Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alvariooo

dziewictwo i moja dziewczyna.

Polecane posty

Gość alvariooo

Nie byłem jej pierwszym, a drugim. Przedtem zrobiła to z nim 2 razy. Boli mnie to, dusze to w sobie. Rozmowy z nią nic nie dają, ona mówi, że żałuje, że chciała by odwróciła czas. "Skąd miałam wiedzieć, że kiedykolwiek Cie poznam..itp." Bardzo mnie kocha, mówi, że jeszcze nigdy nie poznała takiej osoby jak ja. Z rozmowy szczerej wynikło, że dziewictwo dla niej było mało ważne. Zastanawiam się teraz, co ja mam za dziewczynę? 1.Dziwkę, bo dała dupy mu po 3 tygodniach, dziewczynę łatwą (zaznaczam, że była dziewicą). 2.Boli mnie też to, że po miesiącu wszystko się zakończyło miedzy nimi - poczucie, że mam jakieś odpadki itp. :) prosze o komentowanie

Gość Bogdannnnn
Jebnij się w dekiel gostek. Jak ci nie pasuje, to odejdż i znajdż sobie dziewicę. Nara.

Gość cdfvr
zebym nigdy nie trafila na takiego koelsia jak ty, a jak trafie zgotuje mu piekło na ziemi. A ty prawiczek jestes?

Gość no bo trzeba sie szanować
chcesz porządna, to sobie taka poszukaj, co za problem

Gość alvariooo
Nie, nie prawiczek. Nie lubie poprostu takił ladacznic jak Ty :) Wcześniej miałem dziewczyne i współżtyliśmy (dziewice). Zauważyłem, że coraz więcej 'etycznych' postów, ludzi z zasadami jest bluzganych przez plebsów. Nie musisz byc prawiczkiem aby mieć takie zdanie!!!

Gość wdwewewew
sam prawiczkiem nie byłeś a od niej wymagasz? masz najebane pod czachą...tyle Ci powiem

Gość antykwariat komis pozostał
używane rzeczy oddaje sie do antykwariatu, komisu.... Oddaj ja, może jeszcze kasę dostaniesz , jak ktoś się połasi, ale przebieg jej zapisz na dupsku!

Gość alvariooo
Chyba ja oddam pierwszemu właścicielowi :) Nie byłem, no ale nie zostałem porzucony, potraktowany jak szmata :) Z moją Kasienka chodziliśmy jeszcze po tym , naszym pierwszym razie rok. I uważam, że tak zawsze powinno być. A nie wydupił ja i zostawił jak szmate :P

sam nie byłes prawiczkiem, a swoją dziewczynę nazywasz "dziwką"? puknij się w głowe kolego i uwolnij od siebie dziewczynę

Gość do autora topicu
uważasz sie za ETYCZNEGO?? Gdzie ta etyka hipokryto?? Sam sie bzykałeś a jej nie wolno?? :D

Gość alvariooo
Dziewczyny nie zrozumiecie. Chcłopak chce mieć taką dziewczyne, która w jego wyobrażeniu jest pożądna, szanuje się. Ja takiego obrazu jej nie mam! I nie piszcie, że nie słusznie. Chodz sobie z prostytutka... ?!

chłopcze proponuje udac się na terapię wstrzasową :P albo zakupić Gumową Lale Ona napewno bedzie dziewica :D

Gość alvariooo
Oczywiście za mocne słowo. No, ale jaka dziewczyna traci dziewictwo po 3 tyg z przypadkowym chłopakiem? Ja takich koleżanek, moje srodowisko nie posiada :)

Gość nooooo aa
jeszcze pare dni i rok szkolny sie zacznie ufff :p

to skoro chce to niech szuka i nie zawraca D... i seduszka tej oto niewiasty :) a dziewice niestet na chwile obecna to alblo w momencie gdy grozi prokurator :P albo " gatunek na wymarciu "

Gość alvariooo
:D :) poszukam sobie pożądnej.

Gość nooooo aa
no kretyn tatalny kretyn :D:D:D

Gość alvariooo
tuńka, piszesz tak bo nie pamietasz pierwszego razu swojego. Taki masz duży przebieg... Dziewice są, mój brat jedna ma. 20 lat dziewczyna :) Niektóre się szanują, w sumie duzo ich jest.

Gość i naucz się ortografii

Gość pytajska
ile macie lat

Gość wedrfgbhnjm.
20 lat to jeszcze dziecko :o Pewnie i Ty masz coś koło tego :o Zasmarkany dzieciaku , do książek a nie za dziewice się łapiesz :o Pisze się "PORZĄDNĄ" krecie :o

Gość ale palant....
Ale komedia...daję słowo.....jesteś żałosnym typkiem spod ciemnej gwiazdy. Nie mogłam się pohamować i musiałam napisac co o tobie myślę. Myslisz, że wszystkie dziewice, święte, nie skażone będą na ciebie czekać, jak na królewicza z bajki. A ty bedziesz je zaliczał do woli, a potem zmieniał. I to jest według ciebie w porządku. Skoro masz tak twarde zasady, to dlaczego nie pozostałeś z dziewicą nr 1, tylko bierzesz się za następną. Przecież tej nr 1, już błona nie odrośnie i komuś się trafi , jak ty to mówisz "odpadek". Nie mogę się nadziwić tępoty facetów takich , jak ty i tobie podobnych. Czas, żeby samo życie nauczyło cię rozumu.

pamiętam idioto , jestem mamą i mężatką . Mam jednak świadomość w jakich czasach żyjemy, a mój mąż był moim drugim partneren , w celu wyjaśnień i tak pozostało ąż do dziś :P:P;P

Gość wdrwrwrwrwrwr
co za cwel. To Ty jesteś męską dziwką, bo się z jakąś puściłeś. Takich jak Ty po urodzeniu powinni trzymać w zamknięciu odgrodzonych od normalnych ludzi. Chyba z pokemonem na mózgi się zamieniłeś :/

Gość kochanka13
ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa tzn, to ze TY nie jestes prawiczkiem to ok, no bo przeciez jestes facetem wiec mozesz bzykac co popadnie zanim poznasz swoja wybranke zycia. Ale jak ona spala juz z kims przed toba to tragedia, bo dziwka i ladacznica???matko, gdzies ty sie uroszil??!!Ach,no tak....w Polsce...

Gość Lilka Kilka
Przepraszam, ale muszę Cie nazwac po imieniu: skrzywony debil, kretyn, idiota.. No masakra, rzucaj ją czym predzej, oszczędź biedną dziewczynę.. Od ladacznic i dziwek wyzywać bo spała z 1 facetem? coś masz nie po kolei w głowie. Jak nie znasz definicji dziwki to zajrzyj do słownika.

Gość alvariooo
Zaliczam i co z tego? W tym sęk, że sie szanuje i natrafiam badz staram się natrafić na dziewice. Mam 20 lat i mam okazje, będzie potem trudno. Pisze tak, bo mogło by cos z tego być.. No, ale jest dziewczyną łatwa i mnie nie interesuje. Puściła sie to ma i niech płacze :) dziwka!

Gość kochanka13
urodzil mialo byc. Ty nie chcesz dziewicy tylko wrozke, ktora od poczecia bedzie wiedziec, ze kiedys cie pozna i zachowa dla ciebie swoj wianuszek.HAHAHAHAHAHAHA. Dziewczyna poszla do lozka z jednym facetem przed toba i juz jest ladacznica i prostytutka.....:/zal mi cie. Gdyby moj maz wyskoczyl z takim tekstem to chyba nie bylibysmy razem....

Gość A jak znajdziesz godną
Ciebie dziewicę, to koniecznie wytzrymaj z sexem do ślubu, bo przecież musisz jej dać szansę bycia dziewicą. A jak ją użyjesz i rzucisz to co biedna dalej zrobi?