Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Ktora chce zajsc w ciaze w tym roku??POGADAJMY

Polecane posty

a jak myslicie jak teraz zaczne brac to chyba nic nie da-jestem prawie w polowie cyklu i to jak na razie ostatnia nasza szansa, bo pozniej nie chcemy zebym nie rodzila na swoim slubie ;) zaczeniemy znowu latem jak teraz nic nie wyjdzie-ale to jzu 3 cykl staran, wiec moze sie uda :)

Gość onaaa85
Witam Was Kobitki :) zazwyczaj jak sie bardzo chcę to się nie ma :((( tak jest np. w moim przypadku

no wlasnie-czemu tak musi byc :/ a Ci co nie chca to maja ale musimy miec nadzieje-nam tez sie uda :)

Za 10 dni powinnam dosac okres ciekawe czy przyjdzie w tym miesiacu mam nadzieje ze nie :) mam lekkie mdlosci i zero apetytu no zobaczymy co bedzie dalej. Co u Was dziewczyny slychac ??? Odezwijcie sie bo na topik umiera .

krycha77 - mysle ze powinnas juz zaczac brac bo to nie ma znaczenia kiedy zaczniesz zazywac te tabletki.

jagoda 369 trzymam kciuki zeby nie przyszedl :) ja dopiero przekonam sie o @ lub jej braku za ok.2 tygodnie jeszcze nie kupilam tych tabletek-przeczekam chyba ten cykl i od nastepnego zaczne-jak i tym razem nic nie bedzie :)

Dlaczego nikogo tu nigdy nie ma :/ ? owulacje mialam w poniedzialaek-poznalam po sluzie, ale niestety w ten dzien nic nie bylo, za to wczoraj -czyli dwa dni po-no i dwa dni przed tez :) jak myslicie mam szanse??

hej babki!! jestem nie jestem jescze w ciazy wlasciwie nie probowalam, bo klopoty mielismyz mezem mam klopoty w robocie kasy brak a jak u was???

remont mielismy w domu balagan potem klotnia mowie wam tragedia Krycha jak tam??? a kiedy masz slub??

cZyli za rok slub?? i nie mieszkacie teraz r azem?? ja z praca po prostu ktos nowy przyszedl i mnie wykosil, powoli mnie wykancza psychicznie

No na razie nie mieszkamy razem :/ ale jak zajde w ciaze to bedziemy na pewno :) nie przejmuj sie tak ta praca-bedzie ok :)

a powiedzcie mi takie cos :) w niedziele amma dostac okres-zawsze przed okresem powieksaly sie mie piersi (norma), ale teraz juz ok kilku dni(jakies3-4) nie dosc ze mam wieksze to jeszcze mam Bardzo Wrazliwe-moze to swiadczyc o ciazy? pewnie nie potrzebanie robie sobie nadzieje, ael nieraz ona jest potrzebna :)

Gość DoMiNiSiA85
cześc staram się już o maleństwo od maja i jak na razie nic strasznie mnei to dołuje jestem juz pól roku po slubie i oboje a mężem bardzo pragniemy dziecka, ale nic nie wychodzi

a byłaś u ginekologa-moze coś Ci przepisze albo sama kup ziolowe tabletki-gdzies tu na ty=opiku jest ich nazwa :) jak i ja nadal nie bede mogla zajsc to kupie sobie to,a poza tym ide w pazdzierniku do ginekologa-to moze cos mi powie madrego ;)

haj\ przepraszam ze nie bylam pare dni ale pelno roboty Krycha jak masz takie piersi jak piszesz oczywiscie ze to moze byc objaw, ale niekoniecznie, ja zawsze przed okresem mam takie wrazliwe i bolace, witam Dominike!!! od maja sie sterasz to krotko bez paniki?? a Ty Krycha mieszkasz sama czy z rodzicami?? ja z moim M zamieszkalam po slubie od razu, czyli po roku znajomosci!!! Krycha ile wlasciwie sie starasz cykli?? robota moja tragedia, BOZE JAK MAMY MALO KASY jakie to niewene to wszytsko gdzie tu umowa na czas nieokreslony??? ja wiem ze pieniadze raz sa raz nie, ale na razei ciagle od 1 do pierwszego

Gość DoMiNiSia85
W PAXDZIERNIKU IDE NA BADAANIE USG I BĘDĘ MIAŁA WYNIKI CYTOLOGI TAKŻE DOWIEM SIĘ MOŻ E CZEGOŚ WIECEJ. wIEM, ŻE OD MAJA TO NIE JEST ZA DŁUGO ALE JUŻ TAK BARDZO PRAGNIEMY Z MĘŻEM TEGO MALEŃSTWA , A KAŻDY MIESIAC PRZYNOSI ROZCAROWANIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH bYŁO BY SUPER JAKBYM W TYM ROKU BYŁA JUŻ W CIĄZY:):):)

no ja mieszakam z rodzicami-na razie nas nie stac na inne mieszkanie, ale u mnie jest duzo miejsca :) po slubie bedzie robic dobudoqke staramy sie-3 cykl dopiero ;) chyba jednak nie jestem w ciazy :( bo juz peirsi mnie nie bola-okaze sie w niedziele najwczesniej... no ciazko teraz z praca, ja mma na czas nieokreslony ale za marna kase :/

hejka dziewczyny ja na czas nieokreslony bardzo bym chciala mimo marnej kasy, ja z roku na rok nie wiem co ze mna i tak 4 lata!! ja tez bym chciala w ciazy byc juz ale wizja porodu mnie przeraza was nie?? karmienia porodu\ Boze ale bym chciala przytulic dzidzie Krycha ile sie znacie ze sswoim nazyczonym?? Dominisia z mezem? ja poltora roku po slubie jest pieknie

Gość DoMiNiSiA85
mam 24 lata i staram sie już albo dopiero od maja jak dla mnei to już jest długo;(

Gość DoMiNiSiA85
mam stała prace od kwietnai jetem mężatką i bardzo z mężem praagniemy miec dziecko mam nadziejje że nam się uda

hajka ja tez juz chce dzidzie la etak sie boje jestem od roku i pol mężatka jest ok choc poznajemy sie jescze, znalismy sie przed slubem rok tylkoe to byla prawdziwa milosc!!!chce juz dzidzie przytulic podobna do mojego mezusia Kochanego

Gość DoMiNiSiA85
JABLKO od jaakiego czasu starasz się o dziecko??

Gość DoMiNiSiA85
a to ty dopiero początki ja zaczynam teraz 6 cykl może tym razem sie uda

no ja juz jestem z moim 7lat :) wczoraj mialam dostac okres i jak na razie sie nie pojawia...ale za duzych nadzieji nie mam-bo przeciez moze sie spoznic pare dni-test zrobie dopiero ok. czwartku jak nadalk sie @ nie pojawi...nie robie dzisiaj ani jutro-po co mam sie znowu rozcazrowac...chociaz tak szczerze to troche mam nadzieje, ze jestem :)

hej Krycha ja tez mam nadzieje ze jestes ja ze soba tez mam jakieś mieszane uczucia..... tak dziwnie sie czuje tak bym chciala miec dzidzie, ale tak sie panicznie boje czy Wy tez tak macie, boje sie porodu, chorob, braku kasy...hej Dominisia! ciesze sie babki ze piszecie