Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanazestresowana

czy mogłam zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość zdesperowanazestresowana

właśnie przeżywam ogromny stres i chciałabym żebyście wypowiedziały sie co o tym myslicie. na poczatku lipca dostałam okres, idealnie regularnych miesiączek to nigdy nie mam. z 18 na 19 lipca doszło do sytuacji ryzykownej i boję się, że zaszłam w ciążę. Całowałam się z chłopakiem, oboje byliśmy w ubraniach i ocieraliśmy się o siebie. Nie wiem na 100% czy on miał wytrysk, ale możliwe jest, że miał. ja miałam krótkie i cieńkie spodenki i teraz martwię się, że zaszłam w ciążę. Po wszystkim, gdy byłam w łazience nie widziałam na spodniach, ani na majtkach żadnych plam ze spermy, a parę godzin później dostałam dziwny okres. Po 1 to dostałam o ok. 2 tygodnie za wcześnie ( planowo na początku sierpnia) po 2 trwał 11 dni, a po 3 cały czas były to takie resztki. Dodam, że byłam poza domem, zmienił się klimat i miała na głowie parę stresów. Zrobiłam dwa testy, jeden po 2 tygodniach a drugi po niecałym miesiącu, oba wyszły negatywne, ale ten drugi był robiony w południe, nie rano i teraz martwię się, że nie wykrył w moczu ciąży. Okresu na razie nie mam, nie wiem myślę, że może dostanę planowo na początku września. czy ja moge byc w ciąży? dodam, że dużo wyjezdzałam ostatnio, zmieniał się klimat często, do tego dochodzą stresy i antybiotyki (ostatnio chorowałam).

dziewczyno spokojnie. plemniki nie mogly przesiąknąc przez spodnie. jak sie boisz to powtorz test ale moim zdaniem nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy. ja np wspolzylam bez zabezpieczenia. i to ja powinnam sie bac bardziej. ale tez zrobilam dwa testy. a okres sie spoznia i tak. to przez stres. u ciebie pewnie jest podobnie. i ejszcze zmiana kliamtu.

Gość kamele0n
Jak niby maja sie plemniki przedostac przez ubrania?? Pomysl troche zanim napiszesz ;) Nie ma takiej opcji ze jestes w ciazy!