Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999999999999999999

najobrzydliwsze przeżycia podczas seksu

Polecane posty

Gość powiedzieli by tam więcej
na erotyczny z tym ale już

Gość pawus100
a zdarza wam sie pierdnac podczas seksu

Gość wdwewewewe
na erotyku same zboki więc będą pisać głpie bajeczki. chcemy siedzieć tutaj i nikt nam nie zabroni

Gość ona rozchmurzona
Nie idziemy na erotyka

Gość aaaaaaaaassss
U kobiet generalnie to pipa moczem wali.

Gość Fiołkowa Lafirynda
Ser rządzi! Masakra ogólnie.

Gość nie podam czarnego nika
ostatni dwie laski, obydwie zajebiste niunie :) blondyneczki, zadbane, pachnące, filigranowe. Kurwa obydwie miały włosy na sutkach :O normalnie z jedną i drugą mi się odechciało. Oczywiście w odstępach czasowych.

Gość ona rozchmurzona
co to jest narta?

laski zadbajcie o siebie!! nie tylko tapeta ale: czy nie macie czarnych wągrów na ustach czole nosie, czy nie zarastają wam cycki szczególnie na wkoło brodawek, jak się depilujecie to dupke też!!!!!!!!!! bo potem jest koszmar, z góry ładnie czysto a jak dupki wypinacie to wacek siada :O jak idziecie na randkę to prysznic jest obowiązkowy i świeże majty!! zapach z ust świetnie niweluje guma orbit! warto ją mieć pod ręką!! Jestem facetem ale kurwa jakoś potrafię o siebie zadbać! i nigdy laska nie złapie mnie z serem bo kąpie się zawsze rano!! po pracy!! i przed snem o ile mam jakąś niunie u siebie!! chociaż jakieś pozory na początku zachowajcie!!

Gość wdwewewewew
pierwszy raz słyszę o wągrach na ustach! :p

Gość do nie podam czarnego nicka
ja ty nie jestes wydepilowany to te swoje zadania mozesz se w dupe wsadzic, fajfusie :)

Gość skąd Wy tych partnerów
z serem bierzecie :o i partnerki rybne :o ,szok potem się dziwić,że panuje pogląd iż Polacy to brudasy.

Ten, co nie podaje czarnego nicka ma rację! Potem powstają na Kafe tematy "przespałam się z nim, a on się więcej nie odezwał". No sorry, ale jak można być z kimś, kto prysznic widzi tylko w ważne święta, a o paście do zębów myśli, że to wyspa na Oceanie Spokojnym. No dajcie spokój.

otóż jestem! zawsze jestem zadbany! wydepilowany(jakaś męska fryzurka) jajka na 0 od kurwa 12 lat!! wągry na ustach! idz do lustra i obejrzyj sobie dokładnie kąciki ust i łączenie warg z ciałem!! JAKOŚ POTRAFIĘ SOBIE WYCIĄĆ NAWET ZNACZEK NIKE, CZY "SEX" żeby było wesoło podczas seksu ;) a wy co??????????

Gość wdwewewew
jak juz coś to zaskórniki. Aha i jeżeli o to Ci chodzi to ich nie posiadam...zwłaszcza w okolicy ust

no gdzie teraz jesteście!!?? poszłyście do łazienek sie sprawdzać??!! kurwa mać!!

Gość wdwrwrwrwr
bywa...kiedyś kumpel mi opowiadał, że był z jedną kobietą przez jakiś czas. Pewnego dnia zainicjował pieszczoty i miało dojść do seksu. Kobieta piękna, 'zadbana'. Pełen makijaż, gustowne ciuchy, śliczne włosy, zadbane dłonie. ściąga jej ubranie a tu szok! Stanik brudny...majtki były dziurawe i spięte spinaczem do papieru :P Powiedział, ze pierwszy raz coś takiego widział :P

Gość MaluttkaMiiiiiiiii
Faktem jest, że golę wszystko w środku na zero (z tylu też), mam dwa wloski na piersi, i zawsze są regularnie wyrywane (a jesli nie, to jak mam przestój sexualny, ale nie pokazałabym facetowi biustu z tymi wloskami, mimo, ze sa minimalne), czasem wychodzą wągry w kąciku - regularnie wyciskam, dbam o cipkę i smierdziala tylko dwa razy - gdy miałam stan chorobowy - zapalenie, ale wyleczyłam to, w każdym razie nigdy nie poszłabym wtedfy do lozka z zadnym facetem. Wiec nie wiem skad to bierzecie, dodam, ze moje przyjaciolki maja podobnie! Za to mój były miał czesto nieprzyjemnie pachnącego penisa, NIGDY NIEOGOLONE JAJKA I RESZTĘ, nieswieży oddech (u mnie nie do pomyslenia!) i zarost na twarzy (faceci zrozumcie, ze 1,2-dniowy zarost kluje nasze delikatne buzie, mi od razu krostu wychodza po pocalunkach z kims takim, golcie sie CODZIENNIE!). Wiec wg mnie i moich doświadczeń - to zdecvydowanie z higiena facetow jest cos nie tak. Ja jak wiem, ze moge do czegos dojsc, to, pomimo, ze dbam na codzien o siebie, jestem wtedy zadbana do granic mozliwosci, WSZĘDZIE!.

Gość pawus100
ale pamietajcie najwazniejsze zebyc miec rozum w glowie

fajnie!! możemy sie umówić ;) oby więcej takich kobiet jak Ty!!

a reszta gdzie????? wyciska wągry i depiluje sutki...

Gość MaluttkaMiiiiiiiii
Ale ok, to i ja opowiem swoją historię:) Spotykałam się dość dlugo z facetem, a nie chadzam ani szybko, ani z byle kim do łóżka. To było już coś poważnego, ale nie chciałam na razie uprawiać sexu innego niż oralny. Więc sytuacja była taka, że ja robiłam mu loda. Robię robię..nic...stał potem trochę sflaczał..ech, zaczęłam się baaardziej starać, ale ileż można? Ten nic, tylko sapie. Głupio mi się zaczęło robić, kark pobolewał, on wreszcie zaczął sam to sobie robić ręką, trochę pomagajać moimi ustami, trochę nie, cały się przy tym dziwnie ruszał, robił to strasznie szybko, a że siedział na kanapie z dziwnie rozłożonymi nogami, to wyglądał jak żaba, która ma drgawki przedśmiertne:O Po długich a ciężkich -doszedł. Wiec, ze to nie jego wina, wiem, ze moze się zestresował chłopak (pierwszy raz mu robiłam loda), ale wyglądał wtedy tak obrzydliwie, że więcej się z nim nie spotkałam:O

lol ja myślałem że dbanie o siebie to oczywista sprawa. Ja sam pomimo że długo nie mam nikogo jak ide gdzieś nawet do centrum handlowego to się kurwa myję ,a jak na balety czy randkę to pełen full serwis podgalanie łoniaków, depilacja jajek, mycie zębów po 3 razy golenie dokładne mycie wacka i okolic specjalnym płynem do miejsc intymnych. Był bym chory jak bym miał się spotkać z jakąś laską niedomyty było by mi normalnie wstyd

Gość wdrwrwrw
a moze reszta zwyczajnie ich nie ma :O

Gość Do nie podam czarnego nicka
t oco piszesz o sobie jest dla mnie obleśne. Widać, że jesteś zniewieściałym niemęskim facecikiem, cieniasem który chce uchodzić za fajnego FACETA. Napis nike lub sex?? Przecież to musi żałośnie i prześmiesznie wyglądać. Nie dość że to głupie jak nie wiem co, w dodatku ani śmieszne ( w tym pozytywnym znaczeniu), ani sexi, to już bardziej do kobiety pasuje takie zachwanie. Piszesz o depilacji na zero...Chyba masz za mało testosteronu, a da dużo kobiecych estrogenów. OHYDA!!

Gość u0pupupup
Fala69 no naprawdę porzygałabym się :P najobrzydliwsze przeżycie :P czytaj najpierw o co cho anie :P