Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysianiulka

czy przesadzam? ????

Polecane posty

Gość pysianiulka

Mój chłopak codziennie wychodzi ze znajomymi i wraca koło 2 do domu. W sumie nie robi nic złego, ale strasznie mnie to denerwuje. Najchętniej kazałabym mu siedzieć w domu od godz 23. Czy przesadzam, czy to normalne?

Gość może morze
"Kazać'? A co ty mozesz kazać dorosłemu człowiekowi. Mam nadzieje, że jest dorosły.

Gość wspólny dom to nie zabawa.
powinien wiecej czasu w nim spedzać

Gość pysianiulka
nie mieszkamy jeszcze razem... dorośli to jasne że jesteśmy. Po prostu to jest takie denerwujące, gdy Ty idziesz spac a Twoj chłopak bawi sie na miescie ....:/

Gość może morze
prysianiulka Ani Wy dorosli, ani on twój chłopak. Weź się dziewczyno ogranij. Tak nie postepują dorosli ludzie, ktorzy SĄ ze sobą. " Masz to na co pozwalasz" - znasz to powiedzenie.?

Gość pysianiulka
On mi zawsze mówi, że on już taki jest, że nie lubi siedzieć wieczorem w domu ;) Może przesadzam, bo skoro nie robi nic złego, to po co się czepiam ;) Ajjj.... Mam to na co pozwalam ;)

Gość pysianiulka
u nas to jest tak ;) spędzamy ze sobą cały dzień, potem mnie odprowadza i ustawka z chłopakami... ;)

hm no to mozesz spotkac sie np z nim rano pozniej przerwa i dopiero pozno wez go do kina na jakis nocny seans czy do pubu gdzie kolwiek wtedy zobzcysz czy bedzie mial cos przeciwko czy koledzy beda wazniejsi