Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede miała doła

Dopiero 20 a już jest ciemno.Idzie jesień

Polecane posty

Gość bede miała doła

Tak tylko chciałam podzielić się moją refleksją i was zdołować. Ide do apteki po deprim.

Gość zaczynam wpadac
w depresje bez kitu

Gość kalinkka
ja nie znosze jesieni. pamietam jeszcze miesiac temu jak bylam nad morzem na wakacjach i chodzilam po plazy do 10 i byla wtedy jeszcze szarowka. A teraz o 19 juz zmierzch. zalaczyl mi sie chyba jesienny syndrom... czemu ten czas tak szybko mija, ludzie! zycie ucieka nam przez palce... przynajmniej mi.

Gość widia
Ja lubie jesien jak jest sucha i słoneczna a jak jest mokro i ciągle szaro to nienawidze:)

Gość bede miała doła
wróciłam z apteki zaopatrzona w deprimek. Oby pomógł. Kolejna refleksja - nie dość, że jest już ciemno, to na dodatek zimno, kurde no...

Gość fdsjhgnmmnb
a ja lubie jesien , bo jest cieplejsza niz wiosna .. NAwet w listopadzie jest czasem ciepło , a w marcu zawsze zimno..

ale po wiośnie jest fajne lato a po jesieni obrzdliwa zima jedynie pociesza mnie fakt, że na jesień są gruszki, jabłka, śliwki, naklepsze pomidory i gwóźdź programu - orzechy włoskie mokre, z których schodzi skórka... jakby nie to, to juz tylko sznur....

Gość dzięki jesieni i zimie
doceniamy wiosne i lato ... jest na co czekac

Niedawno sama założyłam podobny temat. Jestem zrozpaczona:o Niby jeszcze kilka tygodni kalendarzowego lata, ale jesień da się już wyczuć w powietrzu:(