Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotkaa

mama zmarła gdy miałam lat 5, tata 2 lata temu, mam 20 lat i juz jestem sama

Polecane posty

Gość sierotkaa

chciałabym aby w tym topiku wypowiedzialy sie osoby w podobnej sytuacji.. mojej mamy nawet nie znam, jedyne co pamietam to krociutkie urywki, wychowywalam sie tylko z tatą, tata zmarł 2 lata temu na raka, bardzo ale to bardzo za nim tesknie, z mama jest inaczej bo ledwo ja pamietam a do taty bylam okropnie przywiazana.. :(

Gość ja to czuje ....
Przykro mi bardzo los Cie postawił w trudnej sytuacji , mój tato zmarł 16 lat tem u m, miałam 4 lata ale na szczescie mam kochającą mame... współczuje Ci:*

Gość sierotkaa
dlatego chcialam uslyszec jakies slowo od osoby ktora naprawde mnie rozumie :*:*:* :):)

moj tata zmarł pól roku temu:( tez na raka...ale ze mna jest nadal mama, no i rodzenstwo, choc sa dorosli i z nami nie mieszkają... po częsci chociaz wiem, co czujesz...

Gość rozumiemmmm
Moja mama zmarła jak miałam 13 lat też na raka, tata jak miałam 23 i na dodatek byłam w ciąży. Dasz rade! ja przeżyłam i mam super dzieciaka. Zostało mi tylko rodzeństwo

Gość sierotkaa
straszne jest patrzec jak bliska nam osoba umiera przez jakas chorobe.. moj tata umieral na moich oczach doslownie a ja do ostatniej chwili wierzylam ze wyzdrowieje.. takie niestety jest zycie, tez mam starsze rodzenstwo, ktorzy juz ze mna nie mieszkaja, maja wlasne rodziny, ale w potrzebie mnie nhie zostawili nigdy..

sierotko, mam takie same przezycia związane z tatą...i tez mogę liczyc na rodzenstwo...mogłabym miec wiecej :D ale dobre i troje:)

Gość rozumiemmmm
skąd ja to znam, mój tata przed samą śmiercią świetnie się czuł a tu nagle dostałam telegram do pracy że umarł. Byłam w szoku. Na szczęście rodzeństwo sie mną też zainteresowało i jakoś to przeżyłam. Dużo pomogli np. sprawy zw. z pogrzebem itd. ech..

Gość sierotkaa
dziewczyny ja mam 6 rodzenstwa:) 2 siostry i reszta bracia ale najbardziej jestem do braci przywiazana, dokladnie, to oni zalatwili sprawy z pogrzebem itd. a jeden brat jezdzil po sadach zeby miec opieke nademna bo tata zmarl przed moją 18-stką, chociaz na te kilka miesiecy zeby kurator sie nie uczepil czy cos.. trzymajcie sie dziolszki:*

Gość sierotkaa
piszcie kobietki, ja bede jutro, pa

Gość rozumiemmmm
trzymaj się kochana:*