Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Ale tu dziś nudno !!

Polecane posty

Gość
ladaco🖐️ gdzie byles jak cie nie bylo?! byles na derbach?? :D

Gość
co to znaczy ''ktos stas'' ?:D:D ja jestem:classic_cool: ale nie wiem czy chce z toba gadac:classic_cool:

ojejku sorki pomylilo mi sie :P literowka:) ... a z jakiej jestes dzielnicy ?:D:P nie musisz chciec ze mna rozawiac ale mozesZ:D

ja srodmiescie :) ale szukam mieszkania do kupna.. w lodzi wlasnie moze wiesz cos na ten temat do 20tys:) bo ja jakos nie moge znalesc szukam szukam i nic.. znazy sa ale wielkie rudery.. wiem ze za ta cene nie da sie super kupic.. ale ... jakies fajnie umieszczone mieszkanie lazienka kuchnia pokoj... no oczywiscie za te pieniadze do remontu..

Gość
natlinka, mam jedynie do wynajecia, przykro mi;) kurde ladaco, ja tez nie bylam bo zdychalam z temperatura w domu, a ponoc bylo zajebiscie:D

a do wynajecia za ile?? i gdzie?? tez jestem zainteresowana.. bo teraz wynajmujemy z narzeczonym... za 1050zł i chccielismy zanim cos kupimy tez moze w jakims tanszym do wynajecia

Gość
teofilow, mieszkanie 2pokojowe, nowe okna, panele, odsiwezone sciany, w lazience terakota, kuchnia z blatem, nowa lodowka, kuchenka gzowa, ogolnie stan b. dobry. czynsz 600zl, z oplaami wychodzi jakies 99-950.

dwupokojowe mowisz.. hmm a masz moze zdjecia? wstawialas gdzies? bylabym zainteresowana.. a mozna bylo by trzymac tam psa??

Gość zdzirka orencz
natalinka, pogadam dzisiaj z siostra wieczorem, z psem nie ma problemu, a jesli chodzi o zdjecia, moze ona jakies ma (sprawa z mieszkaniem jest swieza, moze tydzien czasu). dam znac;) widelec - dajesz:classic_cool::D

zdzirka.. to jak mi dasz odp? moze na moj mail? bo mamy psa huskiego i w tym mieszkaniu co jestesmy nie mozemy trzymac zwierzat i dlatego pies jest u taty narzeczonego na wsi:( ale jak mowisz ze nie ma problemu to super!! :) ale jakies w miare ladne to mieszkanko jest ? jakas kaucja? no i czy jest zamykana kuchnia ?:) bo to wazne dla mnie

Gość zdzirka orencz
kuchnia zamykana, kaucja 200zl. napisze na mejla, dzis wieczorem albo jutro z samego rana.

zdzirka - i jakbys miala zdjecia to tez przeslij jak mozesz:) dzieki wielkie az mi wstyd- daruj sobie ... specjalnie szukasz klotni ?;/