Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wk...wiona na maxa

Znane markowe firmy ubraniowe dyskryminuja kobieco zbudowane dziewczyny

Polecane posty

Gość wk...wiona na maxa

Jakim prawem rozmiarówka kończy się w tych sklepach na anorektycznej 42-ce ? A co z dziewczynami zaokraglonymi ? Dlaczego te firmy propagują idiotyczną chudość ? Mam 176 cm, nosze rozmiad 56 i mam ogromny problem by sobie kupić ładne ubrania bo ci idioci zaprzestają produkcji powyżej takiego anorektycznego rozmiaru :-o Jakim prawem ? :-o

Gość ertertewrt
E tam, nieprawda. Ja sprzedaję odziez na allegro i są tez ciuchy znanych firm w wiekszych rozmiarach. Np. Next do rozmiaru 50. George do rozmiaru 54 albo wiecej. Czasami trafia się tez coś H&M w wiekszym rozmiarze. Firma Zizzi produkuje ciuchy od rozmiaru 42 w góre, a jest dobrą i dość znaną firmą. Chociaz z Twoim rozmiarem 56 to faktycznie mógłby byc kłopot

Gość ngnnhgngnghn
przy tych rozmiarach to taniej wyjdzie coś z worków uszyć, kórwa mać 56 ale z ciebie spasiona świnia czy ty pijesz tłuszcz na śniadanie zeby sie utuczyć czy jak?n

Gość wk...wiona na maxa
No tak, juz sie prawiczki zeszly i obrazaja :-o Dla Twojej wiadomosci obwisiu nie mam kompleksow na punkcie swojej budowy bo kochanego cialka nigdy za wiele, poza tym na kosci ty tylko pies ( i na dodatek glupi ) poleci:-p Na allegro nie kupuje od czasu jak kolezanke moja oszukali i stracila 100 zl :-o Wole normalne sklepy. Zreszta co to za chore czasy aby nie mozna bylo nic w wiekszym rozmiarze kupic. Wszedzie tylko ta anoreksja i anoreksja :-o

może u mnie aż tak źle nie jest ale jak np. mam proporcjonalną budowę ciała czyli tyle samo w biodrach co w biuście to dlaczego spodnie np.M a góra L a ramion takich strasznie szerolich nie mam chcesz coś ekstra znajdź se krawcową dobrą i troche czasu ;) to przez ten kryzys oszczędzają na materiale ;)

Ja mam sporo mniejszy rozmiar bo 40, ale też mam problem. Czasem 42 muszę kupowac, ale terazwszystkie spodnie takie obcisłe i wąskie na dole. A ja mam szerokie biodra i masywne uda i okropnie mi w czymś takim. A w sklepach dla puszystych mi mówią, że ja szczupla jestem i nigdzie nie mogę znaleźć. Gdzie ty znajdujesz 42?? bo ja tylko na targu:( a nie chce kupować na targu. Zresztą tam też jakieś badziewie obcisłe tylko.

Gość gfhgfhgfhgfhfggfgfgf
wk...wiona na maxa to jak kochasz woje ciało to leć kup worki i do krawcowej a nie sie żalisz ze tłustą dupe masz i nic nie mozesz kupić

co innego chińskie 42 a co innego niemieckie 38(to jak chyba nasze 44) no takie marki jak bianca le comte simple mają normalną rozmiarówkę do 48 50 ale słono kosztują niestety

Gość Puska juz sie znudziłas
😴 😴 😴 😴

Gość dfgdfgfd
jak kogoś stać na takie ilości zarcia to i na ciuchy stać

nie mówcie że pusia żyje dawno dawno dawno temu zaglądając na kafe mając pomarańczowe nicki z 5 lat temu pusia sie żaliła czy faktycznie pusia żyje czy ten psychopata jest w zajebistym psychiatryku gdzie osoby o dziwo bardzo niebezpieczne dla siebie i swojego otoczenia mają w izolatce szpitalnej komputer i dostęp do inetrnetu błagam was nie straszcie mnie prosze tylko nie pusią

rozmiar 42 wcale nie jest anorektyczny, ja taki mam w sodniach i czuje sie grubo.. a z twoim 56 no sorry ale jestes gruba.. i bierz sie lepiej za odchudzanie, ja sie odchudzam, cwicze bo na jesien chce sobie strzelic rurki i zajebiste buty + plaszczyk i czuc sie atrakcyjna! :) pozdrawiam

Gość nooo kobieco
zbudowane dziwczyny kontra anorektyczne tipsiary i wszystko jasne...prowokatorka puśka znów w natarciu.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ja noszę rozmiar 44 i kupuję wyłącznie na Allegro. Faktycznie w przeciętnym sklepie trudno coś dostać w tym rozmiarze, poza tym dla mnie to obciach prosic o taki rozmiar a potem nie kupić bo się okazuje że za małe. Kiedyś byłam w Americanosie i miły pan powiedzial mi że mają tu tylko spodnie do 68 cm w pasie :O A na allegro... tylko sobie wybieram rozmiar i pokazują mi się setki ciuchów.

ludzie ale ten temat był już wałkowany jak tylko poznałam kafeterie 5 lat temu jkao pomarańczka konto mam od niedawna jak można wałkować ten temat latami i na dodatek prowokacja jednej i tej samej osoby jakiegoś psychicznego kolesia

Gość nie no prowo
:D ale racja jest, ze jakby mysleli bardziej przyslosciowo, to wprowadziliby wieksze rozmiary, przeciez to bylby mega interes!

Gość takie tam duperele
dfgdfgfd-> "jak kogoś stać na takie ilości żarcia to i na ciuchy stać" ODLECIAŁAM :D :D :D :D Na dodatek noszę "40" i jestem anorektyczką :D Dawno się tak dobrze nie bawiłam!

Gość Leutscher
Jedyne rozwiązanie-schudnij Ja mam 174 cm i nosze ubania w rozmiarze 38 (przez spory biust) a i tak chce zjechać z jakies 2 rozmiary.No a tak pozatym takie szczupaki są w modzie dlatego nie produkują dużych rozmiarów.

Gość Leutscher
Aha, i skoro lubisz swoją to schudnij chociaz ze wzgledow zdrowotnych jak nie chcesz ze wzgledow estetycznych. No i rozmiar 40 jest juz dosc sporym rozmiarem.A skoro Ty nosisz nr 56 to masz duza nadwage no i jak nic albo sa albo beda klopoty ze zdrowiem.

Gość takie tam duperele
Naprawdę "40" jest już sporym rozmiarem???? :) Rozumiem, że miseczka C to już spore cycki? To mi się podoba :D

Gość pawelniegawel
56 ????? :O

ja znam sklep z fajna markowa odzieza, ktory oferuje rozmiar do 52, wiec tam sie tez nie ubierzesz, myslalam, ze 52, to juz wielki rozmiar, sorry :O

Gość pawelniegawel
56 to jest rozmiar ? ktos chyba sie narabal

Nie no...42 dla anorektyczki,to przepraszam bardzo ja nosząc 34/36 to kim jestem ?? Jestem w ogóle :| ?? Osoba nosząca 56 ma zaaaajebisty problem z nadwagą i inaczej tego nie można określić. Zaczęła byś się odchudzać lepiej ,a nie stwarzać problem którego nie ma(bo to,że w sklepach zamiast worków są normalne ubrania nie powinno nikogo dziwić). Zresztą co ja się wysilam...to i tak jakaś marna prowokacja :]

Gość ludzie...-
Przestancie ciagle tylko krytykowac innych. nikt nie jest do kurwy idealny. ludzie chca byc szczesliwi bez wzgledu na wage.