Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Ktora chce zajsc w ciaze w tym roku??POGADAJMY

Polecane posty

ja tez mam doła a dlatego,że nie moge zrobić in-vitro bo po 3 latach okazało się ,że moj mąz ma zylaki powrózka i czeka go teraz zabieg.... k....mać!

Krycha jak strasz się dopiero 2 miesiąc i chcesz se dac luz-nie żartuj????! Przecie po tak krótkim czasie nie rezygnuj -nie rób jaj!

nie no ja nie chce calkiem zrezygnowac(jak to pislaam to mialam mega dola)...tylko moze teraz na razie odpuscici i dzialac znowu po slubie-zeby jakos na nim wygladac :) Nie poddam sie tak szybko :) A TY PROMYCZEK1 nie załamuj sie-wszystko w swoim czasie...moze tak musi byc??? :)

Gość 8507
Cześć Dziewczyny. Ja też chcę być w tym roku znowu w ciąży. Właśnie z mężem nad tym pracujemy. W czerwcu miałam ciążę obumarłą i przeszłam zabieg. Od tego cyklu znowu się staramy. Pozdrawiam wszystkie i życzę powodzenia.

czesc babki melduje sie uja tez chce zajsc juz teraz ale sie boje o prace, mam tak kiepsko, nie wiem z czego to sie beirze ze klopot za klopotem, problem za problemem caly sierpien czekalam na wrzesien zeby juz bylo lepiej,a tu ciagle cos , znowu dol

jablko a gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec :) ja mam umowe na czas nieokreslony, wiec to tez jest plus tego zeby zajsc akuart teraz w ciaze :)

jest tu ktos??? codziennie zastanawiam sie czy dostane ten okres czy nie-mam go miec ok.10go-chyba to juz powoli obsesja,nie???

hej ja pracuje w firmie duzej, ale ciagla gadaja o zwoplnieniach no i nie mam umowy na czas nieokres szukam dalaj ale nie wiem co z tego bedzie

Gość elektroda22
hej dziewczyny no ja też chciałabym zajść w tym roku jeszcze. No ale nie wiem czy sie nam poszczęści bo powoli już się zaczeliśmy starać i jak narazie nic. poczekamy zobaczymy. pozdrawiam

Hej dziewczyny. U nas znowu lipa. Dziesiąty cykl starań nieudany ;). Nawet wakacje nie pomogły. Zdecydowałam szukać pracy bo nie mam już siły na to, co dzieje się w firmie - straszą zwolnieniami, tną pensje. Zapisałam się do lekarza na ten miesiąc, zobaczymy czy skieruje mnie już na badania czy jeszcze powie, żebyśmy poczekali i próbowali. Powoli przestaję o tym myśleć i ogólnie nie czekam już na to - tyle nieudanych prób że powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać, heheh.

ja teraz czekam...czy dostane@ czy nie-od pol roku mialam regularnie @-co 28 dni ostatnio tylko spoznila mi sie 2 dni, teraz caly tydzien czekania-jak do piatku nie dostane to w wsobote robie test, ale cos czuje ze nie bede musiala go robic :/, bo sie pojawi ta @

czesc Agniecha! nie podadwaj sie 10 ty cykl staran to jescze nie powod do zalaman, poczekaj jeszcze nie doluj sie.. ja tez szukam pracy krycha jak tam?? chodzcie dziewczynki!! gdzie jstescie..?

krycha mam nadzieje ze okres sie nie pojawi u Ciebie ja juz n ie wiem co myslec, w robocie tragedia, boje sie strace, a tu o dziecku myslec ale o tym nie mozna az tak kalkulowac, bedzie co ma byc Bog da dziecko to i da na dziecko nie?

No pewnie jablko-tez tak mowie co ma byc to bedzie :)... chyba tylko to mi pozostalo :( wczoraj dostalam okres-2 dni za wczesnie-ale jestem zla i smutna, ale nie mozna sie poddawac,nie???:) Moze nie bedzie tak zle z ta praca-3mam kciuki zebyscie nadal pracowaly, albo znalazly nowe miejsca pracy :) za tydzien ide do gin(dzisiaj sie zarejestruje) tak na kontrole tylko...no i sie podpytac o ciaze :p

hej krycha no wlasnie bedzie co ma byc ja i tak wiem ze bedziesz w ciazy, bo jak sie czegos bardzo chce..to sie w konhcu spelni pisz czesciej ja jestem codzien na kafe, o roznych porach ale jestam ja ter nie j3estem jescze w caizy, jak bede zaraz napisze w pracy tragedia, ale jakos sie trzymam nie moge az tak sie zadreczac zwolnia to zwolnia, moj Maz pracuje na czas nieokres wiec cvhyba jest bezpieczniej niz ja chociaz dzis to niewiadomo\ ide na zupke:))pomidorowa zrobilam:))

no chcialabym byc czesciej ale od 10 do 18 pracuje :/ i jak wroce z pracy to cos porobie i nyny ;) teraz mam okres :/ ale cos za obfity-nie wiem czemu, nigdy ze mnie tak nie lecialo :D zapislaam sie do mojego gin ale dopiero na 27 pazdziernika-takie terminy-ale moze pojde wczesniej na prywatnie jakbym zaszla :) moze nie bedzie tak zle z ta Twoja praca :) no i zawsze jest Maz, ktory pracuje ja jeszcze meza nie mam, ale juz za rok dolacze do mezatek :) ciekawe czy bede wczesniej mama czy zona??? :D byle bylam i tym i tym juz musze uciekac do tej cholernej roboty:? milego dnia :)

:( nikogo nie ma. wiecie co sobie pomyslalam,ze skoro nie zachodze w ciaze i chcialam niby przestac starania do na "po slubie" to teraz i tak nie bedziemy sie z moim zabezpieczac moze akurat cos wyniknie :) byle termin porodu-jak juz bede -nie byl na wrzesnia :)

hej Krycha ja wiem juz sie powoli wyjasnia z ta praca strach ma wielkie oczy moze i nie bedzie tak zle Ty masz lat??? ja 29 sory ze pytam na razie sie klocimy z mezem, tragedia, to zycie codzienne mnie przetasta czesto ciagle o cos pretensje, ja do niego on do mnie...szare zycie.. a wy ile sie znacie? my w sumie 2 lata obiad sprzatanie ja juz mam dosyc, caly dzien myslisz o tym jedzeniu kazdy inne przyzwyczajenia z domu, my nie mieszkalismy przed slubem razem, znamy sie rok przed slubem, ale nikt mi nie powie na randkach sie nie pozna czlowieka ale nie zmienilabym zdania, jesli chodzi o slub i tak trzeba sie dopasowac dotrzec, kto co robi w domu itd... tymczasem weekend przed nami poszłabym do kina, ale troche brak kasy...co za zycie... bylam u siostrzenicy dzis, dzieci sa kochane pozdrawiam pisz pappa

Ja mam 21 lat :) wiem ze to dziwne,ze juz chce dziecko...ale taka jestem Moj N jest starszy ode mnie o 8lat,ale dogadujemy sie super-jestesmy razem przeszlo 5 lat, ale jeszcze nie mieszkamy razem-ale mamy takie same wizje przyszlosci...ale kto wie co to bedzie, za rok sie chajtamy :) Tez nie jestem zadowolona z wszystkiego co robi, ale jak sie z kims jest to jego wady tez trezba jakos znoscic :) Na pewno sie u Was polepszy...moim zdaniem duzo daje dziecko Mam nadzieje ze Wam i NAm sie uda je miec :)

Witajcie !!! Ja zaczynam starania bo skonczylam wlasnie karmic synka piersia wiec plodnosc mi wrocila i mam nadzieje ze zajde szybko :) Biore Castagnus codziennie bo pomogl mi zajsc w w pierswsza ciaze ❤️ Moj synek skonczy 23 wrzesnia 3 miesiace :) Super ze trafilam na Wasz topik, bedziemy sie nawzajem wspierac i gawedzic sobie :)

krycha77- my z mezem kochamy sie co 4-5 dni przy pierwszym poczeciu bylo tak samo i zaszlam w ciaze juz za trzecim razem. Plemniki musza byc dojrzale i sprawne aby doszlo do zaplodnienia a jezeli bedziecie sie jkochac czesto to one beda slabe- tak nam mowili w poradni maluzenskiej jak mielismy brac slub i chyba cos w tym jest ;)

Gość mozliwe
ja bym bardzo chciala ale problem jest w tym ze mam 18 lat... a dzieckoomoglo by mi sie wyrwac z wielu roblemow rodzinnych..

no witamy nowe kolezanki :) a co to sa za te tablety Castangus??? ja juz 2miesiace bez powodzenia-ostatni cykl kochalam sieco 2-3 dzien i tez nic...moze faktycznie musimy robic troche dluzsza przerwe...tylko czy nam sie uda :P no my jeszcze poradni nie zaliczylismy-mamy to przed soba :) zycze powodzenia wszystkim :) "mozliwe" poczekaj jeszcze z tym dzieckiem-pobaw sie, poszalej...a masz kandydata na meza?

krycha77- Castagnus jest bez recepty i mozesz brac te tabl bez obaw bo ich sklad to wylacznie ziola :) wiec sa bezpieczne a wiem ze sa bardzo skuteczne przy zajsciu w ciaze poniewaz obnizaja poziom prolaktyny ktorej wysoki poziom uniemozliwia zajscie w ciaze. Pozdrawiam

jagoda369 tylko mi nie pisz prosze, ze dopiero po 90 dniach brania tych tabletek zaszlas w ciaze? :)

Nie po 90 dniach tylko juz po miesiacu. Musisz wiedziec ze ilosc tabletek ktore musisz wziasc codziennie rano jest uzalezniona od twojej wagi , tj. do 60kg 1 tabl dziennie , ponad 60kg 2tabl dziennie. ❤️ ❤️ ❤️