Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m a m a

Mam proźbę - chodzi o sukienkę

Polecane posty

Mam proźbę chodzi o sukienke taką bardziej elegancją, coś z tiulem, na 50 lecie rodziców jest to w lokalu za pare tygodni i jeżeli moglibyście jakieś oferty wkleic to będę wdzięczna, jedna córeczka będzie miała rok i trzery miesiące a druga dwa miesiące cena obojętna

Gość i słownik przy okazji
wstyd, dorosła baba a poprawnie słowa PROŚBA nie umie napisać!

mała pomyłka, to ze zmęczenia już każdemu może się zdarzyć.... to ma ktoś link do fajnych sukienek?

Gość ale ze sformulowaniem pytania
też widzę, że masz problemy :O To ma byc sukienka dla Ciebie, czy córek? Jak dla Ciebie, to po jaką cholerę podajesz, ile dzieci mają lat? Mało mnie to obchodzi...

Dla dzieci czytaj uważnie napisałam że proszę o jakiś link sukienek dla dzieci i podłam ich wiek

"chodzi o sukienke taką bardziej elegancją" ja tam nie zrozumiałam, że chodzi o sukienki :O a może link do słownika PWN? to nie jest zmęczenie, to jest analfabetyzm, co ty uprawiasz.

Napisałaś, że chodzi o sukienkĘ, co sugeruje liczbę pojedynczą, natomiast dzieci jest sztuk 2 :) Więc nie było to dla mnie jasne :) Ale teraz, jak już wszystko wiadomo, myślę, że znajdzie się jakiś chętny i zapoda jakiegoś linka.

Przyłączam się do proŚby powyżej :o Zainwestuj lepiej w słownik. Jak już go będziesz miała, to zacznij edukację od podstaw zasad interpunkcji :O Sorry, z reguły się nie czepiam, ale posty takich osób jak Ty, dumna mamusiu, to rozumiem dopiero po dwukrotnym przeczytaniu :O

tak się oburzasz a w swojej proŹbie ;) nigdzie nie widzę żebyś pisała że mają to być sukienki dla dzieci, wyraźnie jest napisane że szukasz eleganckiej sukienki więc gdzie tam jest coś o dwóch sukienkach dla dziewczynek to nie wiem :O poza tym polecam poszukać na allegro skąd my mamy wiedzieć co ci się podoba.....nie umiesz wejść na allegro i poszukać alb o w googlach wpisać sukienki dla dzieci i też coś szukać....

dziękuje wam bardzo za linki sukienki są prześliczne :) napewno jakąs kupimy, jeżeli źle napisałam to przepraszam :)