Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latkaaaaaa

Mam 17 lat i idę z chłopakiem i rodzicami na wesele, co z prezentem?

Polecane posty

Gość bez przesady uczysz się i
tak nie na temat ale właśnie niektórzy uważają, że każdy musi dać prezent i to jak największy a nie patrzą zupełnie na sytuację finansową. a jeśli kogoś nie stać na duży prezent i da np. 100 zł a przyjdą 4 osoby dorosłe?? większość panien młodych zapewne takich ludzi skrytykuje bo jak dla niektórych 100 to mało za 4 osoby... Ja bym się cieszyła że chcieli przyjść i że są ze mną. Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie mogę uwierzyć, że można byc tak pustym i obłudnym, żeby zapraszać ludzi tylko dla pieniędzy. w takich wypadkach lepiej olewać bliższą ale biedniejszą rodzinę a zapraszać 5 wodę po kisielu ale za to bogatą.

Na każdym topiku piszecie, że powinno się zwrócić chociaż tyle ile się wydało za osobę w restauracji, więc idąc Waszym tokiem myślenia 1000 zł spokojnie pokryje wyżywienie 4 osób, nawet gdyby wesele odbyło się w drogiej restauracji- 220 zł od osoby. Więc dlaczego tyle osób oburzyło się, że 1000 zł to za mało jak na 4 osoby? 1000 zł to dla mnie na tyle dużo, że Wy jako Młodzi nie musicie już nic kupować.

Gość henzymut
ja 3 lata temu poszłam tylko z rodzicami, moja mama była chrzestną panny młodej i dali rodzice 500 zł mnie to wydawało się dużo, no wiec jesli 500 za 3 osoby to myślę że 1000 za cztery będzie okej :)

Gość pfffffffffff
HollyFire po co wygrzebywac tematy sprzed 2 lat? Ty jestes pierdolnieta jakas odpisujac na temat zagrzebany 2 lata temu :o