Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el int

Wyobraźcie sobie, że właśnie poznałyscie chłopaka. Ile wg was powinien zarabiać?

Polecane posty

Gość nie wiem ile powinien zarabiać
ale wg mnie powinien już teraz spierdalać w podskokach od takiej mendy

Gość nie ważne ile
zarabia ważne zeby miał coś w głowie!!! następna blachara i materialistka!!!

Nie ważne ile będzie zarabiał bo i tak będziesz w stanie wydać wszystko więc zawsze będzie zarabiał za mało :D:D:D:D:D:D

Gość el int
No no no:) Tak się składa, że ja jestem chłopakiem. Tak tak chłopakiem a nie żadną blacharą:) Ale ciągle słyszę jak moje koleżanki narzekają, że ich chłopaki zarabiają za mało i że nie szukają lepiej płatnej pracy bo im dobrze w tej, w której są. Dziewczyny w obecnych czasach są niesamowicie ambitne i tego samego wymagają od chłopaków. Dlatego postanowiłem was zapytać ile chciałybyście żeby zarabiał chłopak, żeby było ok a nie za mało:)

Gość napewno wiecej
niz kobieta ale tylko na siebie nie na nia!!!

Gość el int
I co, teraz już nikt nic nie napisze?

Gość dsfs
"Dziewczyny w obecnych czasach są niesamowicie ambitne i tego samego wymagają od chłopaków" ambitne, dobre sobie :D:o

Gość okno na swiat.
ja bym chciala zeby zarabial 10-15 tys miesiecznie planuje kupic kilka pomieszczen pod wynajem przy glownych ulicach w krk i w-wie, mysle ze bedzie niemalo kasy z tego. ja bede pracowac dla przyjemnosci

Gość hiiiiii
ze 3000 tysiące i by bylo git. Tyle samo dziewczyna i wyżywic sie mozna ;P

Autorze tak jak napisałem zawsze będziesz zarabiał za mało i wbij sobie to do głowy ,jeśli nie chcesz się potem rozczarować:)

Gość diablica i juz
tyle zeby w razie jak kobieta straci prace to byl w stanie ich utzrymac jakis czas...

Gość el int
--->dsfs A Ty jak byś to określiła/określił jeśli nie "ambitne"? ---> napewno wiecej W zasadzie to nie na temat ale zauważ. Kobiety z jednej strony buntują się przeciw temu, że mężczyźni mają wyższe zarobki a z drugiej nie chcą mężczyzn, którzy nie mieliby wyższych zarobków od nich. To chyba sprzeczne ale...to inny temat, jak już mówiłem.

Gość hiiiiii
mialo byc * 3 tysiące xdd

Gość gdzieś 10 tys miesiecznie

Gość el int
A gdyby był po studiach, w pierwszej pracy i zarabiał koło 1000 zł?

Gość el int
--->szczałka No to wiem, że Ty, gdybyś go poznała i się o tym dowiedziała - już byś się więcej z nim spotykać nie chciała. Ale ciekawi mnie jak inne dziewczyny:)

grunt zeby nie ściemniał, że jego jaguar własnie stoi w warsztacie, wille z basenem korzystnie wynajął, a jest bez grosza przy duszy bo właśnie zainwestował w dochodowy biznes :D:D więc prosi o postawienie coli z lodem i niewielką pozyczkę an bilet autobusowy :P

el int, ja tam jestem romantyczką :) mój najlepszy na świecie jest bez pracy od dawna i jakoś mi to w miłości nie przeszkadza ;) ale oczywiście gdyby zarabiał 15 tysi to bym nie wzgardziła :D

Gość idsss
el int - to też zależy od wieku - dla studenta zarabiać mało to nie jest obciach, jednak jak 30latek nie ma kasy by zabrać dziewczynę do kina to trochę obciach..

dwa razy wiecej niz dziewczyna zeby byc w stanie utrzymac rodzine w razie gdy np dziewczyna zajdzie w ciaze i bedzie musiala byc z dzieckiem ja np zarabiam 2 tys doalrow a moj facet 4000-5000 i jest ok

Gość el int
--->zagubionaaa125 A ile masz lat i gdzie mieszkasz?

Gość aleo
el int temat nizej nie wiedziales czy sa uczelnie i licea zaoczne i ty wypowiadasz sie o zyciu. mysle ze jestes malolatem i badasz teren na przyszlosc ale z takim podejsciem to swiata nie zwojujesz

Gość aleo
glabie a jak myslisz skoro pisze o dolarach

Gość bojabojaboja
Nie ma znaczenia. Byle nie za dużo, bo Wam się w dupach przewraca od kasy;)

Gość el int
--->aleo Wiem, że są licea i uczelnie zaoczne tylko nie wiedziałem, czy można iść na studium bez matury, bo osoby które znam szły na studium po maturze. Urodziłem się w 1984 roku i właśnie robię pracę magisterską na studiach dziennych na jednej z największych w kraju uczelni państwowej. I nikogo nie obrażam wyzywając od głąbów. A Ty ile masz lat, wykształcenie itd?

Gość vxcv
"glabie a jak myslisz skoro pisze o dolarach" kretynie dolary sa nie tylko w Ameryce