Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blank22

koniec wspólnego mieszkania...miał tak ktoś?

Polecane posty

Gość blank22
nie z moja mama :( ona ma "swoj swiat i sowje zabawki"... mieszkanie z nia i z chlopakiem jest wykluczony... on by nawet nie chcial, wie jaka ona jest;/ rodzice wiesz... pomagaja ale nikt nie pomoze w wiekszym stopniu typu bo przeciez nie jestesmy malzenstwem... w oczach rodziny to zadna w sumie tragedia jak kady wroci do siebie..... a on nie chce sie zenic. widze po nim. choc dzis to czuje sie jakbym wogole go nie znała.........

Gość a ty pracujesz
czy tylko on?

Gość blank22
a jak myslisz skoro co miesiac mam te 1000zł? mowilam ze nie jestem pasozytem!

Gość gjsymv
ile jestescie razem?

jak to napisać... może on faktycznie jeszcze nie dojrzał do tego żeby być w prawdziwym związku skoro szkoda mu na mieszkanie i woli do mamusi. Widzisz a może to jego załamanie takie chwilowe? Ja też tak przez pewien okres miałam. Też miałam pretensje, że za dużo wydaje, że nie mam na to na tamto i na sramto, że on chodzi z kolegami na piwka a ja na sobie oszczędzam(de facto, to ja mam więcej kasy) ale zrozumiałam, że w miłości nie chodzi o ilość posiadanych pieniędzy, ale o uczucie pomiędzy dwojgiem ludzi.

Gość blank22
1,5 roku... no wlasnie... ja tez moge zyc skromniej -byle z nim mieszkac, bo to dla mnie priorytet ale ...dla niego nie :(

Gość ja jak bym
to masz odpowiedz w zwiazku priorytetem jest 2 osoba a nie kasa !

w takim razie pozostaje Wam tylko szczera rozmowa. Zapytaj go co on czuje, czego oczekuje od Waszego związku, na czy mu tak naprawdę zależy. Życzę powodzenia :)

Gość gjsxjxf
a to wszystko jasne. 1,5 roku razem- 8 miesicy mieszkania czyli nawet niecaly rok jak zamieszkaliscie razem- glupota nad glupoty, wtedy jest jest jeszcze podekscytowanie i zar miedz ludzmi, ktory po czasie moze sie wypalic i nagle okazuje sie ze juz nie jest tak latwo to za wczesnei sie zamieszkalo razem. podejzrewam, ze tak wlasnie jest u twojego faceta.

Gość blank22
no to teraz mi powiedzcie co robic zeby to przetrwac?? i wyjsc cało z opresji?

ja tak naprawdę biłam się sama w sobie z tymi myślami, chłopak o niczym nie wiedział, ale w końcu coś we mnie pękło. Była awantura, potem rozmowa, wszystko sobie wyjaśniliśmy i zrozumiałam czego tak naprawdę chcę. Dlatego radzę i Tobie szczerze porozmawiaj.

Gość gjxjhxf
nic. a juz na pewno nie mieszkac razem na sile , gdy jedno z was tego nie chce.

a widzisz tu Cię zaskoczę, bo ja też zamieszkałam z chłopakiem nie znając się nawet roku, jesteśmy ze sobą już 3 lata i ani myślę wypuścić go z domu. A tak dla równowagi on gdyby miał się wyprowadzić to chyba przykułby się do kaloryfera :):):):)

Gość gjfxnjx
wyjatek potwierdza regule. moj kumpel zamieszkal majac 21 lat z dziewczyna 5 lat starsza po jakis 5 miesiacach, po kolejnych wzieli slub :o mozna? mozna, pytanie tylko ile jest takich par?

tego to już Ci nie powiem, bo nie prowadzę statystyk na ten temat :P Tymczasem uciekam do domu, autorko trzymaj się :)

Gość julk
mialas 17 lat jak zamieszkalas z facetem/

Gość to jakieś dziwne jest
a to dobre od kiedy 17sto latki...