Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja846

nieśmiały facet - malutkie sygnały dla niego

Polecane posty

Gość znów mnie boli
Ale skoro już, można przecież zmienić w tym patencie "chcę się z panem przespać" na "chcę żebyś zaprosił mnie kolego do kina", reszta taka sama.

Gość zauroczona_nieznajoma
no tak ale metoda 'na kartkę' w razie niepowodzenia powoduje podwójną kompromitację bo on już wie o co mi chodzi. jak kartkę oleje to za każdym razem jakby się go spotykało po drodze to chciałoby się zapaśc pod ziemie. nie chcę tak. jakby wyszła jakaś rozmowa o duperelach to wtedy i tak zauważe czy ma mnie gdzies i rozmawia z grzeczności czy też nie. i wtedy można działać dalej. a gdyby jednak miał mnie gdzieś to rozmowa o duperelach niby przypadkiem daje mi sznase wyjścia z tego z twarzą i pozostania po prostu sąsiadką a nie napaloną babą ;) hmm a może któregoś dnia po prostu powiedzieć mu cześć? wiem to też wyjdzie dziwnie bo do tej pory niby go nie zauważałam i nie mówiłam czesc a tu nagle zacznę. ale chyba nie amm za bardzo innego wyboru.

Gość znów mnie boli
Ty to chyba jeszcze niewiniątko jesteś -> "i chciałabym, i się boję" :P A tak serio, skoro on już o tym wie, to najwyższy czas zasugerować mu (albo wprost powiedzieć) że chciałabyś być przez niego gdzieś zaproszona. Przecież nie będziecie tak w nieskończoność chodzić ze zbolałymi minami i czekać aż to drugie się przełami e i zacznie działać. P.S. Po ile wy macie lat ?

Gość zauroczona_nieznajoma
hahahah nie powiem bo padniesz! ale czasy nastoletnie to czasy dla mnie zamierzchłe. wiem, że nie zachowuje się jak na mój wiek przystało tylko jak jakaś nastolata ale cóż zawsze jest ten pierwszy raz :) zawrócił mi w głowie strasznie i może dlatego przy nim tracę rozum. o czym on wie? on może się domyślac że nie jest dla mnie takim zwykłym znajomym z widzenia ale pewności nie ma na bank. więc podejście i zaproponowanie kawy może go przyprawić o zawał i skrępować bo może będzie musiał mnie spławić

Gość Anastazja846
Metoda "na kartke" jakas dziwna:P To z pomocą jest dobre. Usmiechy, wspolny spacer-ok. A co myslicie o tym by zaproponowac wyjscie do kina? tylko jak to zrobic by on poczul ze on ma inicjatywe?:P

Gość sjulsfnsldk
zauroczona - jestem w podobnej sytuacji do Twojej:D Mój obiekt widziałam pierwszy razm w salonie z telefonami, kupowalam u niego, potem bylam drugi raz gdy szlam do reklamacji, bo niestety albo stety tel się dosyć szybko zepsuł:D:P Od tamtej pory widziałam go tylko raz, przypadkiem spotkaliśmy się na ulicy. Nie mam jak go poznać, przecież nie zepsuję sobie specjalnie tel, zeby tylko iść do niego do salonu, a nawet gdyby znów się popsuł to to nic nie da, bo tylko pogadamy na temat tel i to wszystko. Głupio mi nagle wyskoczyć do obcego faceta, o ktorym tylko wiem jak ma na imię, bo widzę plakietkę i zaprosić go gdzieś. Nie mamy wspólnych znajomych, nic o nim nie wiem, nawet nie wiem czy ma dziewczynę.. Ale wpadł mi w oko, ma śliczny uśmiech, był miły i wydał się sympatyczny i na tym zakończyła się nasza znajomość...:/

Gość znów mnie boli
Cięzko ci coś poradzić, bo sama sobie wymyślasz problemy :O . Może ktoś mądrzejszy się tu znajdzie i ci coś mądrego zaproponuje bo ja to na dzisiaj kończę zabawę z komputerem. W każdym razie życzę szybkiego rozwiązania problemu. Narka

Gość znów mnie boli
Anastazja: ty proponujesz kino, on wybiera które, kiedy i na jaki film :) . To był naprawdę ostatni wpis. Pa

Gość Anastazja846
dzieki:)

Gość Anastazja846
Do tej pani która zakochała się w sąsiedzie - może właśnie po prostu zacznij mówić "cześć", na pewno odpowie, wtedy za którymś razem możesz o coś spytać, może on spyta? :)

Gość Anastazja846
a co tam jest? pewnie wirus jakiś...

Gość Anastazja846
up