Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Patrycja06.03.86 Czy pobierzemy się z moim obecnym partnerem? Czy bedziemy miec dzici? JHesli tak to kiedy i ile?

Gość Lukrecja ...
No dobrze, a co z Witoldem? Ilona 18.031978 Witold 23.06.1978

Agnieszko, Karty nie pokazuja jednoznacznie waszej najblizszej przyszlosci. Wiem jedynie, ze on sie waha. Wychodzi na to, ze nie bedziecie razem. Bedziesz zona i matka, ale On nie bedzie Twoim mezem. Jest kolo Ciebie ktos inny, nie zauwazasz go niestety. Zorientujesz sie ze to on za jakis czas, chyba jeszcze nie w tym roku, ale w przyszlym juz na pewno. Przepraszam za metna wrozbe.

Gość wangrafka
Iwona 27.03.65 Czy odnajde swoją drugą połówkę? Jęzeli tak to kiedy? Kto to będzie?

Gość ANCZYCHO
Anna, 16.02.1986 Czy moja obecna praca to już tak na stałe? Jak ogólnie z finansami? Kiedy pojawi się mój wymarzony dzidziuś o ile się wogóle pojawi gdyż mam problemy ze zdrowiem. I czy będę miała jeszcze jakieś komplikacje zdrowotne. Pozdrawiam i dizękuję serdecznie

Gość Elwira 1975
co nowego w uczuciach? kiedy poprawa finansów 17-04-1975

Gość nataliiiiiiiiiiii
kasia 30.04.2009 czy mój obecny chłopak bedzie miom męzem ?? czy moze pojawi sie ktos inny kto od jakiegos czasu okazuje mi zainteresowanie i mi tez nie jest obojetny

Jezeli kogos pominelam to przepraszam, ale wymagam troche szacunku do mnie samej i do innych osob, ktore potrafia zadac konkretne pytanie a nie formuuja pytan kilku porzadkowujac je w liste. Przykro mi, wrozenie to nie automat, trzeba sie troche zastanowic, pomyslec i skupic.

Gość numerologiczna 11 jadzia
jadwiga Czy Janusz mnie kocha czy sie oswaiadczy?

Gość ANCZYCHO
Widzisz Esmeraldo, niestety gdy w otoczeniu pojawia się wróżka, każdy chciałby "uszczknąć" troszkę z przyszłości dla siebie. Dlatego pewnie większość (ja oczywiście też) staramy się zadawać pytania, choć nie zawsze to nam wychodzi ;) W każdym razie w imieniu wszystkich kobitek dziękuję za czas który nam poświęcasz

Gość Wrozko powiedz prawde mi
Kamila 17.01.1988 Jakub 12.01.1993 Czy spotkam sie z Nim jeszcze kiedys? Czy widzisz cos pomiedzy nami? Nie omin mnie dzis prosze:(

Gość yamin
Ja Angelika 22.01.1983 mój Partner to Michał 13.08.1985. jaką widzisz przyszłośc przed nami? czy to już ten? kiedy w końcu ze soba zamieszkamy? czy jeszcze ktos się pojawi w moim życiu?;-)

Natalio, Dla Niego to nie jest jeszcze ten czas, zeby sprecyzowac swoje uczucia. Jest niedojrzaly, musi dorosnac. Daj mu czas, zaczekaj. Zelezy mu na Tobie, ale tego czegos nie nazwalabym miloscia.

Gość nataliiiiiiii
wrózko esmeralddo przepraszam zle napisałam date urodzenia miało byc 1982 :)

ewelina 6.04.88 jak potoczy sie moj zwiazek?czy to ze do niego wrocilam wyjdzie na dobre no i czy bedzie z nim jakas przyszlosc?

Gość Lolarunrun
Szacunku do ciebie? A gdzie twoj szacunek do innych, ktorych bez slowa pominelas a teraz jeszcze na nas napadasz? Przykro mi sie zrobilo. I dzieki za wrozbe, poradze sobie sama.

Gość nataliiiiiii
dziekuje za wrózbe faktycznie mój chłopak jest niedojrzały jest odemnie młodszy a ta druga osoba która jest blisko mnie ?? duzo starsza odemnie .. cos moze tez o niej powiesz ?

Aleksandro, w zyciu zawodowym bez zmian. W uczuciach, mozesz zaczac za czyms tesknic, odczuwac czegos brak, ale czego, niestety nie potrafie powiedziec. Prosze o mocno sprecyzowane pytania.

Gość embla
Kamila 21.05.82 Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? Z góry slicznie dziekuje

Gość Jagra77
Poproszę o wróżbę. Z którym z tych mężczyzn będę? Czy może pojawi się ktoś trzeci? Paweł (24.06.1975) Marcin(10.08.1976) Ja(18.03.1982) Bardzo mi zależy na odpowiedzi .Z góry dziękuję.

Gość to tu_to tam
Proszę o wróżbę:) kiedy ewentualnie wstąpimy w związek małżeński? gosia 18.03.1985 i paweł 29.10.1985 Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

jesli mnie nurtuje własnie kilka sfer i miałam kilka pytan wiec tak zadałam trudno sie mówi a z szacunkiem to szanuje ciebie i innych aby wszyscy tak szanowali inne osoby to by raj na ziemi byl

w potrzebie Mileno, Co znaczy bogata wg Ciebie? Twoja sytuacja finansowa nie bedzie kolorowa, ale w zyciu czeka Cie tez dostatek. Kiedy? Dopiero kiedy znajdziesz odpowiednia prace, bowiem na to, co bedziesz miala, bedziesz musiala sama zapracowac. Na milosc musisz poczekac, ale niedlugo. Narazie nie staraj sie mocno zmieniac swojego zycia. Rodzicow widze w Twoim zyciu jako element wazny i mocno obecny, ale czy bedziesz z nimi mieszkala? Naprawde nie umiem powiedziec jasno. Przepraszam.

Gość pszzzzzzz.
WRÓŻKO, a czy ON aktualnie kogoś tak naprawdę kocha?

nie zauważyłam i nie mialam zamiaru cie obrażac jesli twierdzisz że nie mam szacunku do ciebie to trudno ja nie mialam takiego zamiaru na pewno