Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999999999999999999

najobrzydliwsze przeżycia podczas seksu

Polecane posty

Gość wdrwrwrwrw
ja też uważam, że to przesada i nie imponuje mi total zero u faceta, ale to chyba lepsze niż brak czystości...

Gość nie podam czarnego nika
Do nie podam czarnego nicka prawda w oczy kole!! niema to jak atak :D śmieszna jesteś... a testosteronu mam w sobie więcej niż wszyscy faceci twojego życia razem wzięci!! to mogę ci zagwarantować!!

Gość nie podam czarnego nika
gdzie ja napisałem że na 0?????????????? wiesz co to jest trymetr???????? a wiesz co to znaczy coś śmiesznego?????? przed nową panienką wiadomo NIE ZROBIĘ TEGO ale ze stałą! czemu nie??

Gość szczera_do_bóu
Moje najgorsze przeżycie? Facet fajny, zadbany, czysty, pachnący.... Dowcipny i przystojny. Zabieramy się do tego i owego, zdejmuję mu bokserki - a tam stoi takie 5 cm. No soooorry...... kurna, nie mówcie mi, że rozmiar nie ma znaczenia.

Gość a te włochy
z okolic odbytu, ty, nie podam czaenego nicku, to pęsetą? orzesz, to musi byc obrazek !

hahahaha jest taki program na tele5 o 22:00 "Najgorszy sex" wczoraj panna opowiadała jak siorbała gościowi pałke a ten nagle schawtał się na jej głowę :D Program jest na zasadzie rekonstrukcji :) warto obejrzeć

Mój poprzedni chłopak dbał zawsze o to żeby być w miarę gładkim, wygolonym w okolicach swojego wacka ale nie dbał o to żeby umyć się zanim przyszedł do mnie! i nalegał namawiał żebym mu robiła orala, jak śmierdział tam niemiłosiernie :/ nie pomyślał nigdy o tym że zanim namawia mnie na oral należałoby się przed tym umyć a ni dzień wcześniej :/

Gość upupupupupupupupupu

Gość jaja myjcie

Gość Wstyd mi ujawnić nick
hahaha z tym brudnym stanikiem i majtkami dziurawymi to 10/10 :D:D a wiecie co wam powiem ? żalowi jesteście i żeby nikt się z wami więcej nie przespał. wmawiacie że kochacie a potem rzucacie bo miała jakiś włosek? no wiem że to obrzydliwe, ale nie odzywać się z tego powodu?! dorosli ludzie :/ ja mojemu chłopakowi powiedziałam żeby ogolił łoniaki bo inaczej nici z seksu, on mi też mówi np. spociłaś się, zmień bluzkę, mogłabyś wydepilować...no ale jednak te obrzydliwości to nic, bo jest uczucie ;) a jak idziecie do łózka z kimś pierwszym lepszym to wszystko wydaje się 100 razy bardziej obrzydliwe...to tyle z mojej strony :) pozdrawiam was łowcy przygód, numerków i syfów :classic_cool:🖐️

Gość i i ii
i te penisy bo ser jest :o

Gość kormoran
czytam to i az mnie mdli ;/ ale faktycznie ...faceci rzadko dbaja o zapach "tam". moj obecny na szczescie zawsze przed seksem musi isc pod prysznic...ja zreszta tez tak mam... wole byc swieza i pachnaca....zeby nie bylo niespodzianek. moj ex to byl trol. kapal sie w zlewie...i czesto mu brzydko pachnialo...nalegal na oral ...fuj . i mial dziwne krostki ... łe!

Gość dziewczyna_malina
moje najgorsze przeżycie? moment,w którym pierwszy raz poszłam z moim byłym do łóżka: zabieramy się do zabawy,ściągam jego bokserki,a tu dziki busz,dosłownie jak w jednej z części "Scarry Movie"(jak oglądaliście) i w dodatku takie małe coś wystające z tego wszystkiego:o No sory,ale rozmiar jednak ma znaczenie,bo nie wiem,co można byłoby zrobić z tamtym "sprzętem":p

Cha cha dobry temat. Za małolata, leżałem sobie na lasce i się całowaliśmy, ona puściła głośnego bąka :D :D Trochę głupio jej się zrobiło. Znajomy opowiadał mi jak z laską grali w butelkę na rozbieranego, jak zdjęła majty to zaiwaniło od niej jak z kutra rybackiego w lecie :D Laska na szczęście głupa nie robiła i poleciała się wykąpać :D :D

Gość aleeeee ee
to nie jest narta tylko dracha :p

Gość hufdidgyv
W mojej okolicy narta, w Twojej dracha- tak czy siak silnie motzne :classic_cool:

fuuj. współczuję co poniektórym;/. ja nie wiem czy to obciachowe, ale strasznie się krępuję jak podczas seksu moja pochwa "pruka"... nawet nie wiem czy to normalne jest:(

Gość hufdidgyv
Jak pochwa robi proook (:classic_cool:), to znaczy, że się zapowietrzyła, ale to norma-zależy od pozycji.

Gość zafrapowana20
ja pierdnęłam jak mi chłopak palcówkę robił...pod koniec :o ale żenada...śmiał się potem ze mnie, no ale on to pierdzi na codzień i to smrodami a mój był z podniecenia :D:D

ojj tak, weszło dwóch faCetów na DAMSKIE forum i będzie pisaĆ JAkie to my jesteśmy niedomyte;/ jasne, kijem Wisły nie zawrócicie, macie taka opinie, słusznie z resztą i czas się pogodzić, jakbyście nie chodzili do pracy, na randki itd to byście się po 2 tygodnie nie myli...

Gość penis w zwisie
średnia długosć w zwisie, bo mój to ma chyba za małego inne to raczej we wzwodzie widziałam, no i mam teraz problem z oceną. Jak jest w gatkach, to raczej jajka widac, a reszta...

Gość o ja pikolę
narta, dracha, a u mnie spawy albo pas startowy ;) brudny fiut śmierdzi gorzej niż szambo... też mam czasami takie prook w pochwie podczas stosunku, to powietrze, ale jak pierwszy raz mi się zdarzyło to myślałam, że zapadnę się pod ziemię...

kurde, ale jak to kobiety miały włosy na sutkach??? straszne historie jakieś w łózku zaden taki horror higieniczny nigdy mi się nie przytrafił, ale w liceum kochałam się w bardzo przystojnym brunecie o orzechowych oczach z którym chodziłam na angielski, a on był wtedy studentem ;) - ale tak było dopóki nie przejechałam się z nim autobusem. podniósł rękę, żeby się złapać uchwytu i ten zapach, jaki wtedy poczułam zgasił moje uczucie, masakra :D

Gość no ale co z tym wymiarem