Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Witam, Od kilku lat zajmuję się wróżeniem z kart Tarota. Aktualnie mam trochę wolnego czasu i bardzo chętnie odpowiem na Państwa pytania. Proszę jednak by były one jasno sprecyzowane. Podawajcie swoje imię i datę urodzenia.

Gość hdjkhjkbcb
Iwona 21.05.1988 Czy bede z moim chłopakiem juz zawsze i czy jednak wyjde za Niego?? Jak sie nam teraz ułoży ??

Gość asiekkkkkk
26.01.85 joanna czy chłopak z którym jestem to ten własciwy? rafał 27.02.85 i drugie pytanie czy znajde wkoncu prace? serdecznie dziekuje

to ja poporsze jak potoczą sie moje losy zawodowe co mnie czeka w życiu uczuciowym czy spotkam sie kiedys z Piotrem czy bede miala drugie dziecko magda 01 05 1975

Gość Lolarunrun
:) Anna 25.03.1979. Co w najblizszym czasie zdarzy sie w zyciu zawodowym? Znajde nowa prace, pozostane w starej? I jak sie da to jeszcze, co mysli o mnie facet urodzony 11.10.1961 a jego imie to Fryderyk. Dzieki :)

Gość Olciaaaaaaaaaa
Aleksandra 27 luty1990r Chcialabym poznac odpowiedzi na kilka pytan. 1. Czy kierunek studiow jaki wybralam (filologia polska nauczycielska) zapewni mi prace w przyszlosci w tym zawodzie 2. Czy z moim obecnym partnerem bede juz na zawsze? Czy to z nim zaloze rodzine i kiedy to sie stanie? Z gory dziekuje za odpowiedz

Ewelina 18.12.79 czy mężczyzna z którym sie teraz spotykam to ten jedyny, Grezgorz 17.03.77

Gość Lukrecja ...
Co myśli o mnie Tomek? Kiedy się spotkamy? i co z tego wyniknie? Ilona 18.031978 Tomek 15.08.1975

Gość nieska
Agnieszka 05.08.1982 Rafał 23.02.1976 czy on sie rozwiedzie czy wezmiemy kiedys slub czy bedziemy kiedys mieli dziecko Dzieki z gory. pozdrawiam

Gość janeczkowa2222
magda25.03.1989 czy zdam egzamin zawodowy ??? jutro mam wyniki :///

Iwono, Niestety nie widze Twojego obecnego chlopaka jako tego, za ktorego wzjdziesz za maz. W Twoim zyciu pojawi sie ktos nowy, ale jeszcze nie teraz. Dopiero za jakis czas.

Gość ło matttkkkooo
ale jesteśta głupie baby, napiszcie jeszcze adres zameldowania i nazwisko to wtedy już każdy będzie o was wszystko wiedział

Joanno, Karty mowia, ze mozesz przez niego cierpiec. Jego serce jest w rozterce, choc nie mozna tego dostrzec na pierwszy rzut oka. Musisz go do siebie przekonac, starac sie o niego, bo wasz zwiazek i jego przyszlosc zalezy od niego.

Gość pszzzzzzz.
natalia 31.12.1994 michał 11.05.1993. czy bedziemy razem? czy on mnie kocha?

Gość asiekkkkkk
dziekuje a co z praca?

Gość ona32
To ja też poproszę o wróżbę :) Co mnie czeka w najbliższej przyszłości w zyciu uczuciowymi i zawodowym?? Aleksandra 08.04.1977 Pozdrawiam

Gość w potrzebie
12.10.83 milena czy będę bogata, kiedy wreszcie wyprowadzę się od rodziców i czy będę starą panna czy może jakiś mnie pokocha albo ja kogoś

Gość mjkjkjf
To moze ja poprosze jeszcze raz Iwona 21.05.1988 -czy moj obecny chłopak jest mi wierny -Jak bedzie z pracą i finansami Jesli twierdzisz ze to nie ten za ktorego wyjdę :( To kiedy poznam tego Jedynego :)

Gość pseudo na dziś
Witam Panią. agnieszka 14.08.1977 Kiedy poznam miłość swojego życia?

Ilono, Tomek niestety nie jest zdecydowanym mezczyzna. Nie widze go jako tego jedynego, ale raczej epizod w Twoim zyciu. Poczekaj na kolejna szanse, wtedy poznasz kogos bardziej odpowiedniego niz Tomek, bo on nosi juz kogos w sercu, zyje wspomnieniami. Porozmawiajcie o tym, jesli oczywiscie masz odwage, by poruszyc tak wazny temat.

ewelina 6.04.88 czy moj zwiazek potoczy sie dobrze?czy dobrze zrobilam ze wrocilam do niego i czy mamy wspolna przyszlosc?

Gość xyzxyzxyzzzzzzzzzzzzz
Ja tez poprosze Monika 08111976 Robert 20081978 Co dalej z nami bedzie? Ile dzieci bede miala? Czy jakas prace bede miala? Tomek 09071968 Czy sie odezwie jeszcze? Czy jest mozliwosc ze cos z tego bedzie?

Gość ekonomistka111
Ja poprosze wróżko kasia 3.2.92 Czy moi przyjaciele sa nimi naprade...? Czy mogę na nich polegac..? Jak kształtuje sie moja nauka w tym roku szkolnym..? Czy bede miała problemy z jakimś przedmiotem....? Czy moje studia w Anglii maja szanse sie uzeczywistnic..? Czy jest kolo mnie osoba która mnie kocha..? Z którą mam szanse na związek....?

Gość xyzxyzxyzzzzzzzzzzzzz
w poniedzialek mam egzamin na prawo jazdy czy zdam?

Gość Lolarunrun
Czy jest jakis powod, dlaczego pominelas mnie i kilka dziewczyn? Dlaczego nie wrozysz po kolei?

Gość Patrycja06.03.86
Czy pobierzemy się z moim obecnym partnerem? Czy bedziemy miec dzici? JHesli tak to kiedy i ile?