Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panidey

Co kupić koleżankom na 18-tkę

Polecane posty

Gość panidey

Mam problem dotyczący prezentów na 18-tkę. Ponieważ jestem zaproszona na urodziny dwóch moich dobrych kumpel , urodziny robią razem więc chciałam kupić coś takiego żeby te dwa prezenty były jakoś ze sobą połączone. A nie lubie dawać i dostawać oczywistych prezentów typu biżuteria czy kosmetyki itp. Nie mają też jakiś ulubionych artystów muzyki więc tym jest ciężej. Jedynym moim pomysłem jest kupienie lalek barbie jednej z brązowymi włosami bo ma takie, a drugiej blond bo jest blondynką i na pudełkach przylkepić napis z ich imionami. Co o tym sądzicie czy to dobry pomysł?

Gość napewno nie lalke
halo! to chyba 18 urodziny, a nie 8. Po chuj chcesz im kupić lalki? Może lepiej zdecyduj się na śmieszne 18nastkowe prezenty dużo takich w sklepach i w necie. Ja na swoją 18nastke dostałam rózne takie śmieszne rzeczy i byłam zadowolona. Nawszystkim były jakieś teksty. I teraz jak stoi na półce to mi się przypomina i wiem, ze było to na 18 bo takie charakterystyczne. A co mi po lalce? postawie, a kto wejdzie do pokoju to pomyśli, że sie lalkami bawie heh

Gość panidey
one akurat nie chcą zboczonych prezentów, a lalka wcale nie musi stać na półce. A one nie mają służyć do zabawy tylko być ich odzwierciedleniem

Gość panidey
dzięki za pomysł, ale nie jestem do tego przekonana

Gość jednej mozesz kupić strój
króliczkam drugiej np książke o seksie :d jakąs wypasioną z obrazkami:P albo jakąs czerwoną erotyczną koszule nocną, do teog pas do pończoch i pończochy :D duzo jest tego dla kobiety :P

Gość napewno nie lalke
Mówię śmieszne nie zboczone! ja dostałam żabę taką dużą zieloną z wywalonym jęzorem i tam pisze coś na niej, dostałam wałek, kartki, maskotki.

Gość no strój króliczka jest smiesz
y :D ja nie widze w nim nic zboczonego :D:pp hehe a te twoje kolezanki i ty:p to jakies cnotki niewydymki co broń boze o seksie nie mozna wspomnieć:D przeciez od tego jest ta 18stka :D wprowadzenie do dorosłego zycia, czyli też seksu :D

Gość panidey
o jezu nie chcą takiech prezentów to im nie kupie, a co to Cię wogóle obchodzi jakie my jesteśmy, każdy woli co innego. Dzięki lepiej już nic nie piszcie bo i tak zero pomocy tylko zaczynają na mnie najeżdżać ludzie spokojniej się nie da?