Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

CZY WY...

Polecane posty

Gość zupapomidorowa
Nie. I nie planuję tego zmieniać, bo i tak się nie uda. Ale z przyjemnością dotrzymam towarzystwa.

zupapomidorowa - przypomniałaś mi o kolacji... Chyba cos sobie pojem... A wy już po?

Gość zupapomidorowa
Hm, po :) Ale i tak jestem głodna. To przez dietę :(. Ale się uparłam, więc będę siedzieć głodna aż do śniadania. A co na kolację?

Gość zupapomidorowa
Chociaż może skuszę się na draże :P :P

Gość zupapomidorowa
A mnie padł pilot od telewizora i nawet oglądanie odpada. Mhm. Jestem na diecie, jestem twarda, nie będę marzyć o karpiu.

Gość zupapomidorowa
PrzeciętnyKowalski - co to jest gg od spraw "internetowych" ? :)

karp:D:D??w sierpniu:D:D:D?za 20 czwarta nad ranem :D:D:D:D:D:D?? nie wiem dlaczego ale wogole nie odczuwam zmeczenia:O:O:O jakas energia czy cos:O:O?czy to tak ksiazka i film :O:O:O:O:O:O??

Gość zupapomidorowa
Uu, jak człowiek jest głodny, to wszystko zje. Jaka książka? Jaki film Jakoś nie mogę się na niczym skupić.

zjedz cos,przez 1 noc nie schudniesz:P:P chyba ze zalezy ci na cwiczeniu silnej woli :P

Gość zupapomidorowa
Widziałam recenzję tej ksiązki w jednym z czasopism. Ale o filmie pierwsze słyszę. Ta sama tematyka?

Gość zupapomidorowa
Ale to nie jedna noc, tylko już trzy tygodnie i dwa kilogramy. Warto się męczyć :)

woow :D:D:D ja nie mam tak silnej woli :D:D tak ta sama,tylko ze to serial od 18 :D:D:D:D hahaha :D:D:D ale jest fajny :classic_cool: sory ze tak wolno odpisuje,ale czytam i co jakis czas patrze na kafe:D:D

Gość zupapomidorowa
Nie ma problemu, nigdzie się nie wybieram :) Hm, też się nie posądzałam o tyle chęci, ale jeszcze tylko dwa kolejne i będzie idealnie. A dlaczego tak się interesujesz wampirami?

nie interesuje sie wampirami :O:O:D:D przeciez nie czytam na okraglo zmierzchu itp itd,teraz czytam anioły i demony podoba mi sie :classic_cool:

Gość zupapomidorowa
Takie odniosłam wrażenie. Czyli to raczej sensacja i thrillery :) Raczej niewiele takich czytam, może możesz coś polecić?

a lubisz takie :P? jak tak to masz: cala martwego az do zmroku,ok6-7 ksiazek "The Southern Vampire Mysteries" harris charlaine,frank peretti "nawiedzenie",dan brown "anioły i demony" no i to wczystko co przeczytałam/czytam

Gość zupapomidorowa
Właśnie nie bardzo, inaczej czytałabym ich więcej :))) Zobaczę, może akurat któraś będzie w moim guście.

wiesz co mnie wkurza :O:O??za 20 piąta,a tu nadal ciemno :O:O:O nie dość żę komp ciagnie prad to jeszcze zarowki :O:O:O:O:O:O

Gość DCzychrynski
to wylacz swiatlo a zostaw tylko kompa wlaczonego :)

Gość zupapomidorowa
W takim razie albo komputer, albo książka :P

czytam booka,po co dawac kase jak moge za darmo :P??wiec komp byc musi,a ze mam bujna wyobraznie to jasno tez byc musi:O:O:O:O

Gość zupapomidorowa
Jak czytasz, to boisz się siedzieć po ciemku? :D

nie ze boje sie siedziec po ciemku,ale od czytania w ciemnosci psuje ie wzrok :P najgorsze sa nocne wizyty w toalecie,kiedy w ciemnosciach wymacujesz deske podnosisz ja,robisz,i z resztek snu wybudza cie odglos spluczki ... :O:O:O:O:O:O:O:O a wyobraznie mam baaardzo bujna,a ze tam krwawe scenki,to se je wyobrazam,udoskonalam w glowce,i wieczorkiem w nocy ma sie koszmarki :O:O:O:O:O wiem,jestem nienormalna:O:O:O:D:D:D 5 rano a ja na kafe.. :O:O pobilam swoj rekord,wczesniej wytrzymalam do 3 :D:D