Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga_77

dlaczego lepiej dogaduje sie z facetami?

Polecane posty

Gość iga_77

Witam, zauważyłam ostatnio pewną "prawidłowość" w moich kontaktach z ludźmi: większość moich znajomych to faceci ?! W prawdzie wykonuję "męski" zawód gdyż jestem inżynierem na budowie i większość współpracowników to faceci to jednak nie zmienia faktu że praktycznie nie mam koleżanek! Mało tego: w ogóle nie potrafię z nimi rozmawiać! tematy typu: nowa sukienka, fryzura, paznokcie kompletnie mnie nie interesują. Proszę nie pomyśleć ze jestem typowym „babochłopem” cięgle w spodniach. Wręcz przeciwnie! Jestem (może to zabrzmi nieskromnie) atrakcyjną kobietą, dobrze ubraną, zadbaną 100% kobiecości! Proszę nie pomyśleć że wykorzystuję swoje „wdzięki” i stąd przyciągam płeć przeciwną . Jestem szczęśliwa mężatką i nie interesują mnie znajomości „na boku” Zaczęłam się ostatnio zastanawiać z czego wynika moja łatwość nawiązywania kontaktów z mężczyznami a utrudnione relacje z kobietami?

Gość viera viera
heh. mam tak samo ! od dziecka zawsze otaczalam sie facetami, lazilam z nimi po drzewach i gralam w kapsle :D odkad pamietam zawsze lepiej bylo mi nawiazac kontakt z facetami :D do dzis tak jest. mam malo kolezanek , a faceci sami do mnie lgna . poza tym tak dobrze znam ich nature ,ze nie dam sie tak latwo nabrac jak inne laski na ich sztuczki :D faceci sa mniej skomplikowani, z facetem nie poklocisz sie o dziewczyne / faceta, o nowa sukienke...nie sa zawistni i zazdrosni. wole facetow :D

bo faceci są bardziej konkretniejsi w szczegółach , przechodzą szybciej do meritum sprawy , oceniają obiektywnie , i co najwazniejsze potrafią przez telefon komórkowy powiedzieć w minute to co kobiecie zajęło by godzinę :P :D

Gość n-dubz
w ogóle nie potrafię z nimi rozmawiać! tematy typu: nowa sukienka, fryzura, paznokcie kompletnie mnie nie interesują Wlasnie wrzucilas wszystkie kobiety do jednego wora i do tego je obrazilas, sugerujac, ze sa plytkie i powierzchowne, i tylko ty jedyna jestes inna.

być może tak jak piszesz nie masz tematu z kobietami ,twoj zawod wiele mowi wiec masz typowo meskie tematy do rozmow wiec latwiej ci sie z nimi rozmawia,bo jaka kobieta chciala by wiedziec z czego sklada sie pustak.

Wlasnie wrzucilas wszystkie kobiety do jednego wora i do tego je obrazilas," niekoniecznie :) to ty tak to zinterpretowałaś :) wiesz ... nie kazdy lubi jak 10 przyjacióleczek powie ci że ta czerwona sukienka w koronki to leży na tobie jak ulał i wygladasz w niej tak fantastycznie jak Megan Fox ... by za chwile za plecami w swoim gronie zrobic sobie z ciebie podśmiechujki i szydzic z ciebie że ten wór na kartofle to jakaś szkaradna kreacja :P to tylko przykład ;)

Gość viera viera
faceci rzeczywiscie sa jacys tacy konkretni...nie rozdrabniaja sie nad blachostkami. jednak sa i kobiety z ktorymi lubie rozmawiac i sopedzac czas. czas mi brak babskich pogaduch...o facetach np :D milo jest czasem zrobic babski wieczor.. :) istnieja kobiety ,ktorych swiat nie konczy sie na tipsach droga autorko

Gość viera viera
ja jestem inzynierem w wojsku wiec teoretycznie tez otaczam sie facetami ,ale to nie o to chodzi bo pracuje tu krotko ... pracowalam na studiach w sklepie z ciuszkami dla pan... i tez wiecej mialam kolegow niz kolezanek

Gość Do golcia
"Z czego składa się pustak".... hehe chyba padnę. No łaśnie dlatego ona woli facetów.

Gość Igo Wyrwał
to Ty? :D

Gość iga_77
przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Faktycznie źle sformułowałam zdanie. nie chciałam zeby to tak zabrzmiało. Z kobietami oczywiście można rozmawiac na inne tematy, moze tylko ja tak trafiam....

Gość iga_77
A tak swoja drogą dobrze wiedzieć że nie tylko ja "tak mam" :)

Gość do regres
wlasnie chcialam sie wypowiedziec a tu widze ze juz zaczely sie typowo kobiece "problemy" :O

Gość golcia a ty jesetes jednym z
tych wielu pustaczek

Gość viera viera
czemu dokuczacie autorce? inżynier to naprawde niezla fucha , malo jest kobiet z takim tytulem

Gość iga_77
poza tym sprowadzanie inżynierii budowlanej bo "budowy pustaka"... bez komentarza

wlasnie chcialam sie wypowiedziec a tu widze ze juz zaczely sie typowo kobiece "problemy"" czyz by paraliżowały ci dłonie? twierdząc że nie możesz sie udzielic w temacie ? :P

Gość pe.P
do Iga_77 nie masz się co martwić, mężczyźni po 1-sze nie będą zazdrośni o Twoją urodę nie obsmarują Ci d... za plecami jak wyjdziesz na przerwie do toalety nie będą się wtrącać tak bardzo w życie prywatne są konkretni nie stwarzają niepotrzebnych problemów mogłbym tak wymieniać jeszcze długo

Gość viera viera
niestety droga autorka.... najczesciej pewne "glupie teksty" rodza sie z niewiedzy

Gość do regres
oczywiście kochanie, jak tylko zobaczyłam twój post 👄

mam to gdzieś bo dogaduję się i z facetami i kobietami :D a na pustakach się nie znam więc może staniały!!!! do Golcia może ty jesteś

Gość macie dzis PMS
??

golcia a ty jesetes jednym z tych wielu pustaczek dobre ,może i jestem jakoś specjalnie się nad tym nie zastanawiałam:D

Gość viera viera
;D zawsze sie znajda...

Gość może polubie regresa
wiesz ... nie kazdy lubi jak 10 przyjacióleczek powie ci że ta czerwona sukienka w koronki to leży na tobie jak ulał i wygladasz w niej tak fantastycznie jak Megan Fox ... by za chwile za plecami w swoim gronie zrobic sobie z ciebie podśmiech*jki i szydzic z ciebie że ten wór na kartofle to jakaś szkaradna kreacja to tylko przykład taka prawda niestety

Gość golcia pisz jeszcze - wiem jak
wyglądasz :P chcę więcej twoich wypowiedzi - dużo mi mówią :D

do golcia a ty jesetes jednym z nie obraziłam autorki wątku ,wspomiałam tylko o pustakach (takich do budowy)więc nie powinnaś mnie obrazać!!!!!!!!!!!!!!!!!!