Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaa

ŚLĄSK - gdzie rodzić?? Jaki szpital polecacie??

Polecane posty

Gość to tylko jaaaa

Chodzi mi konkretnie o okolice Katowic, Rudy Śląskiej, Chorzowa

Gość ktos sie wypowie

rodziłam w szpitalu miejskim w siemianowicach śląskich-polecam w 100%

Gość ja z okolic
ja będę rodziła na Raciborskiej w Katowicach, bo tam jest mój lekarz prowadzący. Słyszałam dobre opinie o tym szpitalu

Gość raciborska
Raciborska katowice, super warunki, super położne. Ale najlepiej jak będziesz chodziła do jakiegoś lekarza z tego szpitala. Wtedy już pełny komfort - wiem, bo tam rodziłam w kwietniu:)

Ja też słyszałam, że miejski w Siemianowicach jest bardzo dobry. I ja chyba też z niego skorzystam. Mam blisko, więc czemu nie. :)

Gość do autorki topicu
ja słyszałam o Łubinowej bardzo dobre opinie. Mam pytanie podobne tylko że dotyczące kwestii poszanowania praw pacjentki (m.in. nacinania/ochrony krocza). Który szpital polecacie?

Ja rodziłam na Goduli (Ruda Śląska) Sale porodowe są super nowoczesne. Prysznic, muzyczka płynie, zachowana intymność. Cisza i spokój.. Rodziłam 6 lat temu, wtedy sale dla matek z dziećmi to były molochy nie wiem jak teraz. Ale tego już nie pamiętam, bo urodziłam w niedzielę wieczorem, we wtorek rano pozwolili mi iść do domu (taka ładna pogoda szkoda jej marnować w szpitalu)

Gość magdaamama
zgadzam sie z opinią poprzedniczki....szpital im leszczynskiego na raciborskiej w Katowicach..super polożne, fajna atmosfera, ogólnie baaardzo pozytywnie......ja bylam pacjentką doktora Migacza...,również polecam-świetny lekarz:)

Witam:) ja rodziłam w styczniu na raciborskiej i polecam ten szpital naprawde znieczulenie zzo jest bezpłatne. Ja nie korzystałam ztego znieczulenia, ale dzieki poloznej moj porod trwał 2 godziny:)chodziłam do Dr Kulejewskiej:) super babeczka:)

Gość jak najbardziej ważny
up upu upu

Jestem z Bytomia i Bytom - NIGDY !! Rodziłam w Siemianowicach Śląskich - rewelacyjne warunki i wszystko fantastycznie zorganizowane :) Urodziłam dziecko z wadą serca. Szybka reakcja, zainteresowanie. Odrazu znaleźli miejsce małemu w Katowicach w CZMiD co nie jest łatwe i tak szybko wszystko dopieli, że dziś mały całkiem zdrowy, a stan był krytyczny. POLECAM !!

Tylko nie Bytom (BATOREGO) rzeźnia. Rodziłam tam drugie dziecko i był to horror. Teksty wredne, babki nieuprzejme, byłam zostawiona sama sobie, a jak dosłownie prosiłam/błagałam o pomoc to się śmiały te egoistyczne baby!!

Gość mężatka i mama
a ja rodziłam w chorzowie i też sobie chwalę...moje dziecko było wcześniakiem z niską wagą urodzeniową....perfekcyjnie wykonane cc, dziecko od razu przetransroptowane na patologię noworodków do świętochłowic :) Poprostu uratowali i mnie i dziecko :) A dodam, że nie chodziłam do żadnego lekarza stamtąd :) Może oddział nie jest piękny, ale sprzęt w porządku :) A położne...z powołania kobiety :)

Gość jak najbardziej ważny
a jak jest w Rudzie śląskiej ???

Gość tyko NIE Bytom
!!!! AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość mam pytanko do mam
które rodziły w Rudze Jak tam jest ???Chce tam rodzić , co prawda mam u siebie blisko porodówkę , ale słynie z tego że jest rzeźnią a nie szpitalem !!!! Chciałabym tam rodzic , jak tam jest ??? Mamusie proszę odpiszcie :)

Gość ja się zastanawiam
mój lekarz prowadzący jest ze szpitala w Bytomiu, nie wiem czy mam się zdecydować na Bytom, czy rodzic w Siemianowicach ulekarza, którego będę widzieć pierwszy raz na oczy.

Gość mam pytanko do mam
ja właśnie jestem z Bytomia , nie decyduj się tam rodzić !!!! To jest rzeźnia nie szpital !!!!!!!!

Gość ccc - to dla mnie
uuuuupppppa

Gość a właśnie że duppaaa
mamuśki a co pakowałyście do torby do szpitala ???