ idz po test :) i nie martw sie za bardzo bo jeden dzien opznienia miesiaczki to nie duzo :)

psychiczna - a co to jest ta luteina? i z tym walnieciem w brzuch to powaznie? panienka- dzieki za dobre słowo , jutro pojde po test , a jesli okaze sie , że jestem to co dalej? czy mozna jakos legalnie dokonac aborcji w tak wczesnym stadium?

nie mozesz w polsce legalnie dokonac aborcji a tak pozatym to masz męża wiec dlaczego by ci to przeszkodziła jakbyś zaszla?

Bo mamy juz dwoje dzieci i nie stac nas na nastepne. Poza tym zdrowie mi nie pozwala na kolejną ciazę. Mogłabym tego nie przezyc.

TO CO MOGLABYŚ USUNĄĆ CIAZE JESLI BYŚ BYLA?ja nawet jakbym byla w ciazy nie usunelabym dziecka nie zabilabym go nawet jakbym mogla tego nie przezyć

Przez ponad 15 lat stosujemy z męzem tylko prezerwatywy i do tej pory nie było żadnych niespodzianek. Jeszcze nam się nie zdazyło wczesniej zeby pękła. I tak , mogłabym usunąc tą ciąze , bo po pierwsze nie stac nas na trzecie dziecko , a po drugie mój organizm nie jest w najlepszej kondycji , delikatnie mówiac. Miałabym urodzic dziecko mimo wszystko tak? I osierocic resztę potomstwa? Nie , no sory , ale mój sposob myslenia jest troche inny od niektórych z was. Ma ktos jeszcze jakies ciekawe rady? Z góry serdecznie dziekuje.

Gość hghgh
Czytam i nie wierze. Zakładam, że jestes po 30. a zadajesz tak głupie pytania jak 15latka

Tak jestem grubo po 30 i wiem , że moje pytania są może i dziecinne ale jestem po prostu przerazona i nie potrafię myslec logicznie w tej sytuacji. Zaczynam wpadac w panikę.

Gość dobrze ze na kafeterii
są jednak ludzie którzy nie pomagaja ZABOJCOM nie wyobrazam sobie jak moglabys zabic swoje dziecko?? to moze jak bedziesz w ciąży jednak, zabij te które już masz?? co za rożnica ktore zabijesz??? niestac cie na 3 dzieci, to zabij jedno z tych trzech, jesli juz jestes w ciązy jestes MATKĄ wszytkich twoich dzieci, a nie tylko tych które juz sie urodziły, zal mi tych twoich dzieci, taka matke miec?? to moze powiedz im ze chcesz zabic braciszka albo siostrzyczke, ejjj a moze jak Ci sie bardziej pogorszy sytuacja, (nie patrzac na to czy jestes albo nie w ciazy) to zabijesz jedno z dzieci ktore masz?? Które??

Gość bope
już tu byłaś i popisałaś się swoim super podejściem do aborcji 🖐️ jebnij się w łeb, może mózg ci się odezwie i twoje dzieci będą miały normalną matkę 🖐️

To zrób go jutro i nie bój się. Jak możesz bać się ciąży, w której być może nie jesteś. Jednodniowe opóźnienie okresu to żaden objaw ciąży. A jeśli już, to skoro Twój stan zdrowia nie pozwala na poród, aborcji możesz dokonać legalnie. Ale zrób test, a później bedziesz się martwić.