Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Ktora chce zajsc w ciaze w tym roku??POGADAJMY

Polecane posty

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Gość kldwifepihdfef
noe nie moge zaczernic nicka jak to sie robi???

Gość kalinamalina0101
Wejdz w PREFERENCJE

ja mam zamiar w przyszlym roku bo w tym nie moge bo poronilam 2 tygodnie temu i musze odczekac 4 miesiace

NO JA WTYM ROKU, nagle przyszedl ten dzien, tydzien i poczulam ze juz chce dzidzie!!!!tak nagle!! ael boje sie tez

kazdy sie boi ja tez sie balam ale jak zobaczylam 2 kreski to przestalam:) ale niestety nie jest mi dane narazie macierzynstwo musze jeszcze poczekac a ty jablko glowa do gury i nie ma sie czego bac to naprawde wspaniale uczucie:)

jak ja mialam 2 2 lata to w ogole nie czulam instynktu on sie pojawil miesiac temu oczywiscie kochalam zawsze dzieci, ale wogole nie bylam gotowa na swoje teraz juz jestem!!!!!!!!!! dlaczego musisz czekac az tyle znastepna ciaza?

ja tez się dolanczam, mam 22 lata i 1,5 rocznego synusia :D chcemy miec drugiego ale to nie wczesniej niz kolo grudnia zaczniemy starania :D

Gość majuwka
chej ja też sie staram o dzidzie moge popisać

Fajnie wejsc na topik gdzie jeszcze nie ma 367 osob i nie jest sie nowa:)Ja chce w tym roku dzidzie bo juz sie staramy baaardzo dlugo.Powoli trace nadzieje:(

witam i kto jeszce? jestescie dziewczyny? ja chce w tym roku zajsc ale bardzos ie boja a Wy???boicie sie?

Gość a czego tu się bać
a czego się boisz ? :) to nic strasznego :)

Podobno im bardziej sie chce tym gorzej.Dlatego nie popieram testow co miesiac,kadego bolu piersi odczytywania jako objaw ciazy.Zeswirowac tak mozna.Trzeba staranka robic i czekac.Tylko smutno kiedy kolejne kumpele w ciaze zachodza a ty nic i nic:(

hej boje sie porodu itd.. szcezrze mowiac jeszcze sie nie starakam od teraz mhnie wzielo i czekam na plodne

jablko,gdzie tam mysli o porodzie nie bedac jeszcze w ciazy??ja to sie boje czy uda mi sie miec dziecko,czy jak uda mi sie zajsc w ciaze to nie poronie itp.a nie juz o porodzie:)

a ja sie boje jak sobie poradze z dolegliwosciami ciazowymi i moim malym rozrabiaka... teraz ledwo daje rade i boje sie co bedzie jak bede miala mdlosci czy zawroty glowy... nie wspomne juz o brzuszku i bieganiu za urwisem;/ tego boje sie najbardziej!

No dziewczynki,przekichane mamy:)Wlasnie czytam sobie na innym topiku ze laska urodzila dziecko i zostawila w kosciele.Kurcze,to nie fair na tym swiecie.Osoby ktore chca dziecka i ktore chca zapewnic mu milosc i dobre wychowanie nie moga zajsc w ciaze,a osoby ktore nie chca dzieci rodza jedno po drugim:(Chyba to prawda ze jak chce sie za bardzi to nie wychodzi:)

hej dziewczyny hogata a ile sie starasz juz o dzidzie?? mnie ta wizja generalnie przeraza, od kiedy pamietam balam sie porodu... jak juz sie urodzi to dam rade...z urwisem byle bylo zdrowe...

Gość Taka jedna kobieta_____
Cześć, Ja się też przyłączam, ale raczej z myślą końcówka 2009 lub 2010 już. Mam szkraba, ma 20 miesięcy, ja mam 27 lat. Mały w grudniu skończy 2 latka, pracujemy oboje z mężem sporo. CHcieliśmy kiedyś małą różnicę wieku, ale też nie chciałabym po drugim dziecku "ugrzęznąć" w domu, więc chyba taka różnica ok. 3 lat lepsza i łatwiej będzie z tym młodszym, bo jak dzwoniłam do przedszkoli to mogłabym już synka posłać od września przyszłego roku do przedszkola, pomimo, że jeszcze nie będzie miał skończonych 3 lat. Zawsze to będzie trochę łatwiej... Pozdarwiam:)

witam serdecznie kolezanke do naszego topiku! ja widze ze najstarsza jestem w grupie

Hej hej:) Ja juz staram sie jakies 1.5 roku i poki co nic. Przez pol roku leczylam sie hormonalnie ale fatalnie sie czulam. Poza tym po leczeniu lekarz obiecywal cuda-ciaza w 1 cyklu itp. Zawiodlam sie na moim lekarzu i olalam wszelkie leczenie. Co ma byc to bedzie:)

Gość taka jedna kobieta_____
Dziękuję za powitanie;) Kobieta ma tyle lat......... na ile się czuje:):):) Zauważyłam, ze piszesz o strachu przed porodem. Ja też się bałam, nim zaszłam w ciążę, później też. W 9 miesiącu nastawiłam się bojowo (to chyba hormony tym sterują) i jakoś poszło:) Nie masz się co martwić:)

Gość taka jedna kobieta_______
Hogata, skąd jesteś??