Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka25

to dobra cena??Sprzedaje ciuszki

Polecane posty

Gość allegrowiczka25

czy myslicie ze to dobra cena??? Obnizylam juz cene i dodalam kilka ciuszkow bo wczesniej nie bylo chetnych, myslicie ze sie oplaca???

nie wiemy co to za ciuszki i ile, ale skoro nie dokładasz do interesu, to od Ciebie zależy ile chcesz zarobić

cena wg mnie jest bardzo przystępna, może zdjęcia trochę małe. Ludzie "kupują oczami" od zdjęć wiele zależy

Gość no takzapytam a przy
okzaji się zareklamuję:Przebiegłe:)

Gość allegrowiczka25
tak wlasnie, pytam czy cena przystepna a przy okazji moze ktos chetny ??? Ale tak ogolnie chcialam znac wasza opinie, bo te ciuszki juz wystawialm kilka razy tylko drozej

i w tytule aukcji napisz jaki rozmiar (tam chyba jest 6-10 miesięcy albo napisz np. rozm. 68-80 czy coś). Ja nie wchodzę w aukce gdzie nie ma rozmiaru w tytule bo mi się nie chce :P

Co ty sie dziwisz ,że nikt nie jest chętny jak ty pocztą niechcesz wysyłać tylko życzysz sobie odbiór na terenie Wrocławia. Daj ogłoszenie na jakiejs regionalnej stronie miasta Wrocław to może znajdziesz kupca.

Gość JHGVDZD
ZA DUZOOOOOOOOOO 15 ZŁ ZA TO

Gość VGFGHJK
EWENTUALNIE GÓRA 20 BO JESZCZE LICZ PRZESYŁKE

Gość vnm
a czemu nie chcesz pocztą tego wysłac?...wcale sie nie zdziw jak nikt tego nie kupi bo nie chcesz wysłac...

Gość Donata80
nie rób zdjęć na podłodze bo to nie jest fajne ja osobiście bym takich rzeczy z podłogi nie kupiła:((( więc może i allegrowiczki też skoro tyle ubrań chcesz sprzedac tak tanio

Gość kilka dobrych radd
1. wyprasuj ciuszki i zrob jeszcze raz zdjecia, gora 2 sztuki na zdjeciu - duze wyrazne, na jasnym tle, najlepiej kocu, nie na podlodze czy kafelkach. 2. nad kazdym zdjeciem napisz jaki dane ubranko ma rozmiar i jakiej jest firmy, niektorzy wola wiedziec co kupuja, bo ze ciuchy sa w rozm. 6-10 m-cy to roznie moze znaczyc, moze 1 ubarnko jest w rozm. 6 m-cy a reszta 10 m-cy, kupujacy tego nie wie. 3. kup duza koperte (najwieksza jaka jest w sprzedazy, zapakuj do niej ciuszki i sprawdz na poczcie ile wyjdzie ci przesylka, potem wroc i dopisz koszty przesylki, tzn. cena wysylki plus cena koperty (wroclaw to tylko 1/20 calej polski, a chetnych moze byc wielu, moze z malych miejscowosci gdzie nie ma sklepow ludzie kupuja przez internet i predzej znajdziesz nabywce jesli zechcesz wyslac to poczta. 4. po tym wszystkim sprobuj jeszcze raz z cena za ktora chcesz sprzedac, jesli nie to zostaw wszystko jak jest, ale daj cene minimalna 10 zl i nie strasz potencjalnych kupujacych wygorowana cena kup teraz.

Gość mi się podobają
ja bym kupiła, ale skoro odpada wysyłka pocztą to trudno :)

Gość allegrowiczka25
nie chce poczta wysylac bo nie mam kiedy tego zrobic. Na poczte mam kawalek a maz wraca z pracy dopiero wieczorem. Nawet jak bym sie przeszla na poczte to codziennie sa wielkie kolejki a z dziecmi stac w takiej i jeszcze zalatwiac pzry okenku tez masakra, juz kilka razy tak robilam i powiedzialam NIE W kazdym razie dziekuje za rady:)

Gość asdertbnm
mieszkasz we wroclawiu wiec pewnie masz niejeden urzad pocztowy w tym miescie, napewno znajdziesz wiec i taki, ktory jest otwarty w soboty, albo ktory jest mniej oblegany, cos za cos, sama widzisz, ze wiele osob wspomnialo ze odbior osobisty to duzy minus. ostatecznie sprobuj to sprzedac w lumpeksie jak nie masz gdzie tego trzymac. albo oddaj do pck, przerobia sobie na szmaty:)

Gość allegrowiczka25
u mnie w okolicy jest tylko jeden punkt pocztowy i zawsze oblegany przez innych, tak wiec odpada, nie mam kiedy i jak tam zajrzec z dziecmi

Gość zawsze mozzesz
zaznaczyc, ze wysylka do 10 dni po wplacie pieniedzy na konto, wtedy bedziesz miala spory zapas i napewno znajdziesz dzien, gdy pojscie na poczte nie bedzie uciazliwe. wybacz, ale po takie ciuszki za 35 zl nie chcialoby mi sie fatygowac, wolalabym isc przekopac ciuchlandy, przynajmniej wiedzialabym co dokladnie kupuje. ty masz niejasny opis, kiepskie zdjecia, rzeczy na zdjeciach tez nie wygladaja na ladne. w dodatku cena za wysoka. jak ustawisz od 10 zl to moze sie sprzedadza... zreszta ustawie twoja aukcje do obserwowanych i zobacze, jak ci pojdzie;)

ja troszke handluje na allegro wiec ci doradze.przede wszystkim zrób nowe zdjęcia np na stole albo na jakimś kocyku, zdjęcia muszą być bardziej przejrzyste,więc WYPRASUJ te ubranka i rób po dwie sztuki a nie tyle na raz.no i powinnaś wysłać taką paczkę pocztą, wtedy na pewno będzie więc osób chętnych bo nie chce mi się wierzyć ze komuś będzie się chciało jechać to odebrać,nawet jak ktoś jest z Wrocka to nie będzie jechał np z psiego pola na krzyki po parę łaszków:O zaznacz że wysyłkę wyślesz w sobotę.Myślę że powinnaś to sprzedać za niezłą kase tylko trzeba się trochę postarać.

ja bym to kupila o ile nie byloby jedynie opcji odbior osobisty bo jestem ze śląska wiec do wroclawia po to nie pojade bo mi sie nie oplaca. Po drugie zdjecia są okropne zrobione na odczepne, po trzecie nie kupuje na aukcjach gdzie sprzedajacy nie wie czego chce i wystawia kup teraz i licytacje.... to moje osobiste zdanie, prosze sie nie urażać

Jak widac to początki dziewczyny na Allegro, więc Wasze rady się jej przydadzą:) Wg mnie też kiepskie zdjęcia niewyprasowanych ciuchów oraz brak wymiarów to minus. Nie rozumiem tylko tego problemu z pocztą...czyt.lenistwa sprzedającej ;) ....bo o ile rozumiem uciążliwośc stania w kolejce na dodatek z małymi dziećmi, to nie rozumiem niechęci do wybrania się na rynek - tam poczta jest CAŁODOBOWA a to znaczy,że paczkę można nadać i w sobotę i w niedzielę i w tygodniu o dowolnie później porze - np.przez męża po pracy ;) Tylko trzeba chcieć...wrocławianko;)