Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2009 czyli moje życzę sobie i wszystkim moim imienniczkom wszystkiego naj! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mery_luuu 0 Napisano Sierpień 28, 2009 patrycji?? ale nie znam zadnej ... chba ze to twoje imie wiec najlepszego zycze ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez Ci cos powiem Napisano Sierpień 28, 2009 Najjjlepszego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 28, 2009 luska, niech ci bedzie, choc Patrycja zle mi sie kojarzy ale podobno niezle sie usmiechasz, wiec duzo radosci ci zycze, niech strace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2009 upiłam się ciechanem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taśmunia 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Też życzę najlepszego, chciaż ludzi z erotycznego za bardzo nie znam :P Pamiętam też temat o aktivii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrika Napisano Sierpień 28, 2009 wszystkiego naj ja też mam na imię patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach