Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Aleksandro, Bedziesz ciezko pracowala, jednak osiagniesz sukces. Poczekaj na niego kilka lat. Narazie badz cierpliwa, bo nie ominie Cie dostatnie zycie i powodzenie.

Iwono, Ten jedyny narazie sie nie pojawi, zreszta karty mowia, ze w twoim zyciu bedzie na pewno kilku mezczyzn, on pojawi sie na koncu, kiedy bedziesz juz dojrzała kobieta. Z nim własnie sie zwiazesz na stale. Nie znaczy to jednak ze bedziesz nieszczesliwa.

Gość joan333
joanna 05.01.1983 on Paweł 11.08.1983 poznałam Go niedawno, czy coś z tego będzie?? ;-)))

Gość xyzxyzxyzzzzzzzzzzzzz
Pominelas mnie. Dlaczego?

Gość mikrofalowka
Barbara 11-11-1987 Kiedy spotkam milosc swojego zycia?

Gość ona32
Cieszy mnie ,że w sprawach zawodowych bez zmian :) A jeżeli chodzi o uczucia : to czy w najbliżeszj przyszłości spotkam swoja drugą połówkę?? Aleksandra 08.04.1977 Pozdrawiam serdecznie

Gość Martynkaaaaa20009
Marta 10.11.1984, Marcin 13.06.1984.Co karty mowia o tym zwiazku?Czy on jest juz tym do konca mego zycia?Czy zamieszkamy razem, ale kiedy? I jak potoczy sie sprawa w sadzie i jak uloza sie moje finanse?

Gość powroz mi....
Bozena, 24. 07. 1983 Czy dostane wymarzona prace w zawodzie? I czy szybko to nastapi? Jak widzisz moja sytuacje zawodowa?

Gość iskaaa
06.09.1983 Kasia Czy wyjdzie coś z facetem,który zawrócil mi w głowie?

Agnieszko, Czeka Cie miłosc, ale to bedzie dopiero przyszły rok, w obecnym nic sie nie zmieni. Osoba,ktora pokochasz moze sprawic, ze mocno sie zmienisz, ale beda to zmiany pozytywne. Ma to byc mezczyzna, o ile sie nie myle to w mundurze. Wojskowy albo zołnierz, stawiam na zołnierza, ale nie moge zareczyc.

Gość Anetaaaaa
Aneta 27.07.83 Czy w przyszłym roku wyjdę za mąż?:)

Ewelino, Macie wspolna przyszłosc, ale to nie bedzie ten, z ktorym bedziesz za lat 10. Duzo rzeczy zmieni sie w Twoim zyciu, ale to pozniej, narazie wszystko pozostanie tak, jak jest.

Gość pszzzzzzz.
wróżko, możesz odpowiedzieć na moje pyt.? poczekam ;p

Moniko, Karty mowia, ze lepszym partnerem dla Ciebie jest Tomek. Zrob pierwszy krok, bo w nim widac wahanie. Badz pewna siebie. Nie umiem powiedziec, czy zwiazesz sie z nim na całe zycie. Jeśli chodzi o dzieci, to widac gromadke koło Ciebie, co najmniej troje lub bliźnięta. Z pracą będzie ciężko, jednak znajdziesz zatrudnienie. Powodzenia.

Gość xyzxyzxyzzzzzzzzzzzzz
Aha Moim mezem jest Robert i 1 dziecko juz mamy. A co z tym moim egzaminem? Nie zrobie pierwsza kroku ale czy widac cos czy sie odezwie w niedlugim czasie?

Gość Sick of love song
Kiedy wyjde za mąż ????? Kasia 12.06.1983 ?

Gość wywalony...wrrr
Czy znajdę dobrą pracę? Daniel22.07.81

Gość tak jasne
podawajcie swoje dane, daty ur., bo IP juz maja, ci niegrzeczni niech maja sie na bacznosci :D

Gość diddus
Glupie pytanie, no ale cóz innego moge sie spodziewac po takim zyciu jakim mialam i po terazniejszej mojej psychice!! Moja tesciowa mi wrózy ale na to pytanie by mi nawet nie odpowiedziala. Mam na imie Cynthia i urodzona 15 sierpnia 1991, a moje pytanie brzmi, czy popelnie samobójstwo? Bo coraz czesciej zachowuje sie jak skonczona wariatka, lubie sie znecac nad chlopakiem psychicznie! A on niestety nie odejdzie bo wynajmuje mieszkanie na pól z moja matka, wiec ma obowiazki. Cóz moge powiedziec. Mnie meczyla moja rodzinka psychicznie jak i fizycznie. Nie moglam jesc co chce, nie moglam sie myc kiedy chcialam i przebierac i dlatrgo mnie dzieci w szkole przez 8 lat bili i wyzywali, obgadywai. Mój wuj mnie molestwal seksualnie przez duzo lat a moja rodzinka, nawet wlasna matka staneli wszyscy w obronie jego i jego zona mu jeszcze urodzila córeczke. I ja musze znosic to wszystko i patrzec na ta ''HAPPY FAMILY''!! do jasnej ciasnej i nie daje sobie ze soba rady. Mam 18 lat i nie moge sama rószyc swiat. Bo gdzie do burdelu? Jub bym wolala sie utopic. Czuje poprostu ze mna jest coraz gorzej a nikt mi pomocy nie da, nawet chlopak juz nie wytrzymuje i mnie po pysku wali! Wiec jak wruzko, zrobie glupstwo czy nie? A pytam bo ciekawi mnie to czy kiedys na tyle zwariuje, bo narazie jest ciezko co bardzo wieze w boga i sie boje isc do piekla.

Gość Agnes212121
Agnieszka, 03.06.91r. Czy chlopak z ktorym jestem jest tym wlasciwym? Jak dlugo z nim będe? Czy uda mi sie zrealizowac swoje plany (studia, praca)?

Gość WróżkaEsmeralda czarodziej