Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od jakiego lekarza

najlepiej załatwić zwolnienie z wf?

Polecane posty

Gość od jakiego lekarza

do tej pory miałam od lekarza ogólnego- teraz głupio mi do niego iść, poza tym jest na zwolnieniu. jak pójde prywatnie do lekarza to chyba bez problemu mi wypisze, prawda ? jakie macie doświadczenia w tej sprawie?

Gość pierdółka
i tak oto rodzi się zamiłowanie do aktywnego wypoczynku.........

Gość ty ten temat 3 raz zakladasz

Gość od jakiego lekarza
nie proszę o komentowanie tylko o sensowną odpowiedź osób które miały do czynienia ze zwolnieniem z wf

Gość idz do psychiatry

Gość a skad wiecie czemu ktos cche
zwolnienie?? Ja uwielbialam wf na studiach, w liceum. A w podstawowce to byla katorga dla mnie. Najgorszy przedmioot. Wciaz tylko skoki przez kozla albo przez skrzynie. I nic innego. I same 2, bo odmawialam skakania... Facet caly czas na gazie, darl sie. Nienawidzilam WFu. I w ostatniej klasie poszlam po zwolnienie, zeby mi dostateczna sredniej nie obnizyla... a poza tym mialam dosc, po 7 latach mordegi :O

Gość pierdółka
napisz do bravo girl :)))

mi zawsze wypisywała rodzinna , raz byłam u prywatnego to dostałam zjebe :) na szczęście to już za mną:P

Gość a skad wiecie czemu ktos chce
idz do ogolnego innego - napewno ktos zastepuje. A jak nie to sprobuj u prywatnego ale nie wiem czy bedzie honorowane ;)

Gość od jakiego lekarza
no właśnie chce iść prywatnie,za kase przecież da się wszystko zrobić... mnie bardzo zależy na zwolnieniu z tego ............ wf no-to-co- co ci nagadał ? przecież jak mu dałaś kase nawet nie powinien powiedzieć nic

Gość czyli jak to
nie masz jakiegos skrzywienia kregoslupa, mialaes jakis wczesniej wypadek , cokolwiek co mozna y bylo podeprzec?

Gość od jakiego lekarza
zemdlałam na wf ......... od tamtej pory mam uraz do tego przedmiotu a wszystko przez pojebanego nauczyciela,który wówczas mnie uczył

Gość a skad wiecie czemu ktos chce
trudno bedzie udowodnic: zespol bolesnej miednicy (cpps). pOCZYTAJ SOBIE O TYM, pOSCIEMNIAJ Z OBJAAMI. tEGO BARDZO CZESTO NIE MOZNA ZDIAGNOZOWAC. kOLEZANKA JEST NA TO CHORA I CHCA JA WYSYLAC DO PSYCHIATRY, BO MYSLA, ZE SOBIE WYMYSLILA... ups... sorry za capsa :/ Nie chce mi sie przepisywac

niektórzy nie zrobią wszystkiego za kase , a wykład dostałam o tym że wf jest zdrowy, potrzebny i takie pierdoły .

Gość od jakiego lekarza
no tak pierdoły