Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednaaażona

kto ma racje ja czy mąż? moze sie czepiam tylko

Polecane posty

Gość wrednaaażona

otóż kiedy 3 m-ace temu lezalam w szpitalu (urodzilam dziecko) moj mąż popił pierwszego dnia, potem tak mu posmakowalo ze pil kolejne 2 i po powrocie nad ranem z knajpy przyszedl z kolegami do naszego mieszkania i wiem ze przyszly jakies 2 malolaty. moj mąż mówi ze był taki pijany ze poszedl spac do drugiego pokoju a one z chlopakami rozlewaly wódkę. i rzecz wtym chce zeby mi powiedzial kim one są mial mi je pokazac na naszej klasie i niechce. mówi ze to niewazne aja chce wiedziec i nieodzywam sie do niego. prawda ze ma prawo wiedziec?

Gość wkurwiamm dzisiaj wszytskich
ja to bym go w dupe kopnela

Gość mój mąż
by za coś takiego dostał z liścia i tyle w tym temacie :O

Przecież już wiesz. To były kurwy dla kolegów,którym tylko po wódzie staje oczywiście odwagi żeby za dziwkę się wziąć.

Gość diablica i juz
1. masz prawo wiedziec!!!! 2. dalabym mu popalic za takie zachowanie: ty w szpitalu a on chla w dodatku z jakims hmmm...suczkami i pewnie jeszcze do niczego nie doszlo :-) 3. po ile macie lat????

Gość taka jedna co wygrała
ja bym chyba zabiła za takie coś!!! nie czepiasz się :) masz prawo

Gość wrednaaażona
on 24 ja 22 jego matka twierdzi ze jestem ROZKAPRYSZONA A ON nic TAKIEGO NIE ZROBIŁ A JA SIE CZEPIAM A TO BYŁO MINEŁO/

Gość kasia.kasia.
o kurwa, ale mąż

Gość wrednaaażona
tam myślalam ze powinnam wiedziec chcialam sie tylko upewnic.dziex

Gość diablica i juz
mieszkacie z jego MAMUSIA????

Gość ciebie bardziej
boli to że nie wiesz co to były za małolaty niż to że do czegoś takiego wogóle doszło ? Co to jest u was w domu burdel jakiś ? Koledzy jak chcieli podupczyc to sobie mogli isc do hotelu no chyba że nie tylko koledzy chcieli

Gość wrednaaażona
mieszkamy sami ale jego matka wtyka nosa.i to niestety nie prowokacja:/

Gość wrednaaażona
straciłam zaufanie.i nie wybacze mu ze w takiej sytuacji ze ja w szpitalu on w domu zrobil spelune.

i to niestety nie prowokacja:" jeśli nie ( w co nie chce mi sie wierzyć ) to jesteś najdurniejszą matką jaką znam :)

Gość wrednaaażona
do--->regers dlaczego niby? bo nierozumiem twojej kąsliwej uwagi

Gość prawdakole
regres chyba nie wierzy ze są na świecie takie skurwiele:d

nie jestes na tyle dojrzała emocjonalnie by byc normalną i zdrowo ukształtowaną matką :) że cie zacytuje : "i rzecz wtym chce zeby mi powiedzial kim one są mial mi je pokazac na naszej klasie i niechce" co to w ogóle jest ? a to że masz męża który ciebie traktuje tak jak traktuje to już inna historia :) mniej wzniosła a bardziej przerażająca ....

Gość wrednaaażona
ukształtowana emocjonalnie czyli jak powinnam to wyciagnac od niego? łatwo jest mówic jak sie jest z boku. na ulicy mi ich tym bardziej nie pokaze. NK to niestety ale największa baza danych personalnych

Gość wrednaaażona
regres-->skoncz te wywody to jak mój mąż mnie traktuje to wina wychowania i mamusiek które wszystko robia za swoich ''dużych chłopców'' a każde wyskok traktują jak małe przewinienie.

Gość wrednaaażona
niewiem może spokój chce wiedziec kto był w moim domu.to chyba naturalne. nie udzielaj sie juz bo nic mądrego nie napisales.bez urazy

Gość milagros de doloress
regres chce bronic męski gatunek a tu nie ma co bronic jej mąż to sukrwiel i wcale sie nie dziwie ze chce wiedziec sama bym byla ciekawa a jego wystrzelalabym po mordzie

niewiem może spokój chce wiedziec kto był w moim domu.to chyba naturalne" :D:D:D dobry dowcip :) dla ciekawosci ... nie możesz od razu napisać że zżera cie ciekawość jak wygładały te dupesie ? przynajmniej była byś szczera a to pozytywna cecha ... to jak mój mąż mnie traktuje to wina wychowania i mamusiek " no tak :0 tak jest najłatwiej :) brak komunikacji , rozmów i totalnego zaniedbania związku zrzucić na barki mamusi i kwesti wychowania ...

ja bym go chyba zabila!!! co to ma byc?? decydujecie sie wspolnie na dziecko,ty sie meczysz 9 miesiecy,przezywasz katusze,zeby je urodzic,a on cie kompletnie olewa,robi jakies popijawy i sciaga jakies kurwy do domu?? u mnie mialby przesrane....nie wiem czy bym w ogole wybaczyla,musialby sie niezle plaszczyc...ale zaufanie by ucieklo...nie tak powinno to wygladac..ma siedziec u ciebie,pomagac ci przez te dni,a nie chlac.to co za maz i ojciec?

Gość Im proud becauce I am a woman
każda normalna kobieta nie zostawila by tego tak masz dopiero 22 lata jak napisalas wyzej po co ci taki huj szanuj sie kobieto

a tu nie ma co bronic jej mąż to sukrwiel" milagros a pomyślałas nad tym dlaczego tak sie dzieje ? czemu zamiast przy matce i dziecku w szpitalu męzulek łoił wódę przez 3 dni ? tylko nie pisz ze to przez mamę bo sie wyłoże ze śmiechu :)