Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

dlaczego robią zdjecia samochodom na parkingu

Polecane posty

wczoraj miałam taka sytuacje był to parking płatny wykupione mialam na godizne i juz mineła ta godizna gdzies juz z 15 wiecej i jakis człowiek robił zdjecia ale po co jak widział mnie w samochodzie mogł podejsc i powieidzec

Bo nie ma swojego, potem na sobotniej prywatce będą pokazywać znajomym o taki mam. :classic_cool:

własnei sie zastanawiam na co bo kilku samochodom robili

Gość złodzieje to byli
pokażą klientom i spytają :który pani sobie życzy ?

Gość chcial miec dowód
ze samochód był na jego parkingu...i ze moze dochodzic od ciebie kasy za parking...tak po zatym to jest twoje mnienie i jesli to ci sie niespodobałomogłas zadzwonic na policje jesli ten pan niechciał skasowac djecia w aparacie Twojego samochodu.

właśnie o to chodzi że zauwazylam za chwile ze on robi zdjecia i jakos mi mowe odjeło zamiast wyjsc zapytac w jakim celu robi to sie własnie zaniemóiwłam tak to bywa czasami potem sobie pomyslam no parking był płatny mialam karte psotojow co prawda juz nieaktualna ale mógł mi powiedziec przeciez aby dokupic czy cos a nie cykac jakies fotki

Gość ooo w kielcach powiadasz

Gość heyyyy
napisz do Rdiokielce.pl oni lubia takie akcje....moze ci wytłumacza.....czesto spotykam sie ze na antenie tłumacza co dlaczego albo dzwonia po organizacjach z pyatniem dlaczego cos zostało zrobione tak a nie inaczej....

Gość alinkas
przysla ci mandat