Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alvariooo

dziewictwo i moja dziewczyna.

Polecane posty

Gość a ja mam pomysla....
:classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Skoro Ci sia przyznała, skoro mówi że Cię kocha, że POPEŁNIŁA BŁĄD! - tak, trudno w to uwierzyć ale ludzie je popełniają... potem żałują. Ale jedno jest życie... Może byla szaleńczo zauroczona, moze obiecał jej "złote góry" mówił że ją kocha... Nie wiesz co ona wtedy czuła... Dla każdej kobiety 1 raz jaki by nie był jest ważny...

Gość alvariooo
To nie zaburzenia psychiczne :P To poczucie, ze jednak stać mnie na coś lepszego. Ona mówi, że z nikim jej tak nie było (miała 2 chłopaków). Czuje sie jak dziecko przy mnie, ze cały swiat wiruje, wszystko jest wokol wspaniałe. Mi tez wirowało, az do czasu. nie jestem z pierwsza dziewczyną bo ona była innej wiary niż ja - to nas poróżniło.! :)

Gość kochanka13
jejku,zachowujecie sie, jakby ta biedna naiwna dziewczyna go zdradzila, a ona poprostu stracila cnote z kims innym....pewnie z takim samym dupkiem jak autor.Zaliczaj dalej, milej zabawy. A dziewice,taka prwdziwa, to moze znajdziesz w przedziale wiekowym 8-12 lat. Szkoda,ze nie wymagasz blony dziewiczej w ustach i w odbycie....ech...zal poprostu,ale tak to jest-chcialbys byc juz mezczyzna ale najwyrazniej nie wiesz co to znaczy...

Gość alvarioo
jak ten pierwszy raz był taki wazny to czemu ta bajka, ta wyjatkowa sytuacjia sie zakonczyła? Tak szybko?

Gość alvariooo
. Dla każdej kobiety 1 raz jaki by nie był jest ważny... Dlatego sobie znalazłem odpowiedz. Nie byłem w jej zyciu ta najwazniejsza osoba która ona wybrała. a teraz płacze, mam ja w dupie. :)

Gość a jakiego wyznania jesteś
???

Gość ale palant....
Większego egoisty i pazerniaka w życiu nie widziałam. Żelazne zasady wobec dziewczyn stawia, ale sam ma ........gliniane. Czy to nie jest dziwne? Uważaj, bo możesz trafić nie na pseudodziewczynę tylko na pseudodziewicę. Wciśnie ci, że jest tak a nie inaczej, a ty pewnie uwierzysz, bo przecież usłyszysz to co chcesz usłyszeć. Ty faktycznie masz ze sobą jakiś problem. Mam nadzieję, że twoje przyszłe partnerki przejrzą ciebie itwój chory pogląd za wczasu, bo ..... biada im. Tobie najbardziej potrzebny jest teraz dobry lekarz, w każdym bądź razie, na pewno nie dziewica!!

Gość alvariooo
katolic ona była swiadkiem jechowy :)

Gość kochanka13
wcale nie jest taki wazny. No moze dla niektorych tak. Ja nie przywiazywalam do tego wagi,ale rozsadnie wybralam partnera, z ktorym zdecydowalam sie na ten krok. I wcale nie chodzilo mi o to,zeby to byl ktos na cale zycie,a raczej ktos,kto wiedzial, jak nie sprawic mi bolu a raczej przyjemnosc:D

Gość to powiem Ci ze po katolicku
to sie nie zachowujesz:o ja jestem katoliczka i taakiemu katolikowi jak TY to moge jedynie ogora w doope zapakowac 😴 🖐️

Gość kochanka13
No wlasnie-sam sobie znalazles.Biedny jestes marny ogoreczku,zal mi ciebie, bo zadna prawdziwa kobieta nie bedzie chciala miec z toba do czynienia..

Nie mozesz miec pretensji o przeszlość. Ona nie znala Ciebie, Ty nie znaleś jej. Może tamten był dupkiem. Ona go kochala a on ja wykorzystał.... Tak! jesteś egoista bo uwazasz ze to Ty jestes pokrzywdzony przez los, ze nie mozesz byc jej pierwszym. Twoja była była świadkiem jehowy i wiedzales ze nie mozecie byc i tak razem. Mimo to ona sie z Toba tez puscila. Gdyby to byla milosc mimo wiary bylibyscie razem. Ty jej nie kochales ona Ciebie tez nie wiec takie same pretensje mogłaby miec ta obecna do Ciebie jak Ty do niej... Przemyśl to

tak czytam.. i zastanawiam sie co Wy chcecie od chlopaka?Skoro szuka pozadnej , a tamta uwaza za 'brudna' to chyba jego sprawa i jego poglady.To wszystko to jest jedna wielka sprzecznosc, chce dziewice a z drugiej strony chcesz sie z nia przespac tak czy siak.A czy te ktore juz wczesniej z kims spaly to juz nie sa pozadne bo nie czekaja na CIebie? gdyby kazdy tak czekal' a moze znajdzie sie ktos lepszy..' to nic by nie bylo na tym swiecie.Jesli szukasz pozadnej ,musisz sam taki byc. Tak mi sie wydaje:) A tak w ogole to alvariooo podoba mi sie Twoje myslenie;) tzn. moze bardziej podejscie do tego, bo w dzisiejszych czasach nie oszukujmy sie ale ciezko o takie, o facetow ktorzy cos soba reprezentuja ,potrafia cos powiedziec,zachowac sie jest malo,albo kryja to gdzies w sobie.:)

Gość ale palant....
"nie jestem z pierwsza dziewczyną bo ona była innej wiary niż ja - to nas poróżniło.! " To po co się dobrałeś do jej tylka, skoro przynależność do innej wiary ci nie odpowiadała. Przecież była dziewicą i przez ciebie, juz nie jest!! Ona też w przyszłości będzie miała faceta, który by pragnął jej dziewictwa. Niestety, dzięki tobie to niemożliwe. Ale według ciebie to normalne. Dziewice są dla ciebie na twoją wyłączność. Puste, denne ..... i totalnie egocentryczne. Pleciesz trzy po trzy, byle było na twoim i tyl ci powiem. Dorośnij z 5-6 lat, bo teraz nie nadajesz sie do gadki. A zresztą, czy ty w ogóle dorośniesz? Chyba tylko fizycznie, bo emocjonalnie.....rokuję, że na pewno nie!!

Gość ehhhhhhhhhh
alvariooo - dwa pytania 1. a czy gdyby była dziewicą to czy poczekałbyś z seksem do ślubu? bo jeśli nie - to pomyśl logicznie - czym różnisz się od tego gostka z którym się przespała? 2. a gdyby ona była dziewicą i ci powiedziała że nie chce się z tobą bzykać bo chce czekać do ślubu? jeśli by ci to nie pasowało, to czym sytuacja jej potencjalnie przyszłego chłopaka by się różniła od twojej teraz? Faceci chcą mieć dziewicę i się z nią bzykać bez ślubu, nie rozumiecie, że jeśli każdy ma więcej niż 1 partnera seksualnego to nie ma siły żeby każdy miał dziewicę;/ To sprzeczne z logiką. Albo seks tylko po ślubie, albo posiadanie dziewicy będzie pedofilią, lub dużym fuksem. Myślenie że jeśli moja dziewczyna nie jest dziewicą to źle o niej świadczy z jednoczesną chęcią uprawiania z nią tego seksu to jest myślenie "Kalemu ukraść krowę - źle", "Kali ukraść krowę - dobrze".

Gość kochanka13
gosia_wawa- puknij sie w czolko tak jak i ten gogus-autor tematu.ide stad bo umre ze smiechu dzieciaki.

Gość ale palant....
Do ......gosia_wawa A ty lepiej czytaj uważnie i wyciągnij obiektywne wnioski, a nie takie , jakie pasują tylko tobie.

Gość założyciel topiku jest żałosny

Gość ale palant....
Wyrażam uznanie i poparcie dla ................ ehhhhhhhhhh

Gość wiem jaki masz problem
autorze :) jestes pedalem tylko jeszcze o tym do konca nie wiesz:P

Gość szatanistka
a wpadles na to autorze, ze ten koles tez mogl byc takim durniem, ktory chcial tylko zaliczyc?

Gość alvariooo
Jak już wcześniej wspomniałem i pisałem! Liczy się to, że mam w główce, że jest dziewczyną łatwa bo nie 'ściemniejąc' nie każda dziewczyna przeżywa swój pierwszy raz z przypadkowym chłopakiem. Ja chcę pożadna dziewczynę i tyle. Można dzielic dziewczyny na te które się zalicza i te za które wychodzi za mąż (nie musza być dziewicami, a szanowac swoje ciało). Ja mam takie poglądy i tyle :) Gosia pozdrawiam~~

Gość alvariooo
szatanistka. Wpadłem na to i dlatego uważam, że jest łatwa. Mógł ją mieć każdy kto coś tam zabajerował. To mnie boli i perspektywa tego mnie przeraża, że mógłbym z nią ciągnąc to? Ze dała się zaliczyć, zaliczyc i stracic dziewictwo z taka osoba. Dlatego nie mam dla niej szacunku :)

Gość alvariooo
Oczywiście bym nie czekał do ślubu. No, ale jakaś bariera jest. ~ mógłbym czekać i 6 miesięcy. Chodzi o godność, a moja obecna dziewczyna jej nie miała

Gość szatanistka
no to jestes pan na takim samym poziomie jak ona i jej byly. nie chcialabym faceta, ktory bierze dziewczyne, zeby ja przeleciec kilka razy, sorry.

Gość alvariooo
No jestem na takim samym poziomie jak ten pan. Tylko ja nieczego nie obiecuje, jeśli dziewczyne kocham to jej to mówie. Jeśli zaliczam to jej mówie, że nic z tego nie będzie przed kontaktem fizycznym, tak aby nie zranić. Rozumiesz? Dlatego moja dziewczyna nie bedzie traktowana jak ta 'kochana' tylko jak pani do zaliczenia. Bo się puściła.

Gość szatanistka
bierzesz do zaliczenia = jestes. nie ma roznicy, co jej opowiadasz.