Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna25

musze sie pochwalic

Polecane posty

Gość mezczyzna25

właśnie wróciłem od dziewczyny, była moją kumpelą przez 2 lata, prowokowała wyglądem i zahcowaniem aż w końcu stwerdziliśmy że się kochamy i od dzisiaj jesteśmy oficjalnie parą, spędziłem cudowne chwile w łóżku aż się nie mogę doczekać jutra wieczora, mam pytanie skoro znamy sie dwa lata to po jakim czasie mogę się oświadczyc?

Życzę szczęścia. Ale z tymi oświadczynami to się wstrzymaj co najmniej pół roku. W końcu dopiero zaczynacie być razem tak na poważnie🖐️

Co ty 16-latek jesteś, że tak świrujesz ?? Idź i już jutro jej się oświadcz :D :D Będzie zachwycona :D

Gość mezczyzna25
dzieki :) w sumie masz racje troche za wczesne chociaz wydaje mi sie ze znam ja cale zycie

Gość Grahamka22
Poczekaj z tymi oświadczynami ..jeszcze masz czas!

Często wydaje nam się, że znamy kogoś całe życie. Ale trzeba poznać się jeszcze lepiej. I nie wspominaj jej o żadnych zaręczynach ani nic, bo się kobieta może wystraszyć. Ciesz się chwilą obecną, korzystaj z tego, że ją masz, z jej bliskości i udanego seksu :P

Gość coś nie tak z wami
drodzy doradzacze:) z sexem nie czekał:):P A z oswiadczynami ma czekac? aż pół roku:P?

coś nie tak, to tylko nasze propozycje. A kolega zrobi i tak, jak zechce ;)

Gość coś nie tak z wami
To mnie dziwi:) sex na zerowej rance..niewazne, że nie wiesz czy ma hiv czy nie ma:D Ale oświadczyny za rok, dwa, itp:D Nie no, coś nie tak:)

Ale znają się już 2 lata (jak autor napisał). Poza tym pewnie użyli prezerwatywy, więc hiv raczej nikt nie złapał. No chyba, że pani z kiosku przebiła szpileczka opakowanie:o

Gość coś nie tak z wami
wszystko możliwe... Pamiętacie Simona Ana czy jak mu tam? Jak potem wyzywali kobiety od naiwnych..:O A on zarazał je hivem...I chyba miał kilka naraz... idziesz na sex z facetem, a nie wiesz czy wczoraj nie spał z jakąś... a jutro nie zrobi to z inną.. itp

Dlatego uważam, że bardzo rozsądną decyzją jest poproszenie o test na hiv i inne weneryki, w przypadku, gdy podejrzewamy, że partner miał więcej niż 3 partnerów seksualnych:o

myślę, że trochę powinieneś poczekać. dzisiaj jesteś zauroczony tym, co się wydarzyło, że się kochacie, a za miesiąc może byc, że nie pasujecie do siebie

Gość coś nie tak z wami
nie chodzi o ilosc a jakosc...czy byli zdrowi..mozna miec 1 i tez miec hiva.. Mozna byc 30 lat w związku z męzem.. i miec hiv..bo on spi na boku z innymi itp

Też prawda. W życiu różnie bywa. Ktoś może się (za przeproszeniem) ruchać na prawo i lewo i niczego nie złapać, a inna osoba już od pierwszego partnera może złapać prezent:o