Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neffa

Mam trzeciego cycka o

Polecane posty

;D ;D Żartuję. Ale mam 2 różne pytania: 1. Mam z natury lekko kręcone, a raczej pofalowane, grube, gęste ale i szopiaste włosy. Da się je wyprostować, ale efekt trwa przez kilka minut, dlatego, że dotykając ramion włosy zawijają się do środka, a szczególnie jak mam bluzkę z kołnierzem. Są jednak bardzo podatne na układanie, bo są bardzo lekkie i sztywne, "zostają na miejscu". Myślicie, że mogłabym je obciąć na krótko, mniej więcej tak jak Rihanna albo Paulla? Tylko odrobinkę dłużej, tak aby móc je wyprostować wąską prostownicą. Interesuje mnie przede wszystkim zdanie osób, które się na tym znają, nie chcę widzieć jakiś wygłupów. 2. Używa ktoś nowego pelling'u GARNIER-a "Czysta Skóra Active"? Czy faktycznie jest tak dobry, że skóra już po kilku dniach jest ładniejsza i zdrowsza? Pozdrawiam ;*

Chciałabym dodać jeszczxe do pkt. pierwszego, że mam strasznie zniszczone końcówki, więc obcięcie włosów powinno mi raczej pomóc... co nie?

Gość super dasz
sie pobawić ?

Gość super dasz
:(

Zamiast peelingu garniera polecam vichy 175 zł można zrobić 6 profesjonalnych zabiegów mikrodermabrazji

Gość zdesperowanaa
Polecam wszystkie produkty Garniera.. Dla mnie to jedna z najlepszych firm. a co do fryzury to powiem Ci, że z Twojego opisu wynika, ze masz takie same włosy jak ja;/.. nie ścinaj ich krótko!! ja miałam ścięte na chłopczycę i po wyjściu z salonu było ekstra ale po umyciu głowy z jednej strony odstawały mi włosy co strasznie wyglądało. a tak jak rihanna tez miałam i było podobnie;/

Gość a ja naprawdę mam trzeciego
cycka hehe :)

moja ciocia ma 4 cycki ;) seryjnie. Ale te dwa dodatkowe to niedorozwinięte są, po prostu nie spełniają swoich funkcji. Kurde, nie chciałabym tak.

a jednak obcielam wlosy i wyglada super! Ale kazalam sobie zrobic troche dluzsze niz RiRi ma, tak, zeby moc je prostowac. Efekt - super ;)

Gość pokaz fote
mozesz zamazac twarz, jak sie wstydzisz

Gość franek00
o nie mam problem uzylem przetermowanego garnier polerująca glaca i zaczely mi odrastac wlosy 4 lata koszenia mojej glaty poszla na marne a ma ktos numer do ogrodnika z dobrym sekatorem musze sciac wlosy a fryzjer mowi ze 1 milimetr do siecia jest zly a i zaplacilem 150zl za sciecie 1 wlosa