Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999999999999999999

najobrzydliwsze przeżycia podczas seksu

Polecane posty

Gość 9999999999999999999999999999

wpisujcie sie

Gość okazał sie prawiczkiem
:classic_cool:🖐️

Gość ucieklam gdzie pieprz rosnie
rozpielam mu rozporek by rozkoszowac sie jego wackiem to smrod jaki we mnie uderzyl ...fuj...szkoda pisac...ucieklam i wiecej nie wrocilam...ze ja nie wiedzialam co on w gaciach trzyma...ogolnie nie wynikalo z wygladu ze takiego "dusiciela" tam trzyma:-)

Gość ona rozchmurzona
pręgi na gatkach buahahahahaha.

Gość hufdidgyv
Pręgi ? :classic_cool: ... masz na myśli nartę jak mniemam :D

Gość Morfeusz - 108
wkladam jej reke do matek a tam faja:-) no ale coz...i tego ytrza sprobowac:-)

Gość błeh....
z moim facetem jestem 3 lata no więc pewnego dnia postanowiłam mu zupełnie z zaskoczenia zrobić loda. Zwykle kazałam mu się najpierw iść myć itd. Ale tym razem miał się nie spodziewać, żeby podniecenie było większe...No i siedział sobie przy kompie, ja przed nim uklękłam, rozpiełam rozporek, wyjęłam wacka, no i ok, nic nie czuć, wzięłam do ust i prawie się porzygałam...tego smaku nie zapomnę do końca życia...wyjęłam z ust, naciągnęłam skórkę, a tam pełno sera ...

o kurwa!!! z tym serem!!!:-)

Gość nie mam pomysłu
błeh.... prawie zarzygałam monitor....

Gość błeh....
no własnie...także nie polecam tego typu niespodzianek :P Chociaż nie jeden facet by chciał

Gość faceci to chyba syfiarze
....fuj...dotykam jego dupy...a jak wyciagnelam reke to myslalam ze zygne....nie wytarl dupy jak sie wysral bo braklo papieru...(bylam umyc rece wiec widzialam)

Gość to tylko sex
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahhaahahha zajebisty topik hihihihhi mnie tez tak jebnal kiedys odór z majt faceta bleeee ale to byla masakra

Gość ona rozchmurzona
Jaka narta?

Gość dewewewew
kiedyś mówie swojemu chłopakowi teraz juz exowi: 'chcę zrobić ci dobrze'. On ściaga majtki do kolan...zaczynam robić mu loda i czuję że coś śmierdzi. Ja patrzę a jego majtki są wysmarowane kupskiem. Nie wiem czy wcześniej popuścił czy moze źle się podtarł. Kiedyś w trakcie seksu patrzę a on przy rowku na żółto kupskiem usmarowany :/ myślałam, ze się pożygam. Tym bardziej że ja zawsze dbam o siebie a tu takie coś z jego strony :/ Często się chwalił, ze nie mył się np. tydzień, albo zębów 2 tygodnie i chciał się całować :/ to był koszmar. zwykły brudas i fleja

Gość nieprawda tupeciarzu
"sklep rybny" jest dzieki wam bo sie spuszczacie w nas i to wasza sperma tak jebie:-)....a jak nie robimy tego z wami to nasze piczunie pachna przyjemnie:-)

Gość ona rozchmurzona
:D:D

Gość dwewewewew
nic na to nie poradzimy że spotykasz się z kaszlotami

Gość wszystkie kolory tęczy
mam na twarzy i mnie mdli po tym co przeczytałam! bleeee Na szczęście nie mam takich doświadczeń - w przeciwnym razie trauma do końca życia, ohh

jakbys mial KUTASA to bys nie trafial na "TOFFI":-)

Gość wybitny temat heh
koles zapina laske w tylek, wyciaga, a fiut wysmarowany gownem, bleeeeee...

Gość wszystkie kolory tęczy
w ciąży nie miałam takich mdłości :O

ZAMIAST ORZESZKA -ZAPOMNIALAM DODAC

Gość wdwewewewe
to po co pcha tam gdzie nie trzeba? :D

Gość wdwewewe
odbyt jest od załatwiania potrzeb fizjologicznych typu - kupa a nie od pchanai tam penisów. Niedługo będziecie w nos albo w ucho wsadzać

Gość jansen
Mowa tylko o facetach, a ja miałem takie zdarzenie z kobietką.Wiadomo było,że może się zdarzyć coś więcej niż hmm...buziaczki, więc się wypucowałem szczególnie(choć na co dzień dbam o higienę oczywiście :) ). No i zdarzyło się- jest miło, namiętnie, pani pachnąca i seksowna, ale jak przyszło do orala--porażka totalna. Określenie--"centrala rybna" jest jak najbardziej na miejscu. Zapach był taki,że normalnie odrzucało, a pani się niecierpliwiła ;). Dobrze,że wpadłem na pomysł, by nasze zabawy przenieść do łazienki, i generalnie po odpowiednich zabiegach, zapaszek znikł, ale już później tego dnia nie mogłem się jakoś przemóc ,by zatańczyć jęzorem hehe

Gość no i temat się zjebał
a tak fajnie się zaczynał. Gimgówno.

Gość wybitny temat heh
tez jestem tego zdania, ze odbyt jest od tego od czego powinien byc... a jezeli juz parka chce sie w to bawic to niech laska najpierw zrobi lewatywe :-/

nie stawał mojemu ex. To było straszne, nic nic nie pomagało. Od wspomagaczy na siłkę tak było. Płakał juz rzucał przedmiotami i wogóle, a ja się gimnastykowałam i nic nic nic nic straszne

Gość fmvd
jansen twoja partnerka musiała miec bakteryjne zapalenie pochwy.zdrowa kobieta nie rozpyla "rybiego" zapachu.ma zupełnie inny raczej mlekowy.powinienes jej delikatnie powiedziec ,aby udała sie do ginekoloha:)

Gość a mi to sie wydarzylo
zaczynaja sie pieszczoty to tu to tam i jakos tak trafilam na twarz...caluje, pieszcze....juz po wszystkim patrze facet ma tusz na twarzy (a ja sie nie malowalam)...:-) szukam, patrze na niego skad to moze byc i PATRZE I NIE WIERZE facet ma brwi wymalowane tuszem do rzes....jak baba...poczulam sie jakbym byla z gejem albo trans...