Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil urgo

Opatrunki Z srebrem Na oparzenia a Ciezko gojace sie rany!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kamil urgo

WITAM WSZYSTKICH!!!!! Jakis czas temu doznalem ciezkiego oparzenia na szczescie z niemieckiej apteki dostalem w Polsce ciezko dostepne badz w ogole specjalne opatrunki 10cm x 10cm ktore zawieraja srebro oraz inne substancje wspomagajace gojenie. Opatrunki w Niemcach sa warte za 10szt w zaleznosci od firmy 46Euro do 75Euro. Moje oparzenie zagoilo sie super zero blizny>>>> Opatrunek jest z specjalnej siateczki poliuretanowej ktora nadaje strukture skorze. Zostalo mi 28 sztuk takich opatrunkow + 3 innej firmy. Wszystkie sa sterylne zapakowane fabrycznie w aluminiowych torebkach calosc przez caly czas trzymalem w lodowce (tak trzeba postepowac gdy ma sie do czynienia z srebrem w masciach opatrunkach). Chcialbym je oddac za drobna oplata osobie potrzebujacej ktora nie che miec problemu z gojeniem i bliznami po prostu po co maja lezec i sie zmarnowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W razie checi prosze o kontakt!!! Firma to francuskie Urgo wszystkie sa wyprodukowane w niemczech. 30 plastrow X srednie 50Euro=150Eurox4zl=600zTyle w niemieckiej aptece w polskiej pewnie z 800zll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno taniej nie kupicie!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena do negocjacji mysle ze za 300zl moge odsprzedac!!!!!!!!!!! Pilne inaczej oddaje je do pl apteki lub do szpitala tam moze sie przydzadza

Gość gość
Takie plastry w polskiej aptece kosztują 20zł, a na ubezpieczenie 15zł. Powinieneś się wstydzić!!!!! Żerować na czyimś nieszczęściu???? NIE ŁADNIE!!!

Gość gość
Ja kupiłam te plastry w Polsce i za opatrunek 10na 20zapłaciłam 15 zł więc nie sciemniaj gościu tutaj

Gość gość
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ ZANIM COŚ NAPISZECIE! Ten Pan ma rację że w Niemczech te plastry kosztują ok.50 Euro,kupowałam w aptece w Niemczech dla siebie,ponieważ poparzyłam sobie nogę,bardzo mi pomogły i szybko się goi rana.Macie ochotę to kupujcie nasze podróbki i zobaczcie jaki będzie efekt.Zaznaczam,że ten Pan nie żeruje na was,bo tyle kosztują.

Gość gość
Polecam sprawdzona maść Argotiab i nic wiecej. Smarujemy 2 razy dziennie i jak ręką odjął. Naprawde niezwykle skuteczna maśc na takie problemy.

Gość gość
Ja na ciężko gojące się rany wykorzystuje tylko www.granulox.pl . rany zdecydowanie szybciej się utleniają, dzięki czemu zasklepianie się ich jest przyspieszone. Polecam zapoznać się ze szczegółowym opisem produktu, naprawdę warto mieć go w apteczce, zwłaszcza na jakiś sportowych wycieczkach gdzie jesteśmy narażeni na różne uszkodzenia mechaniczne skóry.

Gość gość
Nam bardzo pomógł preparat www.argotiab.pl z jonami srebra. Stosowaliśmy ten preparat u mojej babci na stopę cukrzycowa...mam taka myśl,ze dzięki temu specyfikowi uratowaliśmy stopę babci .

Gość gość
Tez stosowałam ten preparat z jonami srebra Argotiab i to u mojego niemowlaka. Lek jest bardzo dobry i nie powoduję skutków ubocznych.

Gość gośćAsiaBasia238
Jak byłam mała, to strasznie spaliłam się na słońcu i skóra zeszła mi naprawdę grubo, moja mama smarowała mnie wtedy kremem z jonami srebra i bardzo pomogło, nawet nie mam blizn.