Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaa mammaaaaaa

Jak dorobic w domu?

Polecane posty

Mam male dziecko.Niedawno skonczyl mi sie macierzynski.Teeraz jestem na urlopie wypoczynkowym.Za kilka dni mi sie konczy.Niemoge wrocic do pracy.Samotnie wychowuje corke.Zostane bez srodkow do zycia.Jak mozna dorobic siedzac w domu z dzieckiem?Opieka nad innym dzieckiem odpada.

Gość Dorabiam sobie
na czynsz , prąd , gaz i i małe ciacho starczy - jesteś zainteresowana ? - masz internet w domu ?

No tak ale co to za praca.Mam internet w domu.I ile mozna dorobic?

Gość Chodzi o ten link
Złoty program?

Gość Dorabiam sobie
w prawym dolnym rogu strony -- klliknij: CHCĘ ZARABIAĆ

Nie ma czegos takiego.

Gość Jest patrzyłam
To polega na sprzedawaniu e- booków.No nie wiem czy można tyle zarobić na tym.Jakaś ściema.Chyba nie ma teraz uczciwej pracy w domu.Pełno naciągaczy.

Gość Dorabiam sobie
Hej, uważaj --- przewiń stronę do samego końca na dół, prawą listewką - tam jest !!!! i tam kliknij !!!!!!!! listewka jest na ramce, nie umiesz przewija strony do końca ????

Gość beeznaadziejja
Skad wezme tylu naiwniaków?

Gość Dorabiam sobie
Pytałaś podałam, jeśli tak twierdzisz, to żyj dalej z tą myślą i ciesz się życiem

Gość dlaczego nie mozesz wrocic do
pracy?? odaj dziecko do zlobka , przedszkola i idz , zaplacisz potem , mozna sie jakos chyba dogadac z ludzmi nie?? nie masz matki , siostry?? babci na 1 miesiac chociaz??? marudzisz , ja mam male dziecko i chcialabym isc do pracy a nigdzie nie przyjmuja ,a ty masz gdzie wrocic i nei chcesz , tragedia :O

Gość a t dorabiam sobieee
spadaj z tymi bzdetami co??? kuwa jakies duperele , kto w to uwierzy???

Do obecnej pracy nie przyjma juz.Malej do zlobka nie dam bo u mnie w miesice nie ma zlobka dla malych dzieci.Niemam rodzicow ani dziadkow zeby miec z kim zostawic dziecko.Szukam czegos w domu, jakies pracy zeby troszke dorobic.Ale znalesc cos ciezko znalesc.

Praca w domu.W pełni legalna ,na umowę. Poszukujemy uczciwych osób do legalnej (umowa o dzieło lub umowa zlecenie)pracy w domu przy skladaniu dlugopisów (18 i 20 gr/szt).Nie pobieramy jakichkolwiek opłat oraz kaucji.Możliwość płatnosci cotygodniowej na zasadzie ODBIÓR-ZAPŁATA.Wymagamy ukończenia 18-roku życia oraz wykonania (złożenia) conajmnie 100 szt.dziennie,zgodnie z umową. Pierwszy kontakt proponujemy listowny ponieważ materiały i niezbędną dokumentację jaką Państwo otrzymają nie jest możliwa w postaci wysyłki elektronicznej (e-mail). Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wspołpracy! Prosimy o zgłoszenie: P.Gołembowski 67-200 Głogów Ul.1-go maja 1 Box 157 z dopiskiem "Praca" Prosimy również o dolączenie zaadresowanej do siebie koperty wraz z przyklejonymi 2-ma (!) znaczkami na list. Ja tam wyslalam tydzien temu zgloszenie, czekam na odpowiedz, ale nie wyglada na oszustwo.

Dianka90 ja kilka lat temu odpowiedziałam na identyczne zgłoszenie, potem przysłali w cholerę papierów do przeczytania, wszystko wyglądało cudownie legalnie tylko trzeba było zapłacić 30 zł za coś tam, nie odesłałam tego bo dla mnie to już było naciągactwo. Później znalazłam prace w przedszkolu i przyszło wezwanie na komisariat, kurcze nie za fajnie praca w oświacie i jakieś wezwanie, wiec poszłam jak stałam żeby wyjaśnić o co chodzi zanim rozpocznie sie rok szkolny. Chodziło właśnie o taką firmę, nie dość że nic nie zarobiłam to jeszcze byłam ciągana po komisariatach :/ w orzeczeniu napisałam że nie czuje sie pokrzywdzona żeby uniknąć chodzenia po sądach (w charakterze świadka lub poszkodowanego) dziękuję, nigdy więcej Wy też dziewczyny uważajcie.

Ja niedaje sobie rady ze swoim dzieckiem a co dopiero z innym.

Gość pije tyskie za matki polki
diana jestes z glogowa bo ja tak

Nie jestem z |Glogowa, ale nie daleko DLU ;) A paczki jeszcze nie dostalam, ale bede was informowac bo na dniach niby cos ma przyjsc ;]

Gość a kiedy sie na to szczepi
Informuj :) tez szukam czegos dotywczo.

Gość o nie nie nie
a jakie masz wykształcenie? ja jak siedzialam w domu jako filolog to dawalam korepetycje z języka jak synek byl malutki i spal duzo.

Gość nnnnnniam
Masz jakieś dalsze informacje?

Gość dosia 1234
A może któraś z was potrafi tworzyć strony www

Gość SerekA
Dianka90 i jak Ci poszło z ta pracą? Przysłali coś?? Ta firma jest uczciwa czy raczej kolejny oszust?? Daj znać:)

Gość studentka wsz
hej a ja pracuje w domu od 16 jak maz wroci z pracy czasem tylko 2 h dziennie weekendy odpadaja bo studiuje zajmuje sie stylizacja paznokci - srednio 800 ms :)

Gość p a o l c i a
dosia 1234 a dlaczego pytasz o strony www ?

Gość całkiem kiessko ale coś się da
A alimenty? Jak ojciec nie płaci to trzeba podać go do sądu. Jest też fundusz alimentacyjny, dodatki z opieki społecznej. Rozpytaj się po sąsidach, może znajdzie się ktoś życzliwy i poczeka na zapłatę.