Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta2009

Ważna sprawa!

Polecane posty

Sissi dziękuję... Miło , że jest tu ktoś kto nie obrzuca mnie błotem. Ja też zawsze byłam przeciwna aborcji. I wbrew wszystkim rodziłam swoje dzieci , chociaz nie było mi łatwo. Ale teraz naprawde nie mogę urodzic dziecka. Wolalabym sie zabic chyba.

Gość NonOmnisMorriar
www.womenonwaves.org jak bardzo potrzebujesz i przemyslalas sprawe- to one mogą ci pomoc, trzeba wypelnic formularz i bezplatnie przesla wlasciwe srodki. ale pomysl sto razy zanim cos zrobisz.

NonOmnisMorriar - dziękuję. Mam nadzieję , że nie bedzie takiej potrzeby. bazienka - myślałam o tym ale na taki wyjazd mnie nie stac , a w Polsce tez pewnie to kupe kasy kosztuje

Gość NonOmnisMorriar
proszę. i powodzenia, mam nadzieję, że wszystko się ułozy.

no niestety w polsce tez to kosztuje i to nie malo.... zrob jutro test ciazowy... a jesli jestes w ciazy to idz do lekarz.... jesli ciaza zagraza zdrowiu i zyciu matki to aborcja jest legalna... inaczej niestety nie... innych sposobow jak wizyta u lekarza na wywolanie miesiaczki nie ma(nie mowie tu o aborcji)

lusia - dzięki bazienka - spoko , domyślam się , że mozna mnie było na początku tak odebrac Ok jutro zrobię test , a co dalej , to zależy od wyniku. Obym nie musiała zrobic nic strasznego. Dzieki jeszcze raz za wszystkie dobre i miłe rady.