Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 86

czy on sie zmieni

Polecane posty

Gość zakochana 86

Chciałabym poznac wasze opinie na pewien temat... Mam 23 lata mój chłopak rówzież tyle. Oboje studiujemy zaocznie.Było to moim pomysłem. Kocham go...ale czasami myśle ,że nie dam rady juz z nim być. Czasami jest takim papuciem;/ Chciałabym aby obok mnie był silny , mądry , kochający mężczyzna , który pomoże mi w każdej sytuacji...doradzi, pocieszy. A on mieszka z rodzicami, nie potarfi znalezc sobie pracy a jego głownym zajeciem jest granie w gry komputerowe. Jestesmy razem już 3 lata ja mysle o wspolnej pzryszłości. nie wiem jednak czy z kims takim da budowac sie zwiazek. Nie chce ciągle sama o wszystkim mysle, o wszystko sie martwic. Czy on kiedys sie zmieni.Wiem że on także mnie kocha. Ale to nie bajka , a ja nie wiem czy w realnym swiecie miłośc wystarczy...

Gość mój tez taki był
2 lata związku, zerwałąm zaręczyny bo nie chciałam być matką dla swojego faceta :) teraz jestem z innym happy :)

a powinien juz zaczac myslec.....generlanie zastanow sie czy chcesz miec wieczne dziecko u swego boku..i martiwc sie co mieisac za co oplacisz rachunki......lepiej porozmawiaj z nim szybko...i zastanow sie czy warto brnac w ten zwiazek i myslec o nim perspektywicznie....

Gość zakochana 86
wiem , że jeśli go o coś poprosze zobi to ...wiem też że liczy sie z moim zdaniae, ma czasem przebłyski dorosłosci ale tylko czasem:( zwłaszcza po rozmowie ze mną jak sie nakręci.... ale nic pozatym...nie chce ranic ani jego ani siebie

Gość zakochana 86
chyba to jest sytuacja bez wyjscia

Gość mangotango
zakochana - 23 lata to jest jeszcze bardzo mlody. nie oczekuj dojrzalosci na tym etapie.

Gość zakochana 86
zawsze szczery to chyba za bardzo długo....... bo do slubu raczej tez mu sie nie spieszy:]

Gość zakochana 86
mangotango ale jak to jest ze ja czuje sie dojrzala i dorosla do pewnych decyzji a on nie...

ja na twoim miejsci pogadalabym z nim bardzo szczerze, wygarnij mu wszystko, moze sie opamieta, jebnie mu cos w leb i moze spojrzy na to twoimi oczami a nie swoimi, a jesli to nic nie da, to powiem Ci jedno - nic nie da sie z tym zrobic. albo czekasz az zacznie byc dojrzaly albo skoncz to.

Gość zakochana 86
teraz sie jeszcze obraził bo znowu my wygarnelam ze tylko siedzi gra na kompe .... smieszy mnie to juz:) na prawde

o wlasnie dlatego dziewczyno porozmawiaj z nim bo naprawde szkoda czasu dla kogos kto nie mysli perspektywicznie i czekac na cud ...jesli ma taki charakter to juz tak bedzie....poparte dosiwadczeniem nie tylko moim...

Gość zakochana 86
:(

nie ma co sie smucic...jesli bedziesz potrafila myslec i byc zaradna za dwoje...to mozesz w to brnac...ale jelsi oczekujesz czegosc innego to warto dac sobie szanse.....otworzyc sie na nowe mozliwosci...

Gość sierpniowa panna
Nie zmieni sie!

Gość zakochana 86
cięzko mi z tym wszystkim...ale jak ja czegos nie zrobie to on tymbardziej

Jak nie chcesz czekać do ślubu, to musisz sobie znaleźć mądrego, silnego itd.