Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta22wesele

jaka sukienka do różowych butów ?

Polecane posty

Gość czarna czarna czarna

Gość tralalalalalalalananana
a nie prosciej dobierac buty pod kolor sukienki :P:P?? ja obstawialabym takie kolory: czarny, szary/grafitowy, ciemny fiolet/śliwka, granatowy

nie doczytalam ze to na wesele :p wiec czarny bym odradzala :) i bialy zdecydowanie tez :)

Gość Marta22wesele
też myślałam o czarnej i do tego różowa torebka i jakieś dodatki. ale to nie będzie wyglądać tandetnie z tym korkiem na podeszwie ?? :)

mysle ze nie :) ale napewno chcesz czarna? wiesz to jednak wesele, wiem ze moze mlodzi nie maja nic przeciwko i zapewne nie kierujesz sie opiniami gosci weselnych ale na wesele raczej unikałabym czarnych stroi- taka moja osobista opinia :)

zreszta jesli zdecydujesz sie na jakikolwiek kolor i panujesz rozowa torebke to powinnas zrezygnowac z innych dodatkow w postaci bizuterii, mysle ze np dlugie kolczyki wystarcza :) bo ten roz jest dosc mocny i rzucajacy sie w oczy wiec unikaj efektu choinki :)

Gość Marta22wesele
Hmm jestem troche rozbita. Z dodatkami racja-najlepiej będą wyglądać jak ich nie będzie :)ale myślę ze torebka musi być bo odciągnie trochę uwagę od butów. Szary i grafit to jest chyba rewelacyjny pomysł, mam nadzieje ze nie będzie problemu ze znalezieniem sukienki w tych kolorach. Dziękuję za propozycje :)

ja mam czerowne buty, ktore nie maja korkowego obcasu ale tez jest jasny, taki jakby drewniany :P do tego mialam granatowa sukienke, czerwona torebke i dosc duze czerwone kolczyki :) i nic pozatym z bizuterii, zadnych naszyjnikow, branzoletek, pierscionkow itp itd :) jesli postawisz na rozowa torebke to tez zdecydowanie w takim mocnym kolorze i np wlasnie jakies rozowe kolczyki :) z torebka przeciez ni bedziesz tanczyc wiec zostawisz ja po jakims czasie i jak bedziesz miec poza butami na sobie jeszcze jakis rozowy elemnt bardzo fajnie wyjdzie :) tylko paznokci nie maluj tez na rozowo :p proponuje klasyczny frencz :) pisze o swojej sukienke bo do granatu tez pasowalyby mi takie buty jak twoje :0 tez fajne polaczenie :) no i mialam jasny obcas i naprawde nie wygladalo to zle :)

Gość lenaoolena
proponuje szarą , buty sa oczojebne dlatego radze je troche zlagodzic szarym

Gość szara lub fiolet ciemny
ale tak naprawde to buty nieciekawe

Gość KoralowaRafa

Gość dsfgyuioewwrtyu
może szarą?